Smart Share Global Limited Melancarkan Kempen Kelestarian Bank Kuasa Baharu

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, 6 Mac 2024 — Smart Share Global Limited (“Energy Monster” atau “Syarikat”) penyedia perkhidmatan pengecasan peranti mudah alih, hari ini mengumumkan pelancaran kempen kelestarian bank kuasa baharu.

Kempen kelestarian bank kuasa Energy Monster direka untuk meningkatkan penggunaan bank kuasa dengan memberi galakan kepada pengguna untuk menyemak semula bank kuasa yang dibeli sebelum ini. Walaupun perkhidmatan pengecasan peranti mudah alih Syarikat sudah menunjukkan kesan alam sekitar positif dengan memudahkan perkongsian bank kuasa dan mengurangkan pemilikan individu, bank kuasa yang dibeli pengguna kadang-kadang kurang digunakan.

Kempen ini berfungsi sebagai saluran untuk menggunakan semula bank kuasa daripada pengguna kepada rangkaian perkhidmatan pengecasan peranti mudah alih Energy Monster. Untuk menyertai, pengguna layak boleh dengan mudah mengembalikan bank kuasa yang dibeli sebelum ini ke mana-mana bilik alih terletak merata di seluruh China. Bilik-bilik ini dilengkapi untuk menjalankan pemeriksaan terperinci untuk menilai kelayakan bank kuasa yang dikembalikan. Energy Monster akan kemudiannya memberi pengguna yang mengembalikan bank kuasa yang memenuhi piawaian penggunaan semula dan keselamatan dengan cagaran perkhidmatan pengecasan peranti mudah alih.

“Energy Monster ditubuhkan berdasarkan prinsip ekonomi bersama dan visi masa depan yang lebih hijau dan mampan,” kata Mars Guangyuan Cai, Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif. “Kami terus komited untuk memajukan kemampanan alam sekitar dan membentuk komuniti yang secara aktif mengambil bahagian dalam penggunaan peranti elektronik yang bertanggungjawab. Sebagai pemimpin industri dalam pasaran perkhidmatan pengecasan peranti mudah alih di China, kami mengurus rangkaian penyimpanan tenaga teragih besar terdiri daripada lebih 8 juta bank kuasa merata di lebih 2,000 daerah dan daerah peringkat daerah di seluruh China. Dalam versi terdahulu kempen ini, kami telah mengumpulkan semula lebih 50 ribu bank kuasa ke dalam ekosistem kami. Pada masa hadapan, kami berazam supaya kempen baharu ini dapat memajukan industri kami dan dunia ke arah masa depan yang lebih mampan.”

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.