Shineco Regains Compliance with Nasdaq Minimum Bid Price Requirement

(SeaPRwire) –   BEIJING, 12 Mac 2024 — Shineco, Inc. (“Shineco” atau “Syarikat”; NASDAQ: SISI), pembekal produk dan perkhidmatan kesihatan teknologi maju, hari ini mengumumkan bahawa pada 11 Mac 2024, Syarikat telah menerima notis rasmi daripada Bahagian Keperluan Senarai Pasaran Saham Nasdaq (“Nasdaq”) menunjukkan bahawa Syarikat telah membuktikan pematuhan dengan keperluan harga tawaran minimum yang ditetapkan dalam Peraturan Senarai Nasdaq 5550 (a) (2). Notis itu menunjukkan bahawa hasil daripada harga tawaran tertutup saham biasa Syarikat telah sekurang-kurangnya AS$1.00 sesaham untuk tempoh 15 hari perniagaan berturut-turut, dari 16 Februari, 2024 hingga 8 Mac 2024, Syarikat telah memulihkan pematuhan dengan Peraturan Senarai Nasdaq 5550 (a) (2) dan dimaklumkan bahawa perkara ini kini ditutup.

Mengenai Shineco, Inc.

Shineco Inc. (“Shineco” atau “Syarikat”) bertujuan untuk ‘menjaga kehidupan sihat dan meningkatkan kualiti hidup’, dengan menyediakan produk dan perkhidmatan kesihatan dan perubatan yang selamat, cekap dan berkualiti tinggi kepada masyarakat. Shineco, melalui anak syarikatnya, telah menyelidik dan membangunkan 33 reagen diagnosis in vitro dan peralatan perubatan berkaitan sehingga kini, dan Syarikat juga menghasilkan dan menjual makanan sihat dan bergizi. Untuk maklumat lanjut mengenai Shineco, sila lawati .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan berita ini mengandungi “kenyataan prospektif” dalam maksud Seksyen 27A Akta Sekuriti 1933, sebagaimana yang diubah suai, dan Seksyen 21E Akta Pertukaran Sekuriti 1934, sebagaimana yang diubah suai. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti melalui istilah seperti “mungkin”, “akan”, “harus”, “boleh”, “bertujuan”, “merancang”, “belanjawan”, “meramalkan”, “percaya”, “menganggarkan”, “berpotensi”, “terus menilai” atau istilah serupa. Kenyataan prospektif tidak harus diandalkan kerana mereka bukan fakta sejarah atau jaminan prestasi masa depan. Sebaliknya, mereka hanya berdasarkan kepercayaan, jangkaan dan anggapan semasa kami tentang perniagaan, rancangan dan strategi masa depan kami, projeksi, peristiwa dan trend yang dijangka, ekonomi dan syarat lain masa depan. Anda dinasihatkan untuk tidak bergantung kepada sebarang kenyataan prospektif. Keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada hasil sejarah atau yang ditunjukkan oleh kenyataan prospektif disebabkan pelbagai faktor termasuk tetapi tidak terhad kepada risiko dan ketidakpastian yang berkaitan dengan keupayaan Syarikat untuk meningkatkan pendanaan tambahan, keupayaannya untuk mengekalkan dan membesarkan perniagaannya, kebolehubahan prestasi operasi, keupayaannya untuk mengekalkan dan meningkatkan brandnya, pembangunan dan pengenalan produk dan perkhidmatan baru, keupayaan untuk memperoleh semua kelulusan peraturan yang diperlukan di bidang kuasa di mana ia bercadang untuk memasarkan dan menjual produknya, penyepaduan berjaya syarikat, teknologi dan aset yang diperoleh ke dalam portfolio produk dan perkhidmatannya, pemasaran dan inisiatif pembangunan perniagaan lain, persaingan dalam industri, peraturan kerajaan am, keadaan ekonomi, kesan wabak COVID-19, ketergantungan kepada kakitangan kunci, keupayaan untuk menarik, melantik dan mengekalkan kakitangan yang mempunyai kemahiran teknikal dan pengalaman yang diperlukan untuk memenuhi keperluan pelanggannya, dan keupayaannya untuk melindungi harta inteleknya.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Shineco,Inc.

Mobile: +86-010-68130220

Precept Investor Relations LLC
David J. Rudnick

Mobile: +1-646-694-8538

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.