Hadiah $1 Juta, Andrea Pirlo Memperkenalkan Peminat untuk Naik Kereta Api Kripto

(SeaPRwire) –   Dubai, UAE, 7 Mei 2024 — Mata wang kripto telah menembusi arus perdana dalam beberapa tahun kebelakangan ini terutamanya kerana ledakan dalam nilai Bitcoin. Walaupun kes gunaan praktikal masih perlu diterokai, terdapat cara bagaimana kripto dan sukan, khususnya bola sepak, saling berkait rapat secara menggoda.

Sejak perlantikan rasmi duta jenama global CoinW, bekas pemain bola sepak terkenal Itali telah menyambung semula hubungan dengan peminatnya di luar padang bola sepak. Berikutan pengumuman oleh kedua-dua pihak, Kempen CoinW X Pirlo telah mencapai 170k pengguna dan 15.7% kadar penglibatan dalam masa hanya seminggu, menunjukkan bekas pemain bola sepak masih berada di mata awam.

Sebagai atlet bola sepak profesional, Pirlo telah memenangi hampir setiap trofi utama dalam bidang bola sepak, dari Piala Dunia hingga dua Piala Juara Eropah. Namun, pencapaian ini pudar berbanding mimpi seumur hidup yang diwujudkannya dengan bermain di Maracanã untuk Itali dalam Piala Konfederasi 2013. Tendangan percuma yang disumbatnya pada hari itu melampaui fantasi peribadi, jauh melebihi apa yang hanya dirinya berani bermimpi sewaktu kanak-kanak.

Selain menjadi seorang pemimpi, beliau juga seorang rakan sepasukan yang boleh diharap. Beliau ialah pemain yang lain secara instingtif mengumpan bola kepadanya, mempercayainya untuk mencipta peluang gol. Kelab-kelab di mana Pirlo pernah bekerja juga menghargai beliau yang tidak terjejas oleh desas-desus. Ia ialah gabungan sifat-sifat ini yang CoinW lihat tercermin dalam visi jenamanya. Diasaskan oleh kumpulan peminat teknologi blockchain yang percaya akan kuasa transformasi teknologi blockchain, CoinW ditubuhkan dengan visi untuk mendemokrasikan kewangan disokong dengan keselamatan kelas atas. Tujuh tahun sejak penubuhannya, CoinW telah membuat kemajuan besar ke arah matlamat ini, memberdayakan 10 juta pengguna untuk menerima kripto sebagai cara hidup dan meningkatkan kekayaan mereka.

Jika dilihat ke belakang, mungkin sukar untuk mengenal pasti bila tepatnya Pirlo melampaui daripada kesayangan domestik kepada bintang global. Adakah ia kemenangan Piala Dunia 2006, atau mungkin penalti Panenka untuk menipu Joe Hart pada Euro 2012? Bagi CoinW, perjalanan ke pentas pusat di landskap kripto global jelas, bermula dengan komitmen kepada kepatuhan serantau, berkongsi kepimpinan fikiran, dan penajaan persidangan industri. Yang paling penting, ia didorong oleh dedikasi yang tidak berbelah bahagi untuk menjadikan perdagangan bijak mudah diakses oleh semua.

Melalui kerjasama dengannya, CoinW bertujuan untuk menarik lebih ramai pengguna baru ketika bull run mendapat momentum. Untuk melancarkan inisiatif ini, CoinW melancarkan pertandingan perdagangan “Arena Juara”, dengan $200k yang ditetapkan untuk pengguna baru memulakan perjalanan perdagangan mereka. Bersama-sama dengan dua legenda ini, kami berazam untuk mengubah mimpi anda menjadi kenyataan.

Tentang CoinW

ialah platform perdagangan kripto pelopor yang memberi keutamaan kepada keselamatan, ketelusan, dan prinsip berpusatkan pengguna. Dengan teknologi maju, likuiditi mendalam, dan pelbagai mata wang kripto yang disokong, syarikat ini telah mengumpulkan asas pengguna meluas untuk menjadi salah satu pertukaran kripto paling selamat di dunia. Berkomitmen kepada keselamatan, ketelusan, dan pematuhan, CoinW mematuhi piawaian peraturan tertinggi dan secara aktif menyumbang kepada pembangunan industri kripto. Untuk maklumat lanjut mengenai CoinW, anda boleh melawat , dan ikuti CoinW di , , dan .

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI:
marketing (at) coinw.com