Marine Moguls oleh MetFi Mengumumkan $5.9 Juta Token ERC-404 dan Airdrop NFT Berjalan Sehingga Mei

(SeaPRwire) –   Marine Moguls dibangunkan dan dikuasakan oleh MetFi DAO, pemberi pelaburan terdesentralisasi terkemuka dan inkubator kepada syarikat permulaan Web3, AI, dan permainan awal dan pembangun pelbagai penawaran produk termasuk MetBot, Marine Moguls, dan MetFi NFTs.

Seoul, Korea Selatan, 15 Mac 2024 — MetFi DAO bangga mengumumkan pengedaran token dan NFT percuma bernilai $5.9 juta yang dibina berdasarkan protokol terkini ERC-404 kini aktif dan berjalan sehingga 21 Mei 2024. Kempen pengedaran percuma ini menawarkan peluang unik kepada peserta untuk mengumpul mata pengedaran percuma yang boleh ditukarkan kepada token $MOGUL dan NFT yang diingini.

Protokol ERC-404 inovatif yang Marine Moguls dibina adalah hibrid token boleh tukar dan tidak boleh tukar, menyediakan pemilik NFT dengan kecairan automatik dan serta merta sambil memberi pemegang token pemilikan NFT berpecahan – yang terbaik dari kedua-dua dunia.

Kempen Pengedaran Airdrop Marine Moguls: Peluang dan Hadiah

Seramai 3,000 token Marine Mogul dan NFT akan diedarkan, mewakili 30% daripada jumlah bekalan keseluruhan seramai 10,000 NFT Marine Mogul yang berpasangan (terikat) kepada 10,000 token $MOGUL di Rantai BNB.

Peserta akan menjana mata di . Semua mata yang dikumpul akan dengan sendirinya ditukarkan kepada token $MOGUL dan NFT pada Acara Penjanaan Token (TGE) pada 25 Mei 2024.

Seramai 2,500 NFT (25% daripada jumlah bekalan keseluruhan) mempunyai hadiah tersembunyi yang dipilih secara rawak bernilai kira-kira 2.9 juta USDT. Pengguna boleh menjual NFT tersebut di pasaran NFT, menjual token secara serta merta di pertukaran terdesentralisasi (DEX), atau menggabung dan mencipta NFT untuk meningkatkan kejarangannya dan nilainya.

Seramai 3,900 token $MOGUL (39% daripada jumlah bekalan keseluruhan) akan diedarkan kepada pengguna yang menyimpan token $MOGUL mereka. Jika 25% daripada $MOGULS disimpan, APY anggaran sebanyak 260% diramalkan. APY akan berbeza berdasarkan jumlah $MOGULS yang disimpan dalam setiap kitaran penyimpanan 28 hari maka APY mungkin lebih tinggi atau lebih rendah.

Penempatan $MOGUL juga diberi akses eksklusif kepada Metbot bot perdagangan berfrekuensi tinggi yang menjana pulangan dua digit tinggi dalam dua bulan ujian langsung. MetBot akan dilancarkan pada akhir Mei, kira-kira masa yang sama dengan TGE Marine Mogul.

Untuk menyertai kempen pengedaran airdrop Marine Moguls, pengguna perlu memiliki NFT MetFi yang mana sesiapa boleh membelinya dengan harga 10 USDT dengan menyambung dompet mereka ke laman web.

ERC-404 dan Marine Moguls: Rahsia Terpendam

Rahsia terpendam Marine Moguls adalah aplikasinya yang inovatif terhadap protokol revolusioner ERC-404. Teknologi baharu ini menggabungkan kebolehtukaran token ERC-20 dengan ketidakbolehtukaran NFT ERC-721 ke dalam satu kontrak pintar ERC-404 tunggal – mencipta pengalaman pengguna yang cair dan dinamik yang sebelum ini tidak tercapai dalam ruang NFT.

Apabila dompet memegang satu token $MOGUL yang utuh protokol pintar ERC-404 akan secara automatik mencetak NFT Marine Mogul yang unik ke dompet tersebut – memegang kedua-dua token dan NFT serentak kerana satu terikat dengan yang lain.

Apabila pengguna menjual atau memindahkan sebahagian atau keseluruhan token $MOGUL dan baki menjadi kurang daripada satu token $MOGUL yang utuh, NFT akan dibakar dan hak pemilikan diubah. Apabila baki kembali menjadi satu token $MOGUL yang utuh, NFT baharu yang unik akan sekali lagi dicetak ke dompet, mengesahkan pemilikan penuh.

Inovasi ini memberi pengguna keupayaan untuk dengan cepat meninggalkan NFT yang tidak ingin dipegang dengan sekadar menjual sebahagian (atau keseluruhan) token $MOGUL dan membelinya semula dalam masa beberapa minit untuk mendapatkan NFT yang dicetak semula daripada menunggu seseorang membeli NFT di pasaran yang menjadi amalan piawai sebelum kemunculan ERC-404, memberi pemilik NFT kecairan NFT serta merta.

Setiap NFT Marine Mogul mempunyai campuran ciri-ciri, jarang, dan atribut yang dipilih secara rawak dengan keupayaan untuk menggabung dan mencipta NFT kepada NFT yang lebih jarang, lebih diingini, dan bernilai lebih tinggi.

Memiliki kurang daripada satu token $MOGUL yang utuh memberi pengguna pemilikan berbahagian kepada koleksi NFT Marine Moguls keseluruhan.

Akibatnya, ERC-404 menyelesaikan cabaran biasa dan menyakitkan yang timbul dengan sistem perdagangan NFT berasaskan lelongan yang melarang perdagangan NFT serta merta dan licin, menjadikan pendedahan harga tidak cekap. Sebaliknya, pengguna yang ingin menjual NFT mereka dengan harga lebih tinggi daripada harga token $MOGUL sentiasa mempunyai pilihan untuk menjualnya di pasaran NFT.

Konsep baharu inovatif ini mewakili cara yang lebih cekap untuk berinteraksi, perdagangan, dan mengalami NFT.

Tentang Marine Moguls

Marine Moguls dibangunkan dan dikuasakan oleh MetFi DAO, pemberi pelaburan terdesentralisasi terkemuka dan inkubator kepada syarikat permulaan Web3, AI, dan permainan awal dan pembangun pelbagai penawaran produk termasuk MetBot, Marine Moguls, dan MetFi NFTs.

MetFi sedang mengubah model pelabur malaikat dan modal ventura tradisional melalui model DAO pelaburan inovatifnya di mana komuniti mengundi semua keputusan penting yang memberi kesan kepada DAO, termasuk projek Web3 yang akan dilaburkan dan produk yang akan dibangunkan dan diperkenalkan ke pasaran. Dengan menyelaraskan kehendak projek Web3 yang dilaburkan MetFi dengan kehendak komunitinya, MetFi telah mencipta ekosistem sinergi dan bebas gesaan di mana semua pihak mendapat manfaat.

MetFi memiliki dan mengawal kecairannya, memberi MetFi DAO fleksibiliti luar biasa untuk bergerak pantas terhadap peluang pelaburan dan menyesuaikan diri dengan keadaan pasaran yang berubah-ubah. Falsafah terdesentralisasi progresif yang dipimpin komuniti jelas dalam penerimaan awal piawaian ERC-404 oleh MetFi, meningkatkan NFT di luar koleksi digital.

Kempen pengedaran airdrop Marine Moguls yang berterusan adalah contoh utama visi MetFi dalam tindakan. Kempen pengedaran airdrop akan berakhir pada 21 Mei 2024 dan memberi ganjaran kepada peserta dengan token $MOGUL dan NFT.

Anda boleh mengetahui lebih lanjut tentang MetFi DAO dan Marine Moguls dengan melawat , , dan halaman media sosial di bawah.

| | | | | | | | | | | |

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Matt D.
info-at-metfi.io