Puyi Inc. Mengumumkan Pindaan kepada Nama Cina Yang Dicadangkan Untuk Diputuskan Dalam Mesyuarat Agung Luar Biasa Pada 22 Februari 2024

(SeaPRwire) –   GUANGZHOU, China, Feb. 05, 2024 — Puyi Inc. (NASDAQ: PUYI) (“Puyi” atau “Syarikat”) penyedia perkhidmatan pengurusan kekayaan pihak ketiga terkemuka di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengubah Notis untuk Mesyuarat Agung Luar Biasa (EGM) yang dikemukakan sebelumnya pada 25 Januari 2024 (Notis EGM Asal) yang berkaitan dengan nama Cina yang dicadangkan akan diselesaikan dalam EGM. Seperti yang Syarikat umumkan sebelumnya, Syarikat bercadang untuk menganjurkan EGM pada 22 Februari 2024 untuk menyelesaikan, antara lain, perubahan kepada nama Bahasa Inggeris dan Cina Syarikat dan tanda simbol sahamnya. Daripada “华普控股集团有限公司” yang dicadangkan sebelumnya dalam Notis EGM Asal, Syarikat kini mencadangkan untuk mengubah nama Cinanya kepada “华普财富集团有限公司”.

Perubahan ini bertujuan untuk mencerminkan haluan perniagaan semasa Syarikat yang komited untuk menjadi penyedia perkhidmatan pengurusan kekayaan pihak ketiga terkemuka, dan untuk menyediakan produk dan perkhidmatan kewangan berkualiti dan pelbagai untuk pelanggan kami dan menawarkan platform sokongan semua dalam satu untuk penasihat kewangan.

Salinan terkini notis EGM dan kad undian untuk pemegang saham depositari Amerika tersedia di bahagian Hubungan Pelabur laman web Syarikat di https://ir.puyiwm.com/.

Tentang Puyi

Ditubuhkan pada 2010 dan disenaraikan di Nasdaq pada 2019, Puyi adalah kumpulan perkhidmatan teknologi kewangan komprehensif berdasarkan perancangan kekayaan keluarga. Ia memberi tumpuan kepada menyediakan perkhidmatan pengurusan kekayaan peribadi untuk keluarga pertengahan baru dan kaya, perkhidmatan sokongan komprehensif untuk penasihat kewangan, dan perkhidmatan kewangan pelbagai untuk pelanggan institusi.

Puyi Fund Sales Co., Ltd., entiti PRC dikawal secara kontrak oleh Puyi, memegang lesen untuk kedua-dua perniagaan sekuriti dan komoditi serta pengedaran dana. Puyi telah membangunkan platform teknologi digital terkemuka industri, yang menyokong transaksi muktamad untuk lebih 9000 produk dana yang ditawarkan oleh lebih 110 syarikat dana seluruh negara, serta portfolio dana yang dibangkitkan secara awam berdasarkan purata kos dolari. Selain itu, Puyi menawarkan ekosistem perkhidmatan komprehensif yang disesuaikan untuk pelanggan berkekayaan tinggi, termasuk perkhidmatan broker insurans, perundingan percukaian, perundingan percukaian, perundingan undang-undang, serta penempatan aset luar negara dan pendidikan perundingan.

Kenyataan Prospektif

Kenyataan pers ini mengandungi kenyataan prospektif seperti yang ditakrifkan oleh Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Persendirian 1995. Kenyataan prospektif termasuk kenyataan berkenaan rancangan, objektif, sasaran, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi, dan andaian sokongan dan lain-lain kenyataan selain kenyataan fakta sejarah. Apabila Puyi menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “akan”, “berhasrat”, “harus”, “percaya”, “menjangka”, “meramalkan”, “projek”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif bukan jaminan prestasi masa depan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Puyi berbeza secara material daripada jangkaan yang dibincangkan dalam kenyataan prospektif. Kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, berikut: Sasaran dan strategi Puyi; Pembangunan perniagaan masa depan Puyi; permintaan dan penerimaan produk dan perkhidmatan; perubahan teknologi; keadaan ekonomi; pertumbuhan industri pengurusan kekayaan pihak ketiga di China; reputasi dan jenama; kesan persaingan dan penentuan harga; peraturan kerajaan; perubahan dalam keadaan ekonomi dan perniagaan umum di China dan pasaran antarabangsa yang dilayani Puyi dan andaian di sebalik atau berkaitan dengan mana-mana yang disebut di atas dan risiko lain yang dibincangkan dalam laporan Puyi dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa. Oleh itu, pelabur dinasihatkan untuk tidak menumpukan terlalu banyak keyakinan terhadap mana-mana kenyataan prospektif dalam kenyataan akhbar ini.

UNTUK MAKLUMAN LANJUT, SILA HUBUNGI:
Puyi Inc.
Tel: +86-20-28866499
Email: ir@puyiwm.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.