Niu Technologies akan Lapor Hasil Keempat Suku Tahun dan Penuh Tahun 2023 pada 18 Mac 2024

(SeaPRwire) –   BEIJING, Feb. 19, 2024 — Niu Technologies (“NIU” atau “Syarikat”) (NASDAQ: NIU), pembekal terkemuka di dunia untuk penyelesaian mobiliti bandar pintar, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan suku keempat dan tahun penuh 2023 sebelum pasaran AS dibuka pada Isnin, 18 Mac 2024.

Maklumat korporat dan helaian kewangan akan dimuatnaik di laman hubungan pelabur NIU di:

Syarikat akan menganjurkan sesi soal jawab ke atas keputusan kewangan pada Isnin, 18 Mac 2024 jam 8:00 pagi Waktu Timur AS (8:00 malam, Waktu Beijing/Hong Kong) untuk membincangkan keputusan kewangan dan perniagaan.

Untuk menyertai secara telefon, peserta perlu mendaftar terlebih dahulu untuk sesi soal jawab menggunakan pautan di bawah. Selepas pendaftaran, peserta akan menerima nombor talian dan PIN peribadi yang akan digunakan untuk menyertai sesi soal jawab.

Acara: Niu Technologies Sesi Soal Jawab Suku Keempat dan Tahun Penuh 2023 Keputusan Kewangan
Pautan Pendaftaran:

Siaran langsung dan arkib web untuk sesi soal jawab akan tersedia di laman hubungan pelabur di

Mengenai NIU

Sebagai pembekal terkemuka di dunia untuk penyelesaian mobiliti bandar pintar, NIU mereka, mengeluarkan dan menjual motosikal elektrik, skuter, basikal dan skuter kick yang berprestasi tinggi. Portfolio produk NIU memenuhi pelbagai keperluan pengguna kami dan menangani pelbagai senario perjalanan bandar. Portfolio produk NIU terdiri daripada (i) enam siri skuter dan motosikal elektrik, RQi, NQi, MQi, SQi, UQi, dan Gova, (ii) dua siri mikro-mobiliti, termasuk siri skuter kick, KQi, dan siri basikal elektrik, BQi. NIU telah mengambil model jualan pelbagai saluran, mengintegrasikan saluran dalam talian dan luar talian, untuk menjual produk dan memberikan perkhidmatan.

Hubungan Pelabur:

Niu Technologies
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.