Penulis dan Penceramah Motivasi Terkenal Coach M J Tolan mengumumkan keluaran buku kuasa perniagaan baharu

The Global World Class Leadership Forum

(SeaPRwire) –   Coach M J telah mengumpulkan A-Team kesusasteraan daripada 12 pakar untuk Menulis Semula Kuasa Api

Orlando, Florida Nov 14, 2023  – Penasihat perniagaan dan penulis terkenal, Coach M J Tolan, telah mengumumkan pelancaran buku terbarunya, “Menulis Semula Kuasa Api: Master Kecemerlangan Perniagaan.” Buku ini dijangka akan menjadi perubahan besar bagi pemimpin perniagaan yang ingin meningkatkan minda dan kemahiran mereka.

Dalam “” Coach M J Tolan telah mengumpulkan A-Team pakar untuk menulis buku minda perniagaan ini bersama-sama. Pasukan itu termasuk jeneral tiga bintang yang berkongsi pandangan mengenai AI, bekas Navy SEAL yang mendalami kuasa minda, dan banyak pakar lain dari pelbagai bidang. Bersama-sama, mereka menawarkan panduan menyeluruh bagi pemimpin perniagaan untuk melepaskan potensi penuh mereka dan mencapai kecemerlangan dalam industri masing-masing.

Buku ini wajib dibaca bagi sesiapa yang ingin meningkatkan perniagaan mereka ke tahap berikutnya. Dengan pelbagai jenis kepakaran dan perspektif, “Menulis Semula Kuasa Api” menawarkan pendekatan unik dan praktikal untuk menguasai seni perniagaan. Daripada memahami pembangunan terkini dalam AI hingga membangunkan minda pemenang, buku ini meliputi semua unsur penting yang diperlukan untuk kejayaan dalam dunia perniagaan yang pesat hari ini.

Pelancaran rasmi akan diadakan di pada November 18 di mana para penulis bersama akan berucap dan membentangkan penyelesaian tersendiri mereka untuk pemilik perniagaan.

Co-Host dan Penceramah Antarabangsa mengumumkan bahawa buku baru, “Menulis Semula Kuasa Api memberikan paparan untuk para penasihat dan Lembaga Penasihat di untuk berkongsi kemahiran dan kebijaksanaan mereka dengan pembaca buku.” beliau berkata. “Ini adalah pasukan pakar yang sangat berbakat yang telah dipilih oleh Coach MJ, dan saya gembira untuk berkhidmat dalam lembaga ini bersama kaliber pakar yang terpuji ini,” tambah beliau.

Buku Coach M J Tolan kini boleh dibeli di platform atas talian utama. Jangan lepas peluang untuk belajar daripada yang terbaik dan membawa perniagaan anda ke tahap berikutnya. Dapatkan salinan anda hari ini dan sertai barisan pemimpin perniagaan berjaya yang telah menyerap ajaran buku yang berkuasa ini.

Coach MJ Tolan  Mission IThe Release poster for Unleashing Firepower Book Cover for Unleashing Firepower Masters of Business Excellence

Media Contact

Coach M J Services

6061 Raleigh Street

Sumber :Coach M J Tolan

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )