Manta Exchange Memperoleh Pembiayaan Utama dengan ABCDE Labs, UOB Venture Management, C2 Ventures, dan Ocular

(SeaPRwire) –   Mendapat Pelaburan Strategik dari ABCDE Labs, UOB Venture Management, C2 Ventures, dan Ocular

SEOUL, KOREA, 21 November 2023 — Manta Exchange, bintang muda yang meningkat di sektor mata wang kripto, gembira mengumumkan kejayaan besar dengan penyelesaian berjaya pusingan pembiayaan penting. Syarikat ini telah menarik pelaburan ketara daripada pemimpin industri ABCDE Labs, UOB Venture Management, C2 Ventures, dan Ocular, menggarisbawahi kemajuan luar biasa dan potensi inovasi dalam landskap aset digital.

Pasukan Kelas Dunia Berkualiti Tinggi

Manta Exchange menyandarkan pencapaiannya kepada pasukan kelas dunia yang mempunyai pengalaman luas dan rekod prestasi terbukti. Latar belakang pasukan termasuk peranan penting di organisasi terkemuka seperti Baidu, Huobi, KuCoin, OKX, Game Space, LongTu Korea, Bibox, dan AAX Exchange. Selain itu, pasukan ini menampilkan bekas CEO dan pengasas syarikat permainan dan infrastruktur blockchain utama, serta pakar dalam pertumbuhan pengguna dan hasil, terutamanya dalam pasaran Asia.

Kumpulan bakat yang menakjubkan ini memastikan bahawa Manta Exchange berada dalam kedudukan unik untuk berjaya. Pentingnya, ahli pasukan inti telah memainkan peranan instrumental dalam pembangunan sistem perdagangan kontrak deterministik generasi baharu dengan kelajuan eksekusi luar biasa, hanya 10 milisaat. Pengalaman mereka meliputi penyeliaan sistem teras di Huobi, menggarisbawahi kepakaran mereka dalam mewujudkan infrastruktur dan Kripto mata wang yang kukuh dan berprestasi tinggi.

Merevolusikan Dunia Kripto dengan Komuniti Pelaburan Sosial dan Menyampaikan Prestasi Tinggi dengan Kecosongan

Manta Exchange berazam untuk mengubahsuai landskap mata wang kripto dengan visi perintisnya yang dipanggil Komuniti Pelaburan Sosial. Konsep inovatif ini menggalakkan sambungan yang lebih mendalam antara agensi kripto, pelabur runcit dan institusi, sambil mengutamakan senarai dan perdagangan projek mata wang kripto terkini. Dengan memperkenalkan Komuniti Pelaburan Sosial, Manta Exchange menjemput anda untuk menyertai perjalanan menarik ke arah pengalaman perdagangan kripto yang lebih selari, selamat dan inovatif.

Salah satu ciri Manta Exchange yang menonjol adalah keupayaannya untuk menyampaikan prestasi luar biasa tanpa beban kos berlebihan. Platform ini direka dengan teliti untuk menawarkan keupayaan perdagangan kilat tanpa mengenakan yuran besar kepada penggunanya. Daya saing unik ini memastikan bahawa pengguna dapat melaksanakan perdagangan dengan cepat dan cekap sambil mengekalkan kos mereka ke tahap minimum. Manta Exchange komited untuk meningkatkan pengalaman perdagangan dengan menyediakan penyelesaian kos efektif yang memenuhi keperluan mata wang kripto pengguna.

Keselamatan, Kepercayaan, Kecermatan, dan Inovasi: Batu Asas Manta Exchange

Di Manta Exchange, keselamatan dan kepercayaan adalah prinsip tidak boleh diperdagangkan, dengan tegas meletakkan keselamatan aset dan transaksi di garis hadapan. Langkah-langkah keselamatan yang kukuh dilaksanakan untuk melindungi pelaburan, memastikan pengguna menikmati akses tidak terganggu ke portfolio mata wang kripto mereka. Dengan sejarah kebolehpercayaan terbukti, Manta Exchange berdiri sebagai kubu kepercayaan dan kebolehpercayaan, menjadikannya pilihan utama untuk perdagangan kripto yang selamat dan boleh dipercayai. Tetapi Manta Exchange tidak berhenti pada keselamatan dan kepercayaan sahaja. Syarikat itu cemerlang dalam kecekapan dan inovasi melalui inisiatif Penyelidikan dan Pembangunan (R & D)nya.

Berkomitmen untuk kekal di garis hadapan industri, Manta Exchange membuat pelaburan besar dalam penyelidikan dan pembangunan. Dedikasi yang tidak berbelah bahagi ini memastikan pengguna mempunyai akses kepada pencapaian terkini di bidang ini. Proses R & D cekap Manta Exchange membolehkan integrasi pesat pencapaian ini ke dalam platform, memberikan pengguna alat dan ciri termaju untuk keperluan perdagangan mata wang kripto mereka. Kombinasi keselamatan, kepercayaan, kecekapan dan inovasi ini memisahkan Manta Exchange di dunia kripto, menjadikannya pemimpin dalam industri.

Memimpin Jalan dalam Perdagangan Salinan dan Menerajui Inovasi

Manta Exchange berada di garis hadapan landskap perdagangan kripto, menetapkan piawaian industri dengan menawarkan enjin perdagangan salinan terkemuka disertai sistem pengurusan risiko maju. Platform itu mengambil kira pelbagai pilihan perdagangan salinan, termasuk jumlah tetap, berdasarkan perkadaran dan perdagangan salinan automatik algoritma. Menguatkan komitmennya untuk menyediakan persekitaran perdagangan yang selamat dan kukuh. Pendekatan perintis ini memisahkan Manta Exchange dalam industri, memberikan pelabur runcit dan institusi akses kepada alat dan ciri inovatif yang meningkatkan pengalaman perdagangan kripto mereka. Sebagai perintis, Manta Exchange berada dalam kedudukan yang baik untuk memberikan impak besar ke atas sektor mata wang kripto, mendefinisikan semula cara pedagang berinteraksi dengan dunia blockchain.

Kejayaan terkini dalam pembiayaan, disokong oleh pelabur berpengaruh seperti ABCDE Labs, UOB Venture Management, C2 Ventures, dan Ocular, menggarisbawahi potensi Manta Exchange untuk merevolusikan landskap mata wang kripto. Masa depan menawarkan janji besar untuk Manta Exchange, dan pencapaian ini menandakan titik perubahan penting dalam perjalanan projek menuju kecemerlangan dalam inovasi dan perdagangan kripto.

Pautan Sosial

X (Twitter Terdahulu):

Facebook:

Discord:

Telegram:

Hubungan Media

Jenama: Manta Exchange

Hubungan: Pasukan Media

E-mel:

Laman web:

SUMBER: Manta Exchange

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )