Novationwire Melancarkan Laman Web Baharu Disesuaikan untuk Pengguna Multi-Bahasa di Seluruh Dunia

SINGAPURA – Nov 24, 2023 – (SeaPRwire) – Novationwire, peneraju dalam perkhidmatan pengagihan siaran akhbar, baru-baru ini telah melancarkan laman web baharu yang disesuaikan untuk pengguna dari seluruh dunia. Laman web baharu ini membolehkan para pelawat mengakses perkhidmatan Novationwire dengan mudah dalam bahasa pilihan mereka.

Pelancaran ini adalah susulan daripada pengembangan antarabangsa syarikat yang pesat. Dalam setahun kebelakangan ini, para pelanggan Novationwire dari negara bukan penutur bahasa Inggeris telah meningkat sebanyak 200%. Reka bentuk semula laman web ini bertujuan untuk menyediakan pengalaman pengguna yang lebih baik kepada para penonton global Novationwire yang pelbagai.

“Platform kami menarik pengguna dari lebih 150 negara. Dengan kehadiran global kami yang terus berkembang, kami mahu memastikan bahawa kami dapat memenuhi keperluan para pelanggan siaran akhbar di seluruh dunia,” kata Nick Nelson, Ketua Pegawai Pemasaran Novationwire. “Laman web multi-bahasa yang direka semula ini menzahirkan komitmen kami dalam menyokong para pelanggan antarabangsa dengan perkhidmatan berdasarkan AI kami.”

English & Global Newswire Pricing

https://www.novationwire.com/service_pricing.html

Arab Newswire Distribution Pricing

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_arab_middleeast.html

Thailand News Release Pricing

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_thai_thailand.html

Vietnam Press Release Distribution Cost

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_vietnam_vietnamese.html

Indonesia Newswire Service Pricing

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_indonesia_southeast_asia.html

Japan PR Distribution Pricing

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_japan_japanese.html

Malaysia Newswire Service Cost

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_malay_malaysia.html

Netherlands Newswire Pricing

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_dutch_netherlands.html

France Press Release Pricing

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_french_france.html

Germany PR Distribution Pricing

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_germany.html

Hong Kong PR Newswire Pricing

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_hk_hong_kong_taiwan.html

Italy Press Release Cost

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_italy.html

Poruguese Press Release Distribution Pricing

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_portuguese.html

Russia Media Outreach Pricing

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_russia.html

Singapore Press Release Distribution Fee

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_singapore.html

Korea Newswire Releasing Price

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_south_korea_korean.html

Spanish Presswire Price

https://www.novationwire.com/newswire_press_release_cost_spanish_es_spain.html

Laman web baharu ini membolehkan para pengguna bertukar dengan mudah antara bahasa Inggeris, Sepanyol, Perancis, Jerman, Portugis, Cina, Jepun dan Korea. Semua maklumat dan ciri-ciri penting mengenai perkhidmatan pengedaran siaran akhbar Novationwire telah diterjemahkan ke dalam setiap bahasa. Ini memberikan pengalaman tempatan kepada para pelawat.

Tambahan pula, sokongan multi-bahasa Novationwire melampaui laman web mereka. Para pengguna bukan penutur bahasa Inggeris boleh mengemukakan siaran akhbar dalam bahasa ibunda mereka. Ia kemudian akan dioptimumkan oleh alat terjemahan dalaman yang canggih untuk penyasaran media antarabangsa. Tahap penyesuaian sebegini adalah tiada bandingnya di kalangan pesaing.

“Kami sedang meletakkan paradigma baharu terhadap apa yang bermakna sebuah perkhidmatan pengedaran siaran akhbar global,” kata Nelson. “Dengan integrasi mendalam keupayaan multi-bahasa merentasi setiap aspek platform kami, kami membolehkan syarikat-syarikat di seluruh dunia mendapatkan liputan media yang mendatangkan impak sebenar.”

Setakat ini, reaksi positif telah diberikan oleh para pelanggan antarabangsa terhadap laman web tempatan dan sokongan multi-bahasa yang dilancarkan. Dengan penyingkiran halangan bahasa, Novationwire telah menjadikan pengedaran siaran akhbar boleh diakses oleh pelbagai jenama dan organisasi.

Rancangan sedang dijalankan untuk memperluaskan lagi tawaran multi-bahasa berdasarkan permintaan pelanggan. “Kami mahu membolehkan para pengguna berinteraksi dengan platform kami dengan mudah dalam bahasa ibunda mereka. Roadmap multi-bahasa kami sangat agresif kerana kami tahu ia memberi nilai besar kepada para pelanggan global kami,” kata Nelson.

Seiring dengan Novationwire mengukuhkan kedudukan mereka sebagai peneraju dalam perkhidmatan siaran akhbar global, para pelanggan dari seluruh dunia berdiri untuk mendapat manfaat daripada inovasi mereka yang tiada tandingan.

Media Contact

Brand: Novationwire

Contact: Eric Lee

Email: support@novationwire.com

Website: https://www.novationwire.com

SOURCE: Novationwire

 

The article is provided by a third-party content provider. SeaPRwire ( https://www.seaprwire.com/ ) makes no warranties or representations in connection therewith.

Sectors: Top Story, Daily News

SeaPRwire provides newswire press release distribution services to global clients in multi-languages (Hong Kong: BuzzHongKong, EastMud; Singapore: SingapuraNow, SinchewBusiness, AsiaEase; Thailand: ThaiLandLatest, THNewson; Indonesia: IndonesiaFolk, IndoNewswire; Philippines: PHNewLook, EventPH, PHNotes; Malaysia: KULPR, SEANewswire, BeritaPagi; Vietnam: VNFeatured, VNWindow; Arab: ArabicDir, DubaiLite; Taiwan: TaipeiCool, TWZip, TaiwanPR; Germany: NachMedia, dePresseNow)