Wemade mengumumkan laman teaser global dan tarikh pra-pendaftaran untuk MMORPG blockbuster NIGHT CROWS

(SeaPRwire) –   Syarikat permainan terkemuka berpangkalan di Korea, Wemade telah mendedahkan laman sesawang teaser untuk versi global Web3 bagi NIGHT CROWS, MMORPG blockbuster untuk PC dan mudah alih yang dibangunkan oleh studio permainan MADNGINE menggunakan ciri-ciri memecahkan daripada Unreal Engine 5 untuk mencipta alam semesta besar dalam butiran berkualiti tinggi yang luar biasa.

NEW YORK, USA, 15 November 2023 —

  • Antara pelancaran permainan mudah alih yang paling berjaya pada tahun 2023 di Korea; #1 (pertumbuhan pendapatan) dan #2 permainan mudah alih tertinggi (jumlah pendapatan)
  • Versi global menggabungkan unsur blockchain seperti NFT dan ekonomi token multi-guna dengan visual yang menakjubkan dan gameplay yang menyerap perhatian
  • Dijangka dilancarkan secara global pada WEMIX PLAY pada suku pertama 2024 dengan pra-pendaftaran bermula pada 11 Januari

Syarikat permainan terkemuka berpangkalan di Korea, Wemade telah mendedahkan laman sesawang teaser untuk versi global Web3 bagi NIGHT CROWS, MMORPG blockbuster untuk PC dan mudah alih yang dibangunkan oleh studio permainan MADNGINE menggunakan ciri-ciri memecahkan daripada Unreal Engine 5 untuk mencipta alam semesta besar dalam butiran berkualiti tinggi yang luar biasa. Dipetakan pada abad ke-13 di Eropah zaman pertengahan, NIGHT CROWS merupakan satu pencapaian pembinaan alam semesta dan penceritaan yang luas yang menampilkan visual yang menakjubkan, gameplay yang menyerap perhatian dan kandungan pertempuran berskala besar.

NIGHT CROWS merupakan salah satu pelancaran permainan mudah alih yang paling berjaya di Korea pada tahun 2023, yang menyaksikan lebih daripada sejuta pendaftaran pra-pendaftaran semasa tempoh pra-pendaftaran. Berikutan pelancarannya pada 27 April, NIGHT CROWS telah meningkat dengan pesat dalam populariti untuk menjadi permainan mudah alih #1 di Korea berdasarkan pertumbuhan pendapatan, dan kedua tertinggi dari segi jumlah pendapatan mengikut data SensorTower (bagi tempoh Jan – Sep 2023).

Unsur blockchain mencipta nilai dan meningkatkan pengalaman permainan

Versi Web3 global akan menggabungkan unsur blockchain termasuk tokenomi lanjut, pencetakan dan perdagangan NFT, dan sokongan omnichain dengan ciri-ciri permainan yang menakjubkan untuk pengalaman permainan yang lebih menyerap perhatian. Diperkenalkan buat kali pertama dalam NIGHT CROWS, ekonomi token multi-guna akan membolehkan pemain untuk mencipta atau memperoleh “nilai” atau bahan semasa permainan yang boleh digunakan untuk mencetak 7 token yang berbeza. Pencetakan NFT watak adalah satu ciri baru yang membolehkan pemain untuk menukar watak mereka kepada aset menggunakan NFT. Pemain boleh mencipta nilai tambahan dengan memperdagangkan token dan NFT watak merentasi beberapa rangkaian blockchain yang bersambung melalui WEMIX3.0 utama, meluaskan nilai mereka di luar permainan. NIGHT CROWS akan menawarkan sokongan omnichain untuk transaksi lintas rantai yang tak terbatas di atas enam rangkaian blockchain awal termasuk Avalanche, BNB Chain, Ethereum, Polygon dan rangkaian peringkat 2 Kroma, selain WEMIX3.0.

Jadual pelancaran suku pertama 2024

Versi global NIGHT CROWS dijangka membuat kemunculan sulungnya pada platform permainan blockchain terkemuka global, WEMIX PLAY, pada suku pertama 2024, dengan pra-pendaftaran dijadualkan bermula pada 11 Januari. Butiran lanjut boleh didapati pada:

  • Laman sesawang teaser versi global NIGHT CROWS –
  • Laman sesawang rasmi NIGHT CROWS –
  • Dokumentasi tokenomi NIGHT CROWS –

Tentang WEMADE
Sebuah pemimpin industri yang terkenal dalam pembangunan permainan dengan pengalaman lebih 20 tahun, Wemade berpangkalan di Korea sedang memimpin satu perubahan generasi yang jarang berlaku apabila industri permainan beralih kepada teknologi blockchain. Melalui anak syarikatnya WEMIX, Wemade bertujuan untuk mempercepatkan penggunaan blockchain secara meluas dengan membina ekosistem mega yang berorientasikan pengalaman, didorong platform dan berorientasikan perkhidmatan untuk menawarkan spektrum perkhidmatan Web3 yang intuitif, mudah dan senang digunakan. Lawati untuk maklumat lanjut.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow ) 

HUBUNGI: Kevin Foo
Pr di wemix.com