Pelancaran Rangkaian Penstriman Berlangganan Baru untuk Pencipta dari Komuniti BIPOC dan LGBTQIA+ BIPOC: FOR US TV

Svetlana Chernienko President and Founder of For Us Tv

(SeaPRwire) –   For Us Tv, Membuka pada 2024 perkhidmatan video permintaan mengikut permintaan (video on demand) berbilang bangsa dan berbilang budaya

Bandar Raya New York, New York 15 Nov 2023 – Svetlana Chernienko, Presiden dan pengasas rangkaian ini, mengumumkan pelancaran FOR-US TV yang akan datang pada tahun 2024, perkhidmatan penstriman berlangganan yang didedikasikan untuk memperkasakan suara-suara komuniti berbilang bangsa dan LGBTQIA+ berbilang bangsa. Platform ini akan mempamerkan pelbagai kandungan asal, termasuk dokumentari, filem, siri TV, dan lebih lagi.

FOR US TV adalah platform unik yang berhasrat untuk memperkasakan dan menyatukan komuniti terpinggir dengan menyediakan ruang untuk kisah mereka diceritakan. Tumpuan rangkaian pada suara-suara BIPOC dan LGBTQIA+ BIPOC adalah penting untuk menangani ketiadaan perwakilan dalam media arus perdana. Dengan FOR US TV, Chernienko bertujuan untuk mempromosikan keragaman dan inklusiviti dalam industri hiburan sambil menyediakan platform untuk pembuat filem dan seniman mempamerkan karya mereka dan menyatukan komuniti.

“Saya sentiasa berminat untuk mencipta ruang bagi komuniti yang tidak diwakili untuk berkongsi kisah mereka,” kata Svetlana Chernienko. “FOR US TV adalah projek terbaru saya, dan saya bersemangat untuk menyediakan platform bagi suara-suara BIPOC dan LGBTQIA+ BIPOC untuk didengari. Matlamat kami adalah untuk mempamerkan pelbagai kandungan yang merayakan keragaman komuniti kami, dan kami berharap dapat memberi inspirasi dan memperkasakan penonton kami.” Kami juga sedang dalam pra-penerbitan di Bandar Raya New York dengan rancangan bercakap saya sendiri, di mana saya akan mengambil penggalakan dan keghairahan saya untuk kesihatan mental lebih jauh daripada sebelumnya.”

FOR US TV akan dilancarkan pada ROKU dan Amazon Fire T.V, diikuti dengan ketersediaan pada Apple T.V.

Selain mempamerkan kandungan dari pembuat filem, artis, pemuzik dan lebih banyak lagi yang berpengalaman.

FOR US TV juga menerima penyampaian terus kandungan asli. Ini merupakan peluang unik bagi artis, pemuzik dan pembuat filem muda untuk mempamerkan karya mereka dan mencapai audiens yang lebih luas.

Komitmen FOR US TV untuk menyokong komuniti BIPOC dan LGBTQIA+ BIPOC akan kelihatan dalam setiap aspek platform. Melalui kuasa penceritaan, rangkaian bertujuan untuk mencipta industri hiburan yang lebih inklusif dan adil.

“Svetlana Chernienko menyatakan menyambung hubungan komuniti dan merayakan keragaman adalah penting.”

Rangkaian kini terbuka kepada cadangan penajaan, penempatan produk untuk acara akan datang, dan siri TV asli, untuk menyokong pertumbuhan dan pembangunan platform dan pembuat filem, pemuzik, penulis dan pencipta berbilang bangsa dan LGBTQIA+ berbilang bangsa.

Untuk maklumat lanjut mengenai FOR-US TV, sila lawati:

Hubungan Media :

1 (646) 895-1038

1(514) 425-4252

E-mel:

For Us Tv Logo Forustv community

Hubungan Media

For Us Tv

646 895 1038

Sumber :www.forustvproductions.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )