CHEERS Telepathy Memperkenalkan Edisi Tahun Naga, Membawa Pemasaran Konten Berbasis AI ke Tingkat yang Baru

(SeaPRwire) –   BEIJING, 20 Februari 2024 – Cheer Holding, Inc. (NASDAQ: CHR) (“Cheer Holding”, atau “Syarikat”), pembekal terkemuka infrastruktur internet mudah alih generasi terkini dan perkhidmatan pelantar, hari ini mengumumkan pelancaran edisi Tahun Naga baharu CHEERS Telepathy ( “Edisi Naga”), platform AI kreatif bermodal tinggi. Iterasi utama ini membawa peningkatan ketara dalam seni bina model, kuasa pengkomputeran, dan keupayaan penciptaan kandungan, termasuk lukisan, teks kepada imej, imej kepada imej, senario komersial, dialog, dan penciptaan teks panjang. Dengan ciri-ciri yang dipertingkatkan, CHEERS Telepathy menetapkan piawaian baharu untuk bidang AI generatif.

Dengan ekonomi digital China terus mengalami pertumbuhan meletup, syarikat-syarikat semakin mencari cara untuk meningkatkan kecekapan pemasaran, memperkasakan inovasi, dan memacu pembangunan. CHEERS Telepathy, aplikasi AGI generatif utama, menyediakan alat penting untuk meningkatkan kecekapan dan memperkasakan pertumbuhan syarikat. Dengan menggunakan keupayaan pemprosesan data yang kuat, pemahaman bahasa semula jadi (NLP) yang mendalam, dan algoritma pintar yang unggul, CHEERS Telepathy bersedia untuk merevolusikan pemasaran kandungan dengan membolehkan penciptaan kandungan yang sangat cekap dan peribadi.

Dalam landskap yang berubah dengan pantas dan dinamik ini, menangkap trend permintaan pengguna yang tepat dan membudayakan minat pengguna adalah penting untuk kejayaan. CHEERS Telepathy membolehkan jenama dan syarikat mencapai ini dengan belajar dan menjana kandungan kreatif secara autonomi. Dengan keupayaannya yang tiada tandingan, CHEERS Telepathy membuka peluang baharu untuk pemasaran kandungan pintar dan peribadi, membolehkan syarikat mereka semula cerita jenama mereka, memahami keperluan dan emosi pengguna dengan tepat, dan menyepadukan konsep jenama dan perasaan ke dalam setiap reka bentuk kreatif dengan lancar. Hasilnya ialah sambungan yang lebih dalam antara jenama dan pengguna, membawa kepada keputusan pemasaran yang lebih unggul dalam pengambilan pelanggan, kadar penukaran, dan penyebaran pasca-pautan.

Edisi Naga memperkenalkan empat strategi generatif yang direka untuk membantu jenama dalam pengambilan pengguna baharu, membudayakan minat pengguna, menembusi saluran carian, dan mengoptimumkan kadar penukaran. Dengan membimbing pengguna untuk memperoleh pengetahuan mendalam tentang jenama, CHEERS Telepathy menubuhkan sambungan yang mendalam dan memupuk kesetiaan jenama serta tindakan seterusnya yang positif. Transformasi ini tidak hanya memfokuskan pada menangkap perhatian tetapi juga membina interaksi yang bermakna, memperkasakan hubungan yang lebih rapat antara jenama dan audiens sasarannya, dan akhirnya memacu peningkatan kesedaran jenama, peningkatan kesetiaan pengguna, dan kadar penukaran yang lebih tinggi.

Dalam pasaran saingan yang pesat dan dinamik, keupayaan memanfaatkan alat aplikasi AI dengan mudah telah menjadi penting bagi syarikat. CHEERS Telepathy unggul dalam aspek ini, menyederhanakan proses yang kompleks dan membolehkan penjanaan bahan dan aset yang diperlukan untuk jenama dengan pantas dan berkesan. Dengan mengurangkan kos pengambilan keputusan dan perbelanjaan ujian dan ralat, CHEERS Telepathy memberdayakan syarikat untuk memperuntukkan sumber lebih cekap, membolehkan mereka memberi tumpuan kepada pengambilan keputusan strategik dan kerja inovatif, akhirnya meningkatkan kecekapan operasi keseluruhan.

Dengan teknologi AI terus berkembang, syarikat semakin mengenal pasti nilai transformasi AGI generatif. Mereka mencari corak kerja yang fleksibel, pantas dan peribadi, yang boleh dicapai melalui teknologi AI maju dan alat aplikasi. CHEERS Telepathy kekal di garis hadapan memberdayakan syarikat dan jenama dalam era kecerdasan buatan.

Mengenai Cheer Holding, Inc.

Sebagai pembekal infrastruktur internet mudah alih generasi terkini dan perkhidmatan pelantar utama di China, Cheer Holding komited untuk membina ekosistem digital yang mengintegrasikan “pelantar, aplikasi, teknologi dan industri” ke dalam satu sistem kohesif, dengan itu mencipta persekitaran perniagaan baharu yang terbuka untuk web3.0 yang memanfaatkan teknologi AI. Syarikat itu sedang membangunkan ruang bersama 5G + VR + AR + AI yang berasaskan teknologi terkini seperti blockchain, pengkomputeran awan, realiti diperluas dan kembar digital.

Portfolio Cheer Holding merangkumi pelbagai produk dan perkhidmatan seperti Awan Pintar Polaris, CHEERS Telepathy, Platform Data Terbuka CHEERS, Video CHEERS, CHEERS e-Mall, CheerReal, CheerCar, CheerChat, Platform E-dagang Pembelian Kumpulan CHEERS Fresh, Institut Penyelidikan Inovasi Digital, CHEERS Livestreaming, siri rancangan hiburan, matriks video pendek IP, dan lebih banyak lagi. Penawaran ini menyediakan pelbagai senario aplikasi yang menggabungkan unsur “dalam talian/luar talian” dan “maya/realiti” dengan licin.

Dengan “CHEERS+” sebagai teras ekosistem Cheer Holding, Syarikat bertekad untuk menyatukan dan memperkukuh daya saing terasnya, dan mencapai pertumbuhan mampan dan berskala yang berterusan dalam jangka panjang.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati

Kenyataan Selamat

Beberapa kenyataan yang dibuat dalam penerbitan ini adalah “kenyataan prospektif” dalam konteks “perlindungan selamat” di bawah Akta Pembaharuan Undang-undang Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Apabila digunakan dalam penerbitan ini, perkataan “anggaran”, “projek”, “mengharapkan”, “menjangkakan”, “meramalkan”, “merancang”, “berniat”, “mencari”, “mungkin”, “akan”, “hendaklah”, “masa depan”, “mencadangkan” dan variasi perkataan-perkataan atau ungkapan-ungkapan serupa (atau versi negatif perkataan-perkataan atau ungkapan-ungkapan tersebut) bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini bukan jaminan prestasi, keadaan atau keputusan masa depan, dan melibatkan pelbagai risiko, ketidakpastian, anggapan dan faktor penting lain yang berada di luar kawalan Syarikat, yang boleh menyebabkan keputusan sebenar atau hasil berbeza secara material daripada yang dibincangkan dalam kenyataan prospektif. Faktor-faktor penting termasuk keupayaan untuk menguruskan pertumbuhan; keupayaan untuk mengenal pasti dan mengintegrasikan penggabungan masa depan; keupayaan untuk memperoleh pembiayaan tambahan pada masa depan untuk membiayai perbelanjaan modal; fluktuasi amalan dalam ekonomi dan perniagaan am; kos atau faktor-faktor lain yang memberi kesan buruk kepada keuntungan kami; tuntutan melibatkan paten, harta intelek, dan hal-hal lain; perubahan yang berpotensi dalam persekitaran perundangan dan peraturan; pandemik atau epidemi; kejadian sebarang peristiwa, perubahan atau keadaan lain yang boleh menjejaskan keupayaan Syarikat untuk terus membangun dan melancarkan pusat pengalaman metaverse yang berjaya; kemungkinan bahawa Syarikat tidak berjaya membangunkan barisan perniagaan baharu disebabkan, antara lain, perubahan dalam persekitaran perniagaan dan pembangunan teknologi, persaingan, perubahan peraturan, atau faktor ekonomi dan dasar lain; gangguan atau gangguan perniagaan lain yang mungkin mempengaruhi operasi produk dan perkhidmatan kami; kemungkinan bahawa barisan perniagaan baharu Syarikat mungkin terjejas oleh faktor ekonomi, perniagaan dan/atau persaingan yang lain; faktor-faktor risiko, ketidakpastian dan lain-lain yang dinyatakan dalam dokumen-dokumen yang difailkan oleh Syarikat dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat dari semasa ke semasa, termasuk Laporan Tahunan Syarikat pada Borang 20-F yang difailkan dengan SEC pada 22 Mac 2023, sebagaimana yang dipinda. Syarikat tidak menanggung sebarang obligasi untuk mengemaskini atau menyemak semula kenyataan prospektif, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau sebaliknya, kecuali diperlukan oleh undang-undang yang berkenaan.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi:

Wealth Financial Services LLC

Connie Kang, Rakan

E-mel:

Tel: +86 1381 185 7742 (CN)

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.