Hong Kong Caviar Shop Mengumumkan – Beli Kaviar Secara Daring Pelayanan Penghantaran Premium HK

(SeaPRwire) –   Hong Kong Island, April 19, 2024 — Hong Kong Island, Hong Kong –

NOMAD Caviar, sebuah syarikat yang dihormati di Hong Kong yang terkenal dengan pemilihan dan kualiti kaviar teratas, telah melancarkan hidangan baru yang menarik, Tart Kaviar. Hidangan terkini ini merupakan hasil kerjasama kreatif dengan tukang masakan culina yang diiktiraf, Le Bec Fin dan Toto Private Chef. Selaras dengan motto ‘Kaviar untuk Rakyat’, NOMAD Caviar komited untuk mengubah persepsi awam terhadap kaviar, sering dilihat sebagai mewah yang mewah. Melalui hubungan terus dengan ladang berkualiti tinggi dan mesra alam, dan penghapusan perantara yang tidak perlu, NOMAD Caviar membuat pilihan gourmet ini lebih mudah diakses bagi mereka yang menghargai rasa canggih. Untuk maklumat lanjut lawati .

“NOMAD Caviar bertujuan untuk mengubah pandangan konvensional terhadap kaviar sebagai makanan jarang dimakan sedikit demi sedikit,” kata Jason Cohen, CEO NOMAD Caviar. “Matlamat kami adalah untuk menyajikan kaviar sebagai hidangan utama, dimaksudkan untuk dinikmati dengan berlimpah dan mewah.”

BELI KAVIAR DALAM TALIAN HK

Mencerminkan pendekatan inovatif jenama, tawaran syarikat itu seimbang antara citarasa moden dan tradisional. Kaluga Hybrid, roe yang berat dan lembut, memenuhi keutamaan tradisional, manakala Ossetra menyajikan campuran yang menggoda antara kacang dan buah-buahan. Selain produk berdiri sendiri, NOMAD Caviar bekerjasama dengan syarikat seperti Crewkies untuk mencipta kelezatan kuliner luar biasa, seperti NOMAD x Crewkies Blini Besar, yang meningkatkan pengalaman kaviar.

Menambah kemudahan kepada pengalaman mewah ini, NOMAD Caviar juga menyediakan perkhidmatan penghantaran kaviar pintu ke pintu setiap hari kerja kepada semua pelanggan di Hong Kong supaya peminat dapat menikmati kaviar berkualiti tinggi dan segar pada keselesaan mereka. Selain kedai runcit bata dan mortar di Hong Kong, Singapura dan Filipina, NOMAD Caviar menawarkan program keahlian kaviar untuk para peminat cemerlang yang mencari petualangan kuliner berkala. Ini termasuk pelbagai manfaat eksklusif, salah satunya ialah akses terutama kepada produk kaviar tertentu.

Laman web menyediakan platform membeli dan melayari yang mudah diselami, memastikan semua maklumat penting tersedia kepada pengguna. Ia menawarkan gambaran menyeluruh mengenai produk kaviar yang tersedia, saiz tiub pelbagai, butiran harga, dan polisi penghantaran dan pengembalian khusus.

“Komitmen kami adalah untuk melangkaui sempadan dalam industri kami. Tart Kaviar yang baru dilancarkan menggambarkan devosi kami terhadap inovasi kuliner, tanpa menjejaskan prinsip asas jenama kami, seperti bekalan bertanggungjawab dari ladang mampan,” Cohen juga menyatakan.

NOMAD Caviar mengambil komitmen untuk mengubah industri kaviar satu langkah lebih jauh dengan menganggap penghargaan kaviar sebagai perjalanan yang berterusan yang mesti menyimpan keseimbangan antara kemewahan dan kemampanan. Melalui bekalan yang teliti dan mendidik pelanggannya, syarikat itu berusaha untuk membangunkan komuniti yang menghargai kepelbagaian kaviar dan menyokong tempatnya sebagai kelezatan setiap hari.

Walaupun dunia kaviar dipenuhi rasa kaya, tekstur menggoda dan tradisi berpanjangan, ia tidak perlu menakutkan. NOMAD Caviar berharap untuk membimbing para peserta baru dan peminat berpengalaman untuk menjelajahi perjalanan ini. Matlamatnya adalah untuk menyediakan pengalaman kaviar yang luar biasa tetapi sederhana kepada pengguna.

Untuk menjelajahi pelbagai tawaran dari NOMAD Caviar dan untuk mengetahui lebih lanjut pendekatan uniknya untuk membuat pengalaman kaviar lebih mudah diakses, sila lawati laman web di .

###

Untuk maklumat lanjut mengenai Nomad Caviar, hubungi syarikat di sini:

Nomad Caviar
Jason Cohen
+852 9773 2233
hello@nomadcaviar.com
8/F, 8 On Wo Lane, Central, Hong Kong

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

CONTACT: Jason Cohen