Popular Permainan Idle Mobile AFK Arena Menyambut Ulang Tahun Kelima dengan Beberapa Minggu Pesta Gemilang

(SeaPRwire) –   Acara Dalam Permainan Baru Memberi Peluang Kepada Pemain Untuk Mengumpul Lebih Daripada Satu Juta Berlian Hadiah

SHANGHAI, China, 27 Mac 2024 — studio terkenal di sebalik Rise of Kingdoms dan Dislyte — telah mengumumkan siri acara menarik untuk menyambut ulang tahun kelima permainan RPG idle popular di telefon bimbitnya, AFK Arena.

Kedua-dua pemain baru dan peminat lama AFK Arena boleh mengambil bahagian dalam sambutan ulang tahun kelima permainan itu, Gloria Spectacular, melalui beberapa acara dalam permainan yang bermula hari ini. Versi 1.138 AFK Arena memperkenalkan acara ulang tahun khas, “Glorious Celebration – Gift Trio Prelude,” di mana pemain boleh menyelesaikan tugasan untuk membesarkan tumbuhan pembawa hadiah Fidelia bersama watak kegemaran mereka. Pemain yang sampai ke Peringkat 20-1 akan mendapat pertukaran watak percuma, dan mereka yang log masuk setiap hari untuk Spring Surprises ada peluang untuk menuntut Hero Choice Chest.

Daripada sekarang sehingga 5 April, pemain AFK Arena boleh mengambil kesempatan daripada diskaun 7% untuk pembelian dalam permainan melalui . Pelbagai acara komuniti tambahan di Facebook, TikTok, dan Discord untuk menyambut ulang tahun kelima AFK Arena akan diadakan dalam beberapa minggu akan datang untuk memberi peluang kepada pemain untuk menang lebih banyak hadiah hebat.

AFK Arena adalah RPG idle mobile yang popular yang telah dimuat turun melebihi 100 juta kali di seluruh dunia. Permainan ini menampilkan sistem permainan idle unik yang membenarkan pemain untuk maju walaupun tidak aktif bermain. Permainan ini menampilkan pelbagai watak untuk dikumpul, cerita yang kaya untuk dieksplorasi, dan pelbagai pertempuran mencabar untuk diperjuangkan. Sejak pelancarannya pada 2018, AFK Arena telah menganjurkan acara kolaborasi di mana Watak Dimensi daripada siri terkenal seperti Assassin’s Creed, Persona, dan The Witcher menjadi boleh dibuka untuk pemain.

Ciri Utama AFK Arena Termasuk:

  • Naik Tahap Dengan Mudah: AFK Arena membina standard genre RPG idle sambil memperkenalkan inovasi dalam mekanik permainan inti dan kitaran inti. Bertempur untuk menerima hadiah, dan gunakan hasilnya untuk meningkatkan pasukan anda!
  • Sesuakan Krew Anda: Dengan lebih 100 watak dan tujuh faksi unik untuk pilih, AFK Arena menawarkan cara hampir tidak terhingga untuk mencampur dan padankan watak untuk mencipta pasukan sempurna anda.
  • Gacha Kucing Lidah?: AFK Arena memanfaatkan mekanik Gacha untuk memperoleh watak berkuasa. Cuba nasib anda menarik watak kelas atasan, atau naiktaraf watak kelas rendah dengan menyatukan versi yang diperlukan atau lebih rendah dalam proses yang dipanggil Ascendence.
  • Realm Penuh Possibilities: Sepanjang pertempuran anda, terokai kisah watak yang anda lawan dan legenda tersembunyi dunia mistik dan misteri Esperia.
  • Mod Shadow Invasions: Hadapi gelombang tak terhingga makhluk dengan lebih 20 kemahiran untuk anda gabung. Yang anda boleh lakukan ialah terus berlawan, menaik taraf, dan memperbaiki kemahiran — bertahan sepanjang mungkin!

Muat turun AFK Arena percuma untuk peranti mudah alih di dan (dan Windows PC melalui beta Google Play Games).

Untuk berita terkini mengenai kejohanan, kemaskini, dan ciri baharu, ikuti AFK Arena di media sosial melalui , , , dan .

Kit bahan media lengkap mengandungi seni kunci permainan, skrin catur, logo, dan lebih lagi boleh didapati di sini: .

Gambar yang menyertain pengumuman ini boleh didapati di:

Mengenai Lilith Games

Ditubuhkan pada Mei 2013, Lilith Technology (Shanghai) Co., Ltd. (AKA “Lilith”) komited untuk mencipta pengalaman permainan luar biasa untuk pemain di seluruh dunia melalui permainan mudah alih yang menarik dan pelbagai.

Sejak penubuhannya, Lilith telah membangunkan dan menerbitkan pelbagai permainan terkenal seperti Soul Hunters, Abi: A Robot’s Tale, Rise of Kingdoms, Art of Conquest, AFK Arena, dan Warpath. Lilith Games menduduki tempat ke-10 dalam kedudukan syarikat penerbitan permainan global mengikut data daripada laporan App Annie State of Mobile 2021. Selain kejayaan perdagangan komersial, Lilith juga mencipta dan menerbitkan permainan bebas bergaya yang popular seperti Isoland 2: Ashes of Time Lite dan Mr. Pumpkin 2: Walls of Kowloon. Lawati untuk mengetahui lebih lanjut dan menjelajahi katalog permainan Lilith yang semakin berkembang.

HUBUNGAN MEDIA

CJ Melendez dan Sean Walsh
ÜberStrategist Inc.
pr@uberstrategist.com
1-646-844-8388

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.