Webuy akan Hadir dan Bentangkan di Persidangan Tahunan Global EF Hutton yang Akan Datang pada 15 Mei 2024, di Bandar Raya New York

(SeaPRwire) –   Singapore, April 25, 2024 — Webuy Global Ltd (NASDAQ: WBUY) (“Webuy” atau “Syarikat”) , pengedar komuniti e-dagang Asia Tenggara, akan menghadiri dan membentangkan di Persidangan Global Tahunan EF Hutton di New York pada 15 Mei 2024.

Vincent Xue Bin, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Bersama Webuy, akan antara pembentang di persidangan di Hotel Plaza di Bandar New York, dan akan tersedia untuk mesyuarat seorang ke seorang dengan pelabur yang hadir sepanjang hari pada 15 Mei. Pelabur yang mendaftar untuk persidangan digalakkan meminta mesyuarat dengan Encik Xue dengan menghubungi wakil EF Hutton.

Tentang Webuy Global Ltd

Misi Syarikat adalah untuk membuat beli-belanja sosial menjadi gaya hidup baru bagi pengguna dan untuk memberdayakan pembelian pengguna dengan model pembelian yang cekap dan menjimatkan kos. Webuy komited untuk membangunkan platform e-dagang berasaskan komuniti di rantau Asia Tenggara dan mengubah suai model e-dagang menjadi pengalaman berasaskan komuniti untuk pengguna.

Model perniagaan ‘beli berkumpulan’ inovatif Syarikat dijangka akan merevolusikan amalan membeli tradisional, menawarkan penjimatan kos yang besar kepada pelanggan melalui pendekatan berasaskan komuniti. Pendekatan ini, serupa dengan pembelian berkumpulan dan pesanan pukal, mempermudahkan proses untuk pelanggan dengan menghapuskan keperluan untuk pembelian pukal individu. Selain itu, model perniagaan ini menyederhanakan rantaian bekalan tradisional dengan mengurangkan keterlibatan perantara, dengan itu menawarkan model bekalan lebih terus “dari ladang ke meja”. Maklumat tambahan mengenai Syarikat boleh didapati di .

Tentang EF Hutton

EF Hutton LLC ialah bank pelaburan beribu pejabat di Bandar New York, NY yang menyediakan penyelesaian strategik dan pembiayaan untuk syarikat pertengahan pasaran dan pertumbuhan muda. EF Hutton mempunyai rekod terbukti menyediakan nasihat strategik yang lebih unggul kepada pelanggan di seluruh dunia dalam sektor mana sahaja, dengan akses modal yang unik dari Amerika Syarikat, Asia, Eropah, Emiriah Arab Bersatu dan Amerika Latin.

Kenyataan Prospektif

Kenyataan media ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan-kenyataan ini dibuat di bawah “perlindungan selamat” peruntukan Akta Pembaharuan Undang-Undang Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Kenyataan-kenyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk kenyataan mengenai yakinan dan jangkaan Syarikat, adalah kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian dalaman, dan beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa kenyataan prospektif. Bagi sebab-sebab ini, antara lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak mengambil bahagian berlebihan terhadap mana-mana kenyataan prospektif dalam kenyataan media ini. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam laporan Syarikat yang difailkan dengan SEC, yang boleh ditinjau di www.sec.gov. Syarikat tidak berkewajipan untuk secara awam menyemak semula kenyataan prospektif ini untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh ini.

Hubungan Pelabur

Robin Yang, Rakan

ICR, LLC

Emel: Webuy.IR@icrinc.com

Telefon: +1 (646) 880-9057

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.