Meiwu Technology Co., Limited Regains Compliance with Nasdaq Listing Requirements

(SeaPRwire) –   Shenzhen, China, 18 Januari 2024 – Meiwu Technology Co., Limited (NASDAQ: WNW) (“Meiwu” atau “Syarikat”), sebuah syarikat perdagangan dalam talian dan mudah alih yang menyediakan produk makanan organik dan hijau kepada pelanggan di laman web dan stor syarikat, perkhidmatan pesanan ringkas (“SMS”) perusahaan dan teknologi maklumat untuk berkhidmat kepada institusi insurans perubatan yang ditetapkan di China. Syarikat hari ini mengumumkan pada 9 Januari 2024, ia menerima notis dari Pejabat Penasihat Am NASDAQ bahawa kekurangan harga tawaran saham biasa Meiwu telah diselesaikan, dan Meiwu telah memulihkan pematuhan dengan Peraturan Pasaran NASDAQ 5550 (a) (2).

Sebagai akibatnya, satu perbicaraan yang dijadualkan sebelumnya dengan Panel Mendengar NASDAQ telah dianggap tidak wujud dan tidak akan diadakan. Saham biasa Meiwu akan terus disenaraikan dan diperdagangkan di Pasaran Saham Nasdaq.

Tentang Meiwu Technology Company Limited

Meiwu Technology Company Limited ialah syarikat yang ditubuhkan di Kepulauan Virgin British pada 4 Disember 2018, dan menjalankan perniagaan kami di China melalui anak syarikat dan entiti minat bervariasi kami, Meiwu Zhishi Technology (Shenzhen) Co., Ltd (“VIE”). VIE ialah syarikat perdagangan dalam talian dan mudah alih dan menjalankan perniagaan melalui stor runcit dalam talian di laman web . VIE menjual pelbagai produk makanan di laman web semua produk makanan yang dijual di laman web adalah dari pembekal. VIE tidak menjual makanan yang diubah secara genetik dan berkomitmen untuk menyediakan pelanggan kami dengan produk makanan yang selamat, berkualiti tinggi, berisi, sedap dan tidak diubah secara genetik melalui portfolio pembekal yang dipercayai dan terkenal. Mengoptimumkan Laman Web dan data masa nyata, VIE mampu menyesuaikan permintaan dengan penawaran untuk produk makanan mengikut trend pengguna. Pada 23 Jun 2022, kami telah menyelesaikan pengambilalihan Mahaotiaodong (Xiamen) Technology Company Limited (“Mahao”). Mahao ialah syarikat yang terlibat dalam menyediakan akses internet dan perkhidmatan berkaitan berdasarkan di Xiamen, China. Mahao mengendalikan platform perkhidmatan pesanan ringkas untuk menghantar kandungan yang disesuaikan kepada pelanggan terminal. Mahao ialah pembekal maklumat mudah alih dengan pengalaman industri yang kaya. Perkhidmatan Pesanan Ringkas Perusahaan (“SMS”) kini merupakan bentuk perniagaan utama Mahao. Mahao menggunakan teknologi pembangunan sistem dan pemahaman perniagaan yang terkumpul berdasarkan industri pelanggan untuk menyediakan perkhidmatan SMS perusahaan profesional kepada pelanggan. Mahao terutamanya menyediakan pelanggan dengan set lengkap perkhidmatan di sekitar SMS perusahaan melalui pelbagai bentuk seperti pembangunan sistem yang disesuaikan, platform pesanan segera perusahaan, sistem pengaitan API, dan sebagainya, termasuk awal penyeliaan dan pembukaan pengaitan pelanggan dan platform Mahao, penyelenggaraan dan peningkatan sistem operasi SMS pelanggan semasa operasi, dan penyelesaian masalah seperti kelewatan dalam penghantaran SMS, memastikan penghantaran SMS yang lancar dan pantas. Pada masa yang sama, Mahao menganggap pemeriksaan keselamatan maklumat dan mengoptimumkan pengalaman pelanggan sebagai tanggungjawabnya. Melalui program yang ketat, kandungan maklumat mudah alih diperiksa untuk memastikan pelbagai pesanan SMS perusahaan, termasuk pengesahan maklumat, pemberitahuan pengguna, ingatan ahli dan sokongan pemasaran, boleh dihantar dengan selamat dan berkesan kepada penerima maklumat. Berdasarkan memastikan penghantaran maklumat dan kandungan mudah alih yang cekap serta keselamatan kandungan, Mahao menyediakan pelbagai perkhidmatan SMS perusahaan, termasuk pembinaan senario perniagaan mudah alih, sokongan operasi produk, pengurusan hubungan pengguna dan sokongan, untuk pelbagai pelanggan perniagaan, internet, e-dagang, ekspres logistik dan lain-lain.

Kenyataan Selamat

Beberapa kenyataan yang dibuat dalam penerbitan ini adalah “kenyataan prospektif” dalam konteks “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Undang-Undang Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Apabila digunakan dalam siaran akhbar ini, perkataan “anggaran”, “projek”, “mengharapkan”, “meramalkan”, “merancang”, “berniat”, “mencari”, “mungkin”, “akan”, “harus”, “masa depan”, “mencadangkan” dan variasi perkataan-perkataan atau ungkapan yang serupa (atau versi negatif perkataan-perkataan atau ungkapan tersebut) bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini bukan jaminan prestasi, keadaan atau keputusan masa depan, dan melibatkan beberapa risiko, ketidakpastian, anggapan dan faktor penting lain yang diketahui dan tidak diketahui, banyak yang berada di luar kawalan Syarikat, yang boleh menyebabkan keputusan atau hasil yang berbeza secara material daripada perbincangan dalam kenyataan prospektif. Faktor penting, antara lain, ialah: keupayaan untuk menguruskan pertumbuhan; keupayaan untuk mengenal pasti dan mengintegrasikan pengambilalihan masa depan; keupayaan untuk memperoleh pembiayaan tambahan pada masa depan untuk membiayai perbelanjaan modal; fluktuasi am dan perniagaan umum; kos atau faktor lain yang menjejaskan keuntungan kami; litigasi yang melibatkan paten, harta intelek, dan hal ehwal lain; perubahan berpotensi dalam persekitaran perundangan dan peraturan; wabak atau epidemi.

Kenyataan prospektif yang terkandung dalam penerbitan ini juga tertakluk kepada risiko dan ketidakpastian lain, termasuk yang lebih terperinci dalam penyataan Syarikat di SEC, termasuk Laporan Tahunan Bersua Syarikat yang Disediakan pada Borang 20-F yang diedarkan kepada SEC pada 18 Oktober 2023, Laporan Semasa pada Borang 6-K yang diedarkan kepada SEC pada 23 November 2022, yang mungkin akan disemak semula dari semasa ke semasa, dan dalam Laporan Suarter pada Borang 6-K yang akan difailkan mengikuti pelepasan pendapatan ini. Syarikat tidak menanggung obligasi untuk mengemaskini atau menyemak semula kenyataan prospektif, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali yang diperlukan oleh undang-undang yang berkenaan.

Hubungan

Meiwu Technology Company Limited
Xinliang Zhang
Emel:

MEIWU TECHNOLOGY COMPANY LIMITED
PENGIRAAN KEWANGAN TIDAK DIAUDIT
(Tidak Diaudit)

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

31 Disember,
2022
30 Jun,
2023
(Tidak Diaudit)
ASET
Aset Semasa:
Tunai RM