AirNet Mengumumkan Tarikh Mesyuarat Agung Tahunan dan Cadangan Peningkatan Modal Saham Berautorizasi

(SeaPRwire) –   BEIJING, 2 Mei 2024 — AirNet Technology Inc., yang dahulu dikenali sebagai AirMedia Group Inc. (“AirNet” atau “Syarikat”) (Nasdaq: ANTE), hari ini mengumumkan bahawa ia telah memanggil mesyuarat agung tahunan pemegang saham (”AGM”), yang akan diadakan di Suite 301, No. 26 Dongzhimenwai Street, Chaoyang District, Beijing 100027, Republik Rakyat China pada 31 Mei 2024 jam 10:00 pagi (waktu Beijing). Cadangan yang akan dibentangkan untuk kelulusan pemegang saham dalam AGM adalah untuk mempertimbangkan dan mengundi resolusi untuk meningkatkan modal saham berautorisasi Syarikat daripada AS$1,000,000 dibahagikan kepada 22,500,000 saham biasa bernilai nominal atau nilai paras AS$0.04 setiap satu dan 2,500,000 saham keutamaan bernilai nominal atau nilai paras AS$0.04 setiap satu kepada AS$40,000,000 dibahagikan kepada 900,000,000 saham biasa bernilai nominal atau nilai paras AS$0.04 setiap satu dan 100,000,000 saham keutamaan bernilai nominal atau nilai paras AS$0.04 setiap satu, dengan penciptaan tambahan 877,500,000 saham biasa bernilai AS$0.04 setiap satu dan 97,500,000 saham keutamaan bernilai AS$0.04 setiap satu.

Tarikh rekod (”Tarikh Rekod”) untuk menentukan pemegang saham yang berhak menerima notis AGM atau sebarang penangguhan atau penangguhan lain telah ditetapkan pada 2 Mei 2024. Pemegang saham berdaftar Syarikat pada penutupan perniagaan pada Tarikh Rekod layak menghadiri AGM dan sebarang penangguhan atau penangguhan lain secara peribadi.

Kenyataan Prospektif

Pengumuman ini mengandungi kenyataan prospektif dalam lingkup perlindungan selamat pelabuhan undang-undang Pembaikan Akta Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “dijangka untuk”, “menjangkakan”, “tujuan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “mungkin”, “menganggarkan”, “mungkin”, “harus” dan ungkapan serupa. Syarikat juga mungkin membuat kenyataan prospektif bertulis atau lisan dalam laporan yang difailkan dengan, atau disampaikan kepada, Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat, dalam laporan tahunan kepada pemegang saham, dalam rilis akhbar dan bahan bertulis lain dan dalam pernyataan lisan yang dibuat oleh pegawai, pengarah atau kakitangannya kepada pihak ketiga. Kenyataan prospektif berdasarkan jangkaan pengurusan terhadap keadaan pasaran dan operasi semasa, dan membabitkan risiko dan ketidakpastian dalaman, semuanya sukar diramal dan banyak di luar kawalan Syarikat, yang mungkin menyebabkan keputusan, prestasi atau pencapaian sebenarnya berbeza secara material daripada yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif. Maklumat lanjut dimasukkan dalam penyataan Syarikat dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat. Semua maklumat yang diberikan dalam pengumuman ini adalah pada tarikh pengumuman ini, dan Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini mana-mana kenyataan prospektif akibat maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, kecuali yang diperlukan di bawah undang-undang.

Hubungan

Penny Pei
Hubungan Pelabur
AirNet Technology Inc.
Tel: +86-10-8460-8678
Email: penny@ihangmei.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.