Haoxi Health Technology Limited Mengikat Perjanjian Rebat dengan Pelanggan bagi Kempen Penempatan Iklan

(SeaPRwire) –   BEIJING, 7 Mei 2024 — Haoxi Health Technology Limited (“Syarikat” atau “HAO”), pembekal penyelesaian pemasaran dalam talian berpangkalan di Beijing, China, hari ini mengumumkan bahawa Beijing Haoxi Digital Technology Co., Ltd. (“Haoxi Beijing”), anak syarikat milik penuh Syarikat, telah menandatangani perjanjian potongan data promosi ( “Perjanjian Potongan”) pada 29 April 2024 dengan Jinan Yanling Biotechnology Co., Ltd. (“Yanling”) dan anak syarikat dan syarikat berkaitannya (bersama-sama, “Pelanggan”).

Menurut Perjanjian Potongan, Haoxi Beijing telah bersetuju untuk memberikan perkhidmatan pengiklanan dan promosi menyeluruh kepada Pelanggan, yang menjalankan pembangunan ubat bioperubatan, teknologi kesihatan dan industri berkaitan kesihatan yang lain. Perjanjian Potongan menetapkan sistem potongan di mana Pelanggan menerima potongan berdasarkan faktor seperti data bidaan, kerelevanan industri, penghantaran dan model perniagaan, dan pematuhan kepada keperluan dan ambang Perjanjian Potongan. Perjanjian Potongan juga menetapkan belanjawan penempatan pengiklanan disasarkan tidak kurang daripada RMB50 juta (kira-kira $7 juta) dalam tempoh Perjanjian Potongan untuk Pelanggan.

Haoxi Beijing akan menggunakan sumber platform pengiklanan di bawah payung ByteDance, konglomerat teknologi global, termasuk Jinri Toutiao (Berita Hari Ini), Douyin, dan Video Xigua. Dengan daya tarikan global dan peserta besar, platform ByteDance telah menjadi tumpuan untuk kandungan video pendek, menjadikannya platform ideal bagi perniagaan e-dagang untuk mempamerkan tawaran mereka. Dengan memanfaatkan platform ByteDance, Haoxi Beijing bertujuan untuk membantu Yanling dan syarikat bersekutunya mendapatkan pendedahan yang lebih tinggi, meningkatkan imej jenama mereka, dan meluaskan jangkauan pasaran mereka.

Susunan potongan yang saling menguntungkan antara Haoxi Beijing dan Pelanggan membolehkan mereka menikmati potongan berkadar terhadap perbelanjaan pengiklanan sebenar mereka di pelbagai platform. Jumlah potongan terkumpul boleh digunakan semula untuk meningkatkan lagi kempen pengiklanan masa depan, membolehkan Pelanggan mengakses sumber promosi tambahan dan meraih peluang pertumbuhan yang lebih besar.

Encik Zhen Fan, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengerusi Syarikat, berkomen: “HAO gembira dengan perkongsian ini dengan Yanling dan anak syarikat dan syarikat bersekutunya. Dengan menyepadukan platform pengiklanan ByteDance, HAO bersedia untuk menyampaikan perkhidmatan pengiklanan dan promosi yang cemerlang dan tepat sasaran kepada syarikat-syarikat ini.

“Penandatanganan Perjanjian Potongan ini menandakan satu lagi tonggak dalam pertumbuhan berterusan dan pembangunan perniagaan HAO dalam industri pengiklanan dan pemasaran dalam talian. Kami menjangkakan perkongsian yang memberi manfaat bersama yang akan menjana nilai bersama dan menyumbang kepada kemajuan usaha perniagaan masing-masing.”

Mengenai Haoxi Health Technology Limited

Haoxi Health Technology Limited ialah pembekal penyelesaian pemasaran dalam talian berpangkalan di Beijing, China, khusus melayani pelanggan pengiklan industri kesihatan. Pertumbuhan Syarikat didorong oleh peningkatan iklan laluan berita dan perkembangan pesat sektor kesihatan. Syarikat menawarkan penyelesaian pemasaran dalam talian menyeluruh, terutamanya dalam pemasaran video pendek dalam talian, membantu pengiklan memperoleh dan mengekalkan pelanggan di platform popular di China, seperti Toutiao, Douyin, WeChat, dan Sina Weibo. Ia komited untuk mengurangkan kos, meningkatkan kecekapan, dan menyediakan penyelesaian pemasaran dalam talian mudah kepada pengiklan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati: http://ir.haoximedia.com.

Kenyataan Masa Depan

Kenyataan akhbar ini mengandungi kenyataan masa depan. Kenyataan masa depan termasuk kenyataan mengenai rancangan, objektif, sasaran, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi, dan anggapan asas dan kenyataan lain selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “bertujuan”, “seharusnya”, “percaya”, “menjangka”, “meramalkan”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan masa depan. Kenyataan masa depan bukan jaminan prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan yang dibincangkan dalam kenyataan masa depan. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, ketidakpastian berkaitan kondisi pasaran, dan faktor-faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” penyata pendaftaran yang fail dengan SEC. Oleh itu, di kalangan sebab-sebab lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak menumpukan terlalu banyak keyakinan ke atas mana-mana kenyataan masa depan dalam kenyataan akhbar ini. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam fail SEC Syarikat, yang boleh dikaji di www.sec.gov. Syarikat tidak menanggung kewajipan untuk secara awam menyemak semula kenyataan masa depan ini untuk menangani peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Hubungan Pelabur

WFS Investor Relations Inc.

Janice Wang, Rakan Kongsi Urusan

E-mel: services@wealthfsllc.com

Telefon: +86 13811768599

+1 628 283 9214

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.