Niu Technologies Memfailkan Laporan Tahunan dalam Borang 20-F

(SeaPRwire) –   BEIJING, 24 April 2024 — Niu Technologies (“NIU”, atau “Syarikat”)(NASDAQ: NIU), penyedia terkemuka di dunia bagi penyelesaian mobiliti bandar pintar, hari ini telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F bagi tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat. Laporan tahunan dalam Borang 20-F boleh diakses di laman hubungan pelabur Syarikat di .

Syarikat akan menyediakan salinan cetak Borang 20-F yang mengandungi penyata kewangan disatukan yang diaudit, secara percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADS sekiranya diminta. Permohonan hendaklah dialu-alukan kepada Jabatan Hubungan Pelabur Syarikat di .

Mengenai Niu Technologies

Sebagai penyedia terkemuka di dunia bagi penyelesaian mobiliti bandar pintar, NIU merekabentuk, mengeluarkan dan menjual motosikal elektrik berprestasi tinggi, skuter, basikal, serta skuter kick dan basikal elektrik. NIU mempunyai portfolio produk yang pelbagai yang menjawab pelbagai keperluan pengguna kami dan menangani pelbagai senario perjalanan bandar. Kini, NIU menawarkan dua siri model, yang merangkumi pelbagai jenis kenderaan. Ini termasuk (i) siri motosikal, skuter dan basikal elektrik, termasuk siri NQi, MQi, UQi, F dan lain-lain, dan (ii) siri mikro-mobiliti, termasuk siri skuter kick KQi dan siri basikal elektrik BQi. NIU telah mengamalkan model jualan runcit pelbagai saluran, mengintegrasikan saluran dalam talian dan luar talian, untuk menjual produk dan memberikan perkhidmatan kepada pengguna.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Hubungan

Niu Technologies
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.