Medigene AG akan mengambil bahagian dalam Persidangan Maya Terapi Sel Tahunan ke-2 H.C. Wainwright

(SeaPRwire) –   Planegg/Martinsried, 19 Mac 2024. Medigene AG (Medigene atau “Syarikat”, FSE: MDG1, Standard Utama), syarikat platform imunoonkologi yang memberi tumpuan kepada penemuan dan pembangunan rawatan sel-T imunoterapi untuk tumor padat, akan mengambil bahagian dalam Persidangan Maya H.C. Wainwright 2nd Annual Cell Therapy pada 26 Mac 2024.

Ahli pasukan pengurusan Medigene akan menyertai sesi soal jawab dan akan tersedia untuk mesyuarat secara maya satu lawan satu yang didaftarkan dengan pelabur.

— akhir rilis akhbar —

Tentang Medigene AG
Medigene AG (FSE: MDG1) ialah syarikat platform imuno-onkologi yang ditujukan untuk membangunkan rawatan sel-T yang berbeza untuk rawatan tumor padat. Platform Ujung ke Ujung miliknya dibina berdasarkan beberapa teknologi eksklusif dan eksklusif yang membolehkannya menjana penerima sel-T optimum terhadap antigen kanser testis dan neoantigen, memperkuat dan meningkatkan sel-T ini yang diubah suai dengan penerima sel-T (TCR) -T sel untuk mencipta terapi TCR-T terbaik dalam kelas, berbeza, dan mengoptimumkan komposisi produk ubat untuk keselamatan, keberkesanan dan kebolehdurian. Platform Ujung ke Ujung menyediakan calon produk untuk kedua-dua portfolio terapeutiknya dan perkongsian. Program TCR-T utama Medigene, MDG1015, dijangka menerima kelulusan IND/CTA pada separuh kedua 2024. Untuk maklumat lanjut, sila lawati

Medigene AG

Pamela Keck
Nombor Telefon: +49 89 2000 3333 01
E-mel:

Sekiranya anda tidak lagi mahu menerima sebarang maklumat tentang Medigene, sila maklumkan kami melalui e-mel (investor@medigene.com). Kami akan memadam alamat anda daripada senarai pengedaran kami.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.