Kaixin Auto Holdings Mengumumkan Perubahan Nama

(SeaPRwire) –   HANGZHOU, China, April 09, 2024 — Kaixin Auto Holdings (“Kaixin” atau “Syarikat”) (NASDAQ: KXIN) hari ini mengumumkan bahawa ia telah menukar namanya daripada Kaixin Auto Holdings kepada Kaixin Holdings.

Saham biasa Syarikat akan memulakan perdagangan di Pasaran Modal Nasdaq pada waktu pembukaan pasaran pada 10 April 2024 di bawah nama baru. Tiada tindakan yang diperlukan daripada pemegang saham Syarikat berkaitan dengan perubahan nama. Nombor CUSIP untuk saham biasa Syarikat akan kekal tidak berubah.

Mengenai Kaixin Auto Holdings

Kaixin Auto Holdings ialah pembuat kenderaan baharu tenaga di China yang dilengkapi dengan pasukan profesional yang mempunyai pengalaman kaya dalam R & D, pengeluaran, pemasaran dan kemudahan pengeluaran dengan keupayaan untuk operasi pengempaan, pembakaran, pencatuan dan pemasangan. Kaixin menghasilkan pelbagai model kenderaan penumpang dan logistik elektrik. Syarikat berkomitmen untuk membina kedudukan pasaran antarabangsa yang kompetitif yang mengintegrasikan kehadiran dalam talian dan luar talian serta operasi perniagaan yang pelbagai. Dengan menggunakan kepakaran pasukannya yang profesional dan didorong oleh inspirasi untuk inovasi dan kelestarian, Kaixin bertujuan untuk menyumbang ke arah pencapaian matlamat “puncak pelepasan karbon dan kenetralan karbon”.

Kenyataan Selamat

Pengumuman ini mungkin mengandungi pernyataan prospektif. Pernyataan-pernyataan ini dibuat di bawah “perlindungan selamat” di bawah Seksyen 27A Undang-Undang Syarikat Sekuriti Amerika Syarikat 1933 dan Seksyen 21E Undang-Undang Bursa Sekuriti 1934. Pernyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “mengantisipasi”, “masa depan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “menganggarkan” atau ungkapan serupa. Pernyataan-pernyataan yang bukan merupakan fakta sejarah, termasuk pernyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan Kaixin, adalah pernyataan prospektif. Pernyataan prospektif membabitkan risiko dan ketidakpastian yang terbengkalai. Pelbagai faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa pernyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada faktor-faktor berikut: matlamat dan strategi kami; pembangunan perniagaan, kewangan dan prestasi operasi kami pada masa hadapan; jangkaan kami mengenai permintaan dan penerimaan pasaran untuk perkhidmatan kami; jangkaan kami mengenai pengekalan dan penguatan hubungan kami dengan bengkel kereta; rancangan kami untuk meningkatkan pengalaman pengguna, infrastruktur dan penawaran perkhidmatan; persaingan dalam industri kami di China; dan dasar-dasar kerajaan dan peraturan yang berkaitan dengan industri kami.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

Kaixin Auto Holdings
Hubungan Pelabur
E-mel: ir@kaixin.com

SUMBER: Kaixin Auto Holdings

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.