Golden Sun Health Technology Group Limited Regains Compliance with Nasdaq Continued Listing Requirement

(SeaPRwire) –

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Kuala Lumpur, Malaysia, 7 Mei 2024 — Golden Sun Health Technology Group Limited, sebelumnya dikenali sebagai Golden Sun Education Group Limited (“Syarikat” atau “Golden Sun”) (Nasdaq: GSUN), pembekal perkhidmatan tutorial di China, hari ini mengumumkan bahawa Syarikat telah menerima notis bertulis (“Surat Notis”) daripada Pasaran Saham Nasdaq LLC (“Nasdaq”) pada 3 Mei 2024, memberitahu Syarikat bahawa ia telah memenuhi semula keperluan harga tawaran minimum Nasdaq. Menurut Surat Notis, setakat 2 Mei 2024, Golden Sun telah mengekalkan harga tawaran penutup $1.00 se saham untuk sepuluh sesi perdagangan berturut-turut berikutan pecahan saham 1 untuk 10 pada 19 April 2024.

Tentang Golden Sun Health Technology Group Limited

Ditubuhkan pada tahun 1997 dan berpangkalan di Shanghai, China, Golden Sun Health Technology Group Limited, sebelumnya dikenali sebagai Golden Sun Education Group Limited, ialah pembekal perkhidmatan tutorial di China dengan pengalaman lebih daripada dua puluh tahun memberikan perkhidmatan pendidikan yang memberi tumpuan kepada pembangunan kekuatan dan potensi setiap pelajarnya, dan mempromosikan kemahiran dan minat belajar sepanjang hayat. Golden Sun mempunyai tiga pusat tutorial, satu syarikat pendidikan yang bekerjasama dengan sekolah tinggi untuk menawarkan kelas bahasa, dan satu syarikat logistik yang menyediakan perkhidmatan logistik dan perundingan. Pusat-pusat tutorial Golden Sun memberi tumpuan kepada kumpulan pelajar sasaran yang berbeza dengan menawarkan pelbagai program tutorial. Untuk maklumat lanjut, lawati laman web Syarikat di .

Kenyataan Prospektif

Beberapa kenyataan dalam pengumuman ini adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui dan berdasarkan jangkaan masa depan Syarikat tentang peristiwa yang Syarikat percaya boleh mempengaruhi keadaan kewangannya, keputusan operasinya, strategi perniagaannya dan keperluan kewangannya. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini dengan kata-kata atau ungkapan seperti “anggaran”, “menilai”, “percaya”, “berharap”, “menjangkakan”, “menganggarkan”, “merancang”, “akan”, “sepatutnya”, “boleh” atau ungkapan serupa. Syarikat tidak menanggung kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak semula secara awam mana-mana kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan semasa atau masa depan, atau perubahan dalam jangkaannya, kecuali diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak boleh memastikan bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangkakan dan menggalakkan pelabur untuk melihat faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depannya dalam laporan tahunan dan penyataan lain Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Golden Sun Health Technology Group Limited
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:

Ascent Investor Relations LLC
Tina Xiao
Presiden
Telefon: +1 646-932-7242
E-mel: