Ohmyhome akan Mengumumkan Keputusan Kewangan bagi Tahun Kewangan 2023

(SeaPRwire) –   Singapore, April 09, 2024 — Ohmyhome Ltd. (NASDAQ: OMH, “Ohmyhome”), platform teknologi hartanah satu penyelesaian yang menyediakan penyelesaian hartanah dan perkhidmatan akhir ke akhir termasuk perantaraan, pemulihan dan pengurusan kondominium di Singapura, mengumumkan hari ini bahawa keputusan kewangan Syarikat untuk tahun kewangan 2023 akan dikeluarkan sebelum pembukaan pasaran pada Khamis, 18 April 2024.

Ohmyhome akan menganjurkan sesi soal jawab untuk membincangkan keputusan kewangan 2023 pada pukul 8:30 pagi Waktu Piawai Timur/ 8:30 malam Waktu Singapura pada hari yang sama. Sesi soal jawab langsung boleh didaftar dan diakses melalui pautan di bawah:

Sebagai alternatif, capaian ke sesi soal jawab juga boleh didapati melalui laman Hubungan Pelabur Ohmyhome di ir.ohmyhome.com pada hari yang sama, bersama-sama dengan pengumuman keputusan kewangan Syarikat, jadual kewangan, dan penyampaian pelajaran. Selepas sesi soal jawab, rakaman akan tersedia di laman web yang sama.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi kami melalui emel di .

Tentang Ohmyhome

Ohmyhome ialah platform teknologi hartanah satu penyelesaian di Singapura yang menyediakan penyelesaian hartanah dan perkhidmatan akhir ke akhir untuk membeli, menjual, menyewa dan memperbaiki rumah, serta perkhidmatan pengurusan hartanah untuk kondominium di Singapura. Sejak pelancarannya pada tahun 2016, Ohmyhome telah mengendalikan lebih 14,500 hartanah setakat 30 Jun 2023, dan mempunyai kira-kira 6,800 unit di bawah pengurusan setakat 31 Disember 2023. Ia juga platform urus niaga hartanah yang dinilai tertinggi, dengan lebih 8,000 ulasan tulen dan purata penarafan 4.9 daripada 5 bintang.

Ohmyhome komited untuk membawa kelajuan, kemudahan dan kebolehpercayaan kepada perkhidmatan berkaitan hartanah dan menjadi penyelesaian hartanah yang paling dipercayai dan menyeluruh untuk semua orang.

Untuk maklumat lanjut, lawati:

Kenyataan Selamat

Kenyataan ini dan sesi soal jawab mengandungi kenyataan prospektif. Selain itu, dari semasa ke semasa, kami atau wakil kami mungkin membuat kenyataan prospektif secara lisan atau bertulis. Kami berasaskan jangkaan dan ramalan tentang peristiwa akan datang, yang kami peroleh daripada maklumat yang kini tersedia bagi kami. Anda boleh mengenal pasti kenyataan prospektif yang bukan bersejarah terutamanya yang menggunakan perkataan seperti “mungkin”, “harus”, “dijangka”, “membayangkan”, “menganggarkan”, “percaya”, “dirancang”, “meramalkan”, “berpotensi” atau “harapan” atau negatif perkataan ini atau sepadan. Dalam menilai kenyataan prospektif ini, anda harus mempertimbangkan pelbagai faktor, termasuk:

keupayaan kami untuk mengubah arah Syarikat; keupayaan kami untuk mengikuti teknologi baharu dan keperluan pasaran yang berubah; dan persekitaran persaingan perniagaan kami. Faktor-faktor ini mungkin menyebabkan keputusan sebenar kami berbeza secara material daripada mana-mana kenyataan prospektif.

Kenyataan prospektif hanyalah ramalan. Peristiwa prospektif yang dibincangkan dalam kenyataan akhbar ini dan kenyataan lain dari masa ke semasa oleh kami atau wakil kami mungkin tidak berlaku, dan peristiwa sebenar dan keputusan mungkin berbeza secara material dan tertakluk kepada risiko, ketidakpastian dan anggapan tentang kami.

Sesi soal jawab pelabur ini mungkin merujuk kepada ukuran kewangan bukan GAAP AS, termasuk: EBITDA dan Margin EBITDA yang Disesuaikan. Ohmyhome menggunakan ukuran kewangan bukan GAAP AS ini untuk membuat keputusan kewangan dan operasi dan sebagai cara untuk menilai perbandingan tempoh ke tempoh, dan pengurusan Ohmyhome percaya bahawa ukuran kewangan bukan GAAP AS ini memberikan maklumat bermakna dengan mengecualikan item tertentu yang mungkin tidak menunjukkan prestasi teras perniagaan berulang kami. Walau bagaimanapun, terdapat beberapa had yang berkaitan dengan penggunaan ukuran kewangan bukan GAAP AS, dan sebagai itu, penyampaian ukuran kewangan bukan GAAP AS ini tidak seharusnya dipertimbangkan secara berasingan daripada, atau sebagai alternatif kepada, ukuran kewangan yang ditentukan mengikut GAAP AS dilaporkan dalam Borang 20-F. Selain itu, ukuran kewangan bukan GAAP AS ini mungkin berbeza daripada ukuran kewangan bukan GAAP AS dengan nama yang serupa yang digunakan oleh syarikat lain.

Hubungan

Hubungan Pelabur:

Ikuti Media Sosial untuk Maklumat Terkini daripada Syarikat

X: Facebook: Instagram:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.