Tims China Lulus 20 Juta Ahli Kelab Kesetiaan

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China dan NEW YORK, April 09, 2024 — TH International Limited (“Tims China” (Nasdaq: THCH)), pengendali eksklusif kedai kopi Tim Hortons dan restoran Popeyes di China, melepasi 20 juta ahli kelab kesetiaan berdaftar pada 31 Mac 2024.

Image

[Mileston Ahli 20 Juta]

Ahli kelab kesetiaan adalah pemacu penting pertumbuhan Tims China, dan pencapaian ini menggarisbawahi sambutan pelanggan terhadap program kami.

Yongchen Lu, CEO Tims China, berkata, “Beberapa bulan sekitar sambutan kelima tahun kami pada bulan Februari telah menyaksikan beberapa peristiwa menakjubkan, termasuk pembukaan kedai ke-900 kami dan memasuki bandar ke-60 di China. Pencapaian ini tidak kurang pentingnya: kami mempunyai lebih 7 juta tetamu menyertai program kesetiaan kami dalam 12 bulan lepas untuk membawa kami ke pencapaian ini 20 juta ahli kelab kesetiaan. Kami ingin menyatakan penghargaan tulus kami kepada setiap satu daripada 20 juta ahli kelab kesetiaan berdaftar kami. Sokongan dan sokongan mereka terus memberi inspirasi kepada kami untuk menyampaikan pengalaman tetamu cemerlang setiap hari.”

MENGENAI TH INTERNATIONAL LIMITED

TH International Limited (Nasdaq: THCH) (“Tims China”) adalah syarikat ibu pemegang francais eksklusif kedai kopi Tim Hortons di China, Hong Kong dan Makau dan restoran Popeyes di China dan Makau. Tims China ditubuhkan oleh Cartesian Capital Group dan Tim Hortons Restaurants International, anak syarikat Restaurant Brands International (TSX: QSR) (NYSE: QSR).

Falsafah syarikat berakar dalam pelaksanaan kelas dunia dan pengambilan keputusan berdasarkan data dan berpusat pada relevansi tempatan sebenar, inovasi berterusan, komuniti tulus dan kemudahan mutlak. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Hubungan Pelabur

Hubungan Pelabur
IR@timschina.com atau Gemma.Bakx@cartesiangroup.com

Hubungan Awam
patty.yu@timschina.com

Ikuti @

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.