Kaixin Auto Holdings Umumkan Keputusan Mesyuarat Agung Tahunan

(SeaPRwire) –   HANGZHOU, China, 12 Mac 2024 — Kaixin Auto Holdings (“Kaixin” atau “Syarikat”) (NASDAQ: KXIN) hari ini mengumumkan bahawa semua resolusi yang dibentangkan kepada pemegang saham dalam mesyuarat agung tahunan yang diadakan pada 4 Mac 2024 (”Mesyuarat Agung Tahunan”) telah diluluskan.

Teks penuh setiap resolusi telah dimasukkan dalam notis Mesyuarat Agung Tahunan, yang telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (”SEC”) dalam Borang 6-K pada 2 Februari 2024 dan juga tersedia di laman web Syarikat ir.kaixin.com. Istilah-istilah berkapital yang tidak ditakrifkan dalam pengumuman ini mempunyai makna yang diberikan kepada mereka dalam notis Mesyuarat Agung Tahunan Syarikat bertarikh 2 Februari 2024.

Tentang Kaixin Auto Holdings

Kaixin Auto Holdings ialah pembuat kenderaan baharu tenaga yang terkemuka di China, dilengkapi dengan pasukan profesional berpengalaman luas dalam penyelidikan dan pembangunan, pengeluaran, pemasaran dan kemudahan pengeluaran dengan keupayaan untuk operasi pengepam, pembakaran, pencatuan dan perakitan. Kaixin menghasilkan pelbagai model kenderaan penumpang dan logistik elektrik. Syarikat berkomitmen untuk membina kedudukan pasaran antarabangsa yang bersaing yang mengintegrasikan kehadiran dalam talian dan luar talian serta operasi perniagaan yang pelbagai. Dengan menggunakan kepakaran pasukannya dan didorong oleh inspirasi untuk inovasi dan kelestarian, Kaixin bertujuan untuk menyumbang ke arah mencapai matlamat “puncak pelepasan karbon dan neutral karbon”.

Kenyataan Selamat

Pengumuman ini mungkin mengandungi pernyataan prospektif. Pernyataan-pernyataan ini dibuat di bawah “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat tahun 1995. Pernyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “mengantisipasi”, “masa depan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “menganggarkan” dan pernyataan serupa. Antara lain, pandangan perniagaan untuk 2024 dan kutipan pengurusan dalam pengumuman ini, serta rancangan strategik dan operasi Kaixin mengandungi pernyataan prospektif. Kaixin juga mungkin membuat pernyataan prospektif secara bertulis atau lisan dalam penyediaan kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (“SEC”), dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan bertulis lain dan dalam kenyataan lisan oleh pegawai, pengarah atau pekerjanya kepada pihak ketiga. Pernyataan-pernyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk pernyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan Kaixin, adalah pernyataan prospektif. Pernyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian tertentu. Beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa pernyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: matlamat dan strategi kami; perkembangan perniagaan, kewangan dan prestasi masa depan kami; pertumbuhan yang dijangka pasaran sosial media di China; jangkaan kami terhadap permintaan dan penerimaan pasaran terhadap perkhidmatan kami; rancangan kami untuk meningkatkan pengalaman pengguna, infrastruktur dan penawaran perkhidmatan; persaingan dalam industri kami di China; dan dasar kerajaan dan peraturan berkaitan yang berkenaan. Maklumat lanjut mengenai risiko dan ketidakpastian ini termasuk dalam dokumen lain Kaixin yang difailkan kepada SEC. Semua maklumat yang diberikan dalam pengumuman ini dan lampiran adalah pada tarikh pengumuman ini, dan Kaixin tidak menanggung sebarang kewajiban untuk mengemaskini mana-mana pernyataan prospektif, kecuali diperlukan di bawah undang-undang yang berkenaan.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Kaixin Auto Holdings
Hubungan Pelabur
E-mel: ir@kaixin.com

SUMBER: Kaixin Auto Holdings

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.