Yoshitsu Co., Ltd akan Menyertai Persidangan Tahunan EF Hutton Global di Bandaraya New York

(SeaPRwire) –   Tokyo, Jepun, 25 April 2024 — Yoshitsu Co., Ltd (“Yoshitsu” atau “Syarikat”) (Nasdaq: TKLF), pengedar dan pengedar borong produk kecantikan dan kesihatan Jepun, barangan harian, produk mewah, produk elektronik, serta produk lain di Hong Kong, China daratan, Jepun, Amerika Utara, dan United Kingdom, hari ini mengumumkan bahawa pasukan pengurusannya akan mengambil bahagian dalam perjumpaan satu ke satu dengan pelabur di Persidangan Tahunan Global EF Hutton pada hari Rabu, 15 Mei 2024, di Hotel Plaza di Bandar New York. Yoshitsu menjangkakan untuk terlibat dan berkongsi kisahnya dengan rangkaian pelabur yang luas di persidangan.

Butir-butir acara adalah sebagai berikut:

Persidangan Tahunan Global EF Hutton
Tarikh: Rabu, 15 Mei 2024
Lokasi: Bandar New York
Tempat: Hotel Plaza

Untuk maklumat lanjut mengenai Persidangan Tahunan Global EF Hutton, lawati laman web di .

Persidangan Tahunan Global EF Hutton dijangka menampilkan eksekutif utama dari syarikat awam dan swasta yang menyampaikan kisah mereka kepada penonton yang dijangka termasuk pelabur institusi, individu berpendapatan tinggi, pelanggan korporat, dan ahli media. Persidangan ini bertujuan untuk memberi peluang kepada pelabur dan eksekutif untuk berinteraksi antara satu sama lain dalam persekitaran yang ramah, berenergi tinggi.

Mengenai Yoshitsu Co., Ltd

Beribu pejabat di Tokyo, Jepun, Yoshitsu Co., Ltd adalah pengedar dan pengedar borong produk kecantikan dan kesihatan Jepun, barangan harian, produk mewah, produk elektronik, serta produk lain di Hong Kong, China daratan, Jepun, Amerika Utara, dan United Kingdom. Syarikat menawarkan pelbagai produk kecantikan (termasuk kosmetik, penjagaan kulit, wangi-wangian, dan penjagaan badan), produk kesihatan (termasuk ubat tanpa preskripsi, makanan tambahan, dan bekalan perubatan dan peralatan), barangan harian (termasuk barangan rumah), produk mewah (termasuk jam tangan berjenama, wangi-wangian, beg tangan, pakaian, dan perhiasan), produk elektronik (termasuk produk permainan hiburan), dan produk lain (termasuk makanan dan minuman beralkohol). Syarikat kini menjual produknya melalui kedai fizikal terus, kedai dalam talian, dan pelanggan francais dan borong. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di .

Kenyataan Prospektif

Beberapa pernyataan dalam kenyataan akhbar ini adalah kenyataan prospektif dalam maksud Seksyen 21E Akta Pasaran Sekuriti tahun 1934, sebagaimana yang telah diubah, dan seperti yang ditakrifkan dalam Akta Pembaikan Tuntutan Sivil Liabiliti Sekuriti Persendirian AS tahun 1995. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui serta berdasarkan jangkaan masa depan dan proyeksi tentang peristiwa dan trend kewangan yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangannya, keputusan operasinya, strategi perniagaannya, dan keperluan kewangannya. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini melalui perkataan atau ungkapan seperti “mungkin,” “akan,” “dijangka,” “menganggarkan,” “berniat,” “merancang,” “percaya,” “berpotensi,” “terus,” “berkemungkinan,” atau ungkapan lain yang serupa. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas, atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang. Selain itu, terdapat ketidakpastian mengenai penyebaran lanjut virus COVID-19, atau kejadian gelombang kes baru, dan impak yang mungkin diberikannya terhadap operasi Syarikat, permintaan untuk produk Syarikat, rantaian bekalan global, dan aktiviti ekonomi secara umum. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dan menggalakkan pelabur untuk melihat faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya dan menggalakkan pelabur untuk melihat faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya dan menggalakkan pelabur untuk meninjau faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Yoshitsu Co., Ltd
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:

Ascent Investor Relations LLC
Tina Xiao
Presiden
Telefon: +1-646-932-7242
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.