Vivoryon Therapeutics N.V. akan Mengadakan Mesyuarat Agung Tahunan 2024 pada 21 Jun 2024

(SeaPRwire) –   Vivoryon Therapeutics N.V. akan mengadakan Mesyuarat Agung Tahunan 2024 pada 21 Jun 2024

Halle (Saale) / Munich, Jerman, Mei 08, 2024 – Vivoryon Therapeutics N.V. (Euronext Amsterdam: VVY; NL00150002Q7) (Vivoryon), syarikat klinikal yang memberi tumpuan kepada penemuan dan pembangunan ubat-ubatan kecil untuk memodulasi aktiviti dan kestabilan protein yang diubah secara patologi, hari ini mengumumkan bahawa Mesyuarat Agung Tahunan 2024 akan diadakan pada hari Jumaat, 21 Jun 2024 pada pukul 01:00 tengah hari (CEST) di pejabat Amsterdam NautaDutilh N.V.

Agenda penuh dan semua dokumen yang berkaitan boleh didapati di laman web Syarikat: .

###

Tentang Vivoryon Therapeutics N.V.
Vivoryon ialah syarikat bioteknologi klinikal yang memberi tumpuan kepada pembangunan ubat-ubatan kecil berasaskan sains yang inovatif. Didorong oleh semangatnya untuk sains dan inovasi yang menakjubkan, Syarikat berusaha untuk mengubah kehidupan pesakit yang memerlukan kerana menghidapi penyakit teruk. Syarikat memanfaatkan kepakarannya dalam memahami pengubahsuaian selepas penjelmaan untuk membangunkan ubat-ubatan yang memodulasi aktiviti dan kestabilan protein yang diubah dalam keadaan penyakit. Syarikat telah menubuhkan saluran ubat-ubatan oral kecil untuk pelbagai indikasi termasuk penyakit Alzheimer, gangguan radang dan fibrosis, termasuk kegagalan buah pinggang, dan kanser.

Pernyataan Prospektif Vivoryon
Kenyataan akhbar ini termasuk pernyataan prospektif, termasuk, tanpa had, mengenai strategi perniagaan, rancangan pengurusan dan objektif untuk operasi masa depan Vivoryon Therapeutics N.V. (”Syarikat”), anggaran dan ramalan mengenai pasaran produk Syarikat dan ramalan serta kenyataan mengenai bila produk Syarikat mungkin tersedia. Perkataan seperti “menjangka”, “percaya”, “anggar”, “ramal”, “berniat”, “merancang”, “meramal”, “sepatutnya” dan ungkapan serupa berkaitan dengan Syarikat bertujuan untuk mengenal pasti pernyataan prospektif tersebut. Pernyataan prospektif ini bukan jaminan prestasi masa depan; sebaliknya berdasarkan jangkaan dan anggapan pengurusan terhadap acara dan tren masa depan, ekonomi dan keadaan masa depan lain. Pernyataan prospektif ini melibatkan beberapa risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui. Risiko dan ketidakpastian ini dan faktor lain mungkin secara material memberi kesan buruk kepada hasil dan kesan kewangan rancangan dan peristiwa yang dinyatakan di sini. Hasil operasi, keperluan tunai, keadaan kewangan, likuiditi, prospek, urusan masa depan, strategi atau acara Syarikat mungkin berbeza secara material daripada yang dinyatakan atau disangka dalam pernyataan prospektif tersebut. Oleh itu, tiada keyakinan berlebihan harus diberikan kepada pernyataan prospektif tersebut. Kenyataan akhbar ini tidak mengandungi faktor risiko. Faktor risiko tertentu yang mungkin mempengaruhi keputusan kewangan Syarikat pada masa depan dibincangkan dalam penyata tahunan yang diterbitkan Syarikat. Kenyataan akhbar ini, termasuk sebarang pernyataan prospektif, hanya berlaku pada tarikh kenyataan akhbar ini. Syarikat tidak menanggung sebarang obligasi untuk mengemas kini sebarang maklumat atau pernyataan prospektif yang terkandung di sini, kecuali maklumat yang perlu didedahkan oleh undang-undang.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Hubungan Pelabur
Vivoryon Therapeutics N.V.
Dr. Manuela Bader, Pengarah Hubungan Awam & Komunikasi
Tel: +49 (0)345 555 99 30
Email:

Hubungan Media
Trophic Communications
Valeria Fisher
Tel: +49 175 8041816
Email:

Lampiran

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.