PDD Holdings akan Lapor Hasil Kewangan Ketiga Suku Tahun 2023 yang Tidak Diaudit pada 28 November 2023

(SeaPRwire) –   DUBLIN dan SHANGHAI, 21 Nov. 2023 — PDD Holdings Inc. (“PDD Holdings” atau “Syarikat”) (NASDAQ: PDD) hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku tahun ketiga yang tidak diaudit bagi tempoh berakhir 30 September 2023, sebelum pasaran AS dibuka pada Selasa, 28 November 2023.

Pengurusan Syarikat akan mengadakan sidang media keputusan kewangan pada pukul 7:30 pagi ET pada 28 November 2023 (12:30 tengah hari IST dan 8:30 malam HKT pada hari yang sama).

Sidang media ini akan disiarkan secara langsung di . Siaran ulang sidang media ini akan tersedia di laman web yang sama berikutan tamatnya sidang media.

Mengenai PDD Holdings:
PDD Holdings ialah kumpulan perdagangan antarabangsa yang memiliki dan mengendalikan portfolio perniagaan. PDD Holdings bertujuan untuk memasukkan lebih banyak perniagaan dan orang ke dalam ekonomi digital supaya komuniti tempatan dan perniagaan kecil boleh mendapat manfaat daripada peningkatan produktiviti dan peluang baru.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow ) 

HUBUNGAN: Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi kami di:
investor@pddholdings.com
media@pddholdings.com