medac dedahkan Brand Korporat Global baharu

(SeaPRwire) –   Syarikat farmasi yang diasaskan di Jerman pada tahun 1970, medac, telah berkembang menjadi kumpulan korporat antarabangsa yang diiktiraf secara meluas dengan dua organisasi pembangunan dan pembuatan kontrak di Eropah dan pengedaran ke 91 negara. Fokus kerja medac adalah untuk memperbaiki produk farmaseutikal yang telah wujud serta membangunkan rawatan baharu dalam empat bidang utama iaitu reumatologi, urologi, hematologi, dan onkologi. Selepas dekad pertumbuhan yang menakjubkan dan berjaya, syarikat kini melancarkan jenama global baharu untuk menyatakan transformasi sebagai pemain global dan untuk meluaskan impak global.

Jenama bersatu yang baru ditubuhkan mencerminkan komitmen medac terhadap kecemerlangan dan jangkauan globalnya, memadukan kedudukannya sebagai pemain utama dalam industri farmaseutikal. Dengan kedudukan jenama global baharu dan reka bentuk, jenama itu bertujuan untuk mengejar janji-janji medac, seperti kedekatan pelanggan dan kepakaran tinggi.

Dengan dakwaan jenama baharu, “Memperbaiki kesihatan manusia“, medac meletakkan dirinya sebagai syarikat farmaseutikal antarabangsa yang berazam untuk membuat rawatan penting yang boleh didapati di seluruh dunia. Berkolaborasi dengan rakan perniagaan global yang lama, medac komited untuk menyediakan produk dan perkhidmatan farmaseutikal berkualiti tinggi di seluruh dunia.

Identiti jenama baharu ini terpapar dalam laman web korporat global yang baharu, boleh diakses di www.medac-group.com. Semua laman web antarabangsa telah diseragamkan. Dalam kenyataan, Frank Lucaßen, CEO medac, menekankan kepentingan strategi jenama bersatu di seluruh rangkaian syarikatnya di seluruh dunia, dengan menyatakan, “Strategi jenama yang konsisten di seluruh rangkaian syarikat kami di seluruh dunia mencerminkan kekuatan antarabangsa kami dalam reka bentuk bersatu, dan akan membentuk tindakan kami untuk tahun-tahun akan datang.”

Fokus penting dalam membangunkan jenama korporat adalah menekankan peranan medac sebagai majikan. Jenama majikan bertujuan untuk meningkatkan keterlihatan dan daya tarikan medac sebagai majikan inovatif secara global, yang meningkatkan pengenalan pekerja sendiri dengan medac sebagai majikan dan kesedaran di kalangan calon pelamar.

Sebagai sebahagian daripada kedudukan jenama baharu, medac telah memperbaharui logo, penyajian visual, dan bahasa di semua saluran dan titik sentuhan. Logo menampilkan warna ungu berdaulat, mewakili keyakinan dan ketahanan, menimbulkan kehangatan yang selesa dan keakraban, dan keberanian untuk impak pasaran maksimum. Warna yang unik ini berfungsi sebagai pengenal tunggal dalam landskap persaingan, meningkatkan keterlihatan dan perbezaan.

Identiti jenama terbaru ini menandakan babak baharu untuk medac, menekankan komitmennya untuk memperbaiki kesihatan manusia secara global dan memperkukuhkan kedudukannya sebagai pemimpin farmaseutikal yang komited dan inovatif dalam bidang reumatologi, urologi, hematologi, dan onkologi.

Tentang medac

Di medac group, kami percaya bahawa kesihatan adalah sumber manusia yang paling bernilai. Sejak tahun 1970, misi kami adalah untuk meningkatkan kualiti hidup pesakit di seluruh dunia dengan menyediakan rawatan perubatan terbaik. Sebagai syarikat farmaseutikal beroperasi secara global berpangkalan di Jerman, kami menyediakan rawatan perubatan berkualiti tinggi untuk pesakit di seluruh dunia di 91 negara. Dengan lebih daripada 2,000 pekerja kami komited untuk memperbaiki kesihatan manusia.

Produk kami dihasilkan di Jerman dan negara Eropah lain mengikut piawaian tertinggi, menggunakan pusat logistik dan tapak pengeluaran kami sendiri, dan kemudian diedarkan di seluruh dunia.

Kami sentiasa bekerja untuk memperbaiki ubat-ubatan yang dibenarkan dan membangunkan terapi inovatif dalam bidang reumatologi, urologi, hematologi, dan onkologi. Sebahagian daripada misi kami adalah untuk menyediakan produk asal yang selamat, berkualiti tinggi dan inovatif, serta generik dan biosimilar. Dengan cara ini, kami membuat rawatan penting boleh diakses oleh mereka yang terlibat.

Maklumat lanjut mengenai syarikat boleh didapati secara dalam talian di www.medac-group.com

Butir-butir hubungan:
Komunikasi
Tel. +49 (0)4103 – 8006 9111
press@medac.demedac Gesellschaft für klinische Spezialpräparate mbH
Theaterstraße 6
22880 Wedel

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.