JIADE LIMITED Umumkan Penutupan Penawaran Awam Awal $8 Juta

(SeaPRwire) –   Chengdu, China, 17 Mei 2024 — JIADE LIMITED (Nasdaq: JDZG) (“Syarikat” atau “JDZG”), sebuah syarikat yang mengkhusus dalam menyediakan perkhidmatan pendidikan menyokong serba lengkap kepada institusi pendidikan dewasa, hari ini mengumumkan penutupan penawaran awam permulaan (“Penawaran”) sebanyak 2,000,000 saham biasa pada harga penawaran awam AS$4.00 setiap saham biasa. Saham biasa mula diperdagangkan di Pasaran Saham Utama Nasdaq pada 15 Mei 2024 dengan tanda “JDZG”.

Syarikat menerima hasil kasar gabungan sebanyak AS$8,000,000 daripada Penawaran, sebelum menolak potongan pengendali dan perbelanjaan berkaitan lain. Selain itu, Syarikat memberi kuasa kepada pengendali untuk membeli sehingga 300,000 saham biasa tambahan pada harga penawaran awam, kurang potongan pengendali.

Hasil daripada Penawaran akan digunakan terutamanya untuk meluaskan pasukan jualan dan operasi serta meningkatkan usaha pemasaran, memperoleh institusi pendidikan vokasional dan latihan yang diluluskan oleh kerajaan Republik Rakyat China dan menubuhkan 8 hingga 10 pusat peperiksaan, dan melabur dalam penyelidikan dan pembangunan teknologi, serta untuk modal kerja dan tujuan korporat umum lain.

Penawaran ini dijalankan atas dasar komitmen tetap. WestPark Capital, Inc. berfungsi sebagai Pengarah Buku Utama untuk Penawaran. Webull Financial LLC berfungsi sebagai pengendali bersama. Hunter Taubman Fischer & Li LLC bertindak sebagai peguam syarikat berhubung undang-undang sekuriti A.S., dan MagStone Law, LLP bertindak sebagai peguam undang-undang A.S. kepada WestPark Capital, Inc. berhubung Penawaran.

Pendaftaran kenyataan berbentuk Borang F-1 berhubung Penawaran telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa A.S. (Nombor Fail: 333-276283), sebagaimana dipinda, dan telah diluluskan oleh SEC pada 14 Mei 2024. Penawaran ini hanya dibuat melalui prospektus, membentuk sebahagian daripada pendaftaran. Salinan prospektus akhir berhubung Penawaran boleh diperoleh daripada WestPark Capital, Inc. melalui emel di , melalui pos biasa ke WestPark Capital, Inc., 1800 Century Park East, Suite 220, Los Angeles, CA, 90067, atau melalui telefon di (310) 843-9300; atau daripada Webull Financial LLC, melalui emel di , melalui pos biasa ke Webull Financial LLC, 44 Wall Street 2nd Floor, New York, NY, 10005, atau melalui telefon di (917) 725-2448. Selain itu, salinan prospektus akhir berhubung Penawaran boleh diperoleh melalui laman web SEC di .

Kenyataan akhbar ini tidak menyediakan tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli sebarang sekuriti Syarikat, dan sekuriti tersebut tidak akan ditawarkan atau dijual di Amerika Syarikat tanpa pendaftaran atau pengecualian berkenaan, dan tidak akan ada tawaran, permintaan atau jualan sebarang sekuriti Syarikat di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang tanpa pendaftaran atau kelulusan di bawah undang-undang sekuriti negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

Tentang JIADE LIMITED

JIADE LIMITED mengkhusus dalam menyediakan perkhidmatan pendidikan menyokong serba lengkap kepada institusi pendidikan dewasa, melalui pelbagai spektrum platform perisian dan penyelesaian tambahan, untuk memenuhi keperluan pelanggan yang berubah-ubah dalam industri pendidikan dewasa yang berkembang pesat. Perkhidmatan Syarikat ditawarkan terutamanya melalui Platform Pentadbiran Pendidikan Teknologi Kebiao (Platform KB), yang memudahkan pengurusan maklumat dan data secara lancar sepanjang kitaran pengajaran perkhidmatan pendidikan dewasa, daripada pra-pendaftaran hingga selepas graduasi. Platform KB menyokong pelbagai fungsi seperti perundingan pendaftaran, pengumpulan maklumat pelajar, pengurusan status pendaftaran, pengurusan kemajuan pembelajaran, penyiasatan gred, dan pengurusan graduasi. Syarikat juga menyediakan penyelesaian tambahan kepada institusi pendidikan dewasa, yang merangkumi perkhidmatan sokongan pengajaran sepanjang kitaran pengajaran dan perkhidmatan berkaitan pentadbiran peperiksaan.

Kenyataan Prospektif

Beberapa kenyataan dalam pengumuman ini adalah kenyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada Penawaran Awam Permulaan yang dicadangkan oleh Syarikat. Kenyataan prospektif ini membabitkan risiko dan ketidakpastian diketahui dan tidak diketahui dan berdasarkan jangkaan dan projeksi semasa Syarikat tentang peristiwa masa depan yang mungkin mempengaruhi keadaan kewangannya, keputusan operasinya, strategi perniagaannya dan keperluan kewangannya. Pelabur boleh mencari banyak (tetapi bukan semua) kenyataan ini dengan menggunakan perkataan seperti “anggaran”, “percaya”, “harap”, “jangka”, “ramal”, “anggarkan”, “projek”, “berhasrat”, “merancang”, “akan”, “hendak”, “boleh”, atau ungkapan lain yang serupa dalam kenyataan akhbar ini. Syarikat tidak menanggung kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan semasa atau masa depan, atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangkakan dan menggalakkan pelabur untuk memeriksa faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya dalam pendaftaran syarikat dan penyataan lain kepada SEC.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

JIADE LIMITED
Jabatan Hubungan Pelabur
Emel:

Ascent Investor Relations LLC
Tina Xiao
Telefon: +1-646-932-7242
Emel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.