Skynet Trading menerima sokongan daripada pengasas Saxo Bank Lars Seier Christensen dan Edessa Capital

(SeaPRwire) –   Hong Kong, 22 April 2024 — , sebuah syarikat terkemuka dalam perdagangan aset digital dan pembangunan perisian algoritma, telah mengumumkan urusniaga swasta yang ketara dengan Seier Capital dan Edessa Capital. Sebagai perintis dalam cecairan aset digital dan penyelesaian perdagangan algoritma, Skynet Trading telah dibiayai sendiri kepada keuntungan dan kini menyertai kumpulan-kumpulan baru ini sebagai pemegang saham persendirian dalam fasa pertumbuhan seterusnya syarikat.

Syarikat ini telah muncul sebagai kuasa terkemuka dalam ruang perdagangan algoritma aset digital. Selain kecekapan teknikal yang kukuh, Skynet Trading telah meletakkan penekanan yang kuat pada mengikuti piawaian etika tertinggi di seluruh operasi. Kolaborasi mereka dengan pelbagai projek aset digital dan pertukaran menggambarkan komitmen yang kuat untuk menyediakan perisian dan penyelesaian yang luar biasa, disokong oleh teknologi eksklusif dan hubungan industri yang komprehensif.

Seier Capital adalah lengan pelaburan Lars Seier Christensen yang sebelumnya mengasaskan Saxo Bank, yang kini menguruskan 95B EUR dalam aset pelanggan. Christensen melihat persamaan antara dahulu digitalisasi pasaran mata wang asing dan landskap perdagangan aset digital hari ini. Setelah melepas sahamnya dalam Saxo Bank pada tahun 2017, Christensen telah membina portfolio pelaburan yang pelbagai, termasuk peranan utamanya sebagai pemilik bersama pasukan bola sepak Denmark F.C Copenhagen. Selain itu, Christensen adalah Pengerusi Yayasan Concordium, blockchain awam-izin yang memasukkan pengenalpastian terenkripsi pada tahap protokol.

Pengasas bersama Skynet Trading, menggambarkan urusniaga itu sebagai langkah utama dalam memperkukuh kedudukan syarikat dalam industri sambil terus menyediakan penyelesaian cecairan. “Penambahan Seier Capital dan Edessa Capital sebagai pemegang saham persendirian merupakan tonggak penting bagi syarikat, menyediakan input strategik yang penting untuk fasa pertumbuhan kami seterusnya,” beliau menambah.

Edessa Capital adalah pelabur aset digital terkemuka, diasaskan oleh rakan yang sebelumnya mengurus Arrington Capital, salah satu dana terbesar dalam industri. Dengan portfolio pelaburan semasa yang meluas di hadapan inovasi industri, sokongan Edessa Capital menyokong pertumbuhan Skynet Trading yang berterusan.

“Kami gembira menyokong Skynet Trading, perniagaan yang berjaya menavigasi pelbagai kitaran pasaran. Kami bersemangat menyokong pasukan berbakat mereka,” ujar wakil Edessa Capital.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati:
Laman Web:
Twitter:
LinkedIn:

Penafian: Maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini bukanlah satu pelawaan untuk pelaburan, dan juga tidak bertujuan sebagai nasihat pelaburan, nasihat kewangan atau nasihat perdagangan. Disyorkan anda mengamalkan usaha wajar, termasuk mendapatkan nasihat profesional penasihat kewangan, sebelum melabur atau berdagang mata wang kripto dan sekuriti.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: BUTIR-BUTIR HUBUNGI:
Skynet Trading: P. Vanhees, info(at)skynettrading.com 
Edessa Capital: En. Mansor, contact(at)edessa.capital
Seier Capital: En. Christensen, info(at)seiercapital.com