Best Caviar HK Shop – Nomad Caviar Mengumumkan Pilihan Pembelian Premium Secara Daring, Penghantaran Dan Langganan Untuk HK

(SeaPRwire) –   Pulau Pinang, 13 Februari 2024 — Pulau Pinang, Malaysia –

NOMAD Caviar sedang menjadikan ikan karang lebih mudah didapati bagi pengguna di Malaysia dengan menawarkan telur ikan karang berkualiti tinggi dalam kuantiti yang banyak pada harga borong. Untuk maklumat lanjut, lawati

Syarikat ini bermula dengan misi untuk “membawa telur ikan karang berkualiti tertinggi yang dibesarkan secara lestari secara langsung dari ladang ke meja anda supaya anda boleh menikmati ikan karang cara yang sepatutnya.” Hari ini, dengan pengedaran meluas di Malaysia serta Singapura dan Filipina, ia telah menjadi salah satu jenama ikan karang yang paling dipercayai dan disukai di rantau ini. Jason Cohen, pengasas NOMAD Caviar, menyandarkan kejayaan syarikat kepada penyemakan semula apa yang boleh dinikmati dalam pengambilan ikan karang.

kedai ikan karang terbaik di Malaysia

“Selama berabad-abad, ikan karang sentiasa dinikmati dengan berlimpah dan bukan hanya sekadar sesuap,” kata Jason. “Status moden ikan karang sebagai makanan mewah berasal dari pengeluarannya yang sangat dikawal dan terhad yang meningkatkan harganya, menjadikannya sukar didapati kebanyakan pengguna. Oleh itu, pengguna kehilangan apa yang sebenarnya adalah makanan super yang bukan sahaja boleh melengkapkan palat mereka tetapi juga memberikan nutrisi yang diperlukan. Di NOMAD Caviar, kami memulakan misi untuk mengubah persepsi ini dengan mendapatkan ikan karang berkualiti tinggi secara langsung dari ladang terbaik dan paling lestari di dunia dan menawarkannya pada harga yang boleh didapati.”

Pengenalan Jason kepasaran ikan karang bermula apabila beliau mula memesan kuantiti besar untuk mendapatkan cukup ikan karang untuk kawan dan keluarganya yang diberi hiburan di kediamannya di Malaysia semasa pandemik. Dalam masa singkat, beliau menyedari bahawa memesan jumlah ikan karang yang diperlukannya akan menjadi sangat mahal, maka beliau memutuskan untuk mengelakkan perantaraan dan pergi terus kepada pembekal. Dalam masa yang singkat, saiz pesanan beliau memaksa ladang untuk memberi beliau diskaun. Ini memberi idea kepada Jason untuk menangkap peluang perniagaan dan menjadikan ikan karang mampu milik ramai seperti dirinya yang menikmati rasanya tetapi tidak boleh menikmatinya lebih kerap kerana kosnya yang tinggi. Maka lahirlah NOMAD Caviar, yang menubuhkan Jason dan pasukannya sebagai salah satu pembekal premium ikan karang di Asia.

NOMAD Caviar diuruskan oleh pasukan profesional hospitaliti dengan latar belakang di restoran, bar, kelab malam dan hotel di seluruh Asia. Usaha pasukan berjaya membina pasaran makanan mewah langsung ke pengguna online yang membantu pengguna memasukkan ikan karang lebih kerap ke dalam diet mereka dan menikmati perasanya yang lazat.

Ikan karang jenis Kaluga Hybrid syarikat menawarkan dalam pakej dua tin 250gm setiap satu, 500gm, 1kg, dan 1.7kg dengan harga HK$5,000, HK$4,688, HK$8,188, dan HK$11,188 masing-masing. Ikan karang jenis Ossetra pula disediakan dalam pakej dua tin 250gm setiap satu, 500gm, 1kg, dan 1.7kg dengan harga HK$5,776, HK$5,188, HK$8,988, dan HK$12,388 masing-masing.

Pembaca digalakkan mendapatkan maklumat lanjut mengenai NOMAD Caviar dengan melawat laman web mereka.

###

Untuk maklumat lanjut mengenai Nomad Caviar, hubungi syarikat di sini:

Nomad Caviar
Jason Cohen
+852 9773 2233
hello@nomadcaviar.com
8/F, 8 On Wo Lane, Central, Hong Kong

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Jason Cohen