Smart Share Global Limited Files Laporan Tahunan dalam Borang 20-F

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, 24 April 2024 — Smart Share Global Limited (Nasdaq: EM) (“Energy Monster” atau “Syarikat”) mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (SEC) pada 24 April 2024. Laporan tahunan boleh diakses di laman hubungan pelabur Syarikat di https://ir.enmonster.com/ dan di laman web SEC di www.sec.gov.

Syarikat akan menyediakan salinan cetak laporan tahunan yang mengandungi penyata kewangan konsolidasi yang diaudit, percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADS sekiranya diminta. Permintaan hendaklah dialamatkan kepada Hubungan Pelabur, Tingkat 6, 799 Tianshan W Road, Daerah Changning, Shanghai, 200335, Republik Rakyat China.

Tentang Smart Share Global Limited

Smart Share Global Limited (Nasdaq: EM), atau Energy Monster, adalah syarikat teknologi pengguna dengan misi untuk menghidupkan kehidupan seharian. Syarikat ini merupakan pembekal perkhidmatan pengecasan peranti mudah alih terbesar di China dengan bahagian pasaran terbesar. Syarikat ini menyediakan perkhidmatan pengecasan peranti mudah alih melalui bank kuasa mereka, yang ditempatkan di POIs seperti tempat hiburan, restoran, pusat membeli-belah, hotel, hab pengangkutan dan ruang awam. Pengguna boleh mengakses perkhidmatan dengan mengesan kod QR pada almari Energy Monster untuk melepaskan bank kuasa. Setakat 31 Disember 2023, Syarikat mempunyai 9.2 juta bank kuasa di 1,234,000 POIs merentasi lebih daripada 2,000 daerah dan daerah peringkat daerah di China.

Hubungi Kami

Hubungan Pelabur
Hansen Shi
ir@enmonster.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.