Jualan Memecoin Terbesar Tahun 2024, $ELCATO Kini Aktif di Pink Sale

(SeaPRwire) –   Singapura, 04 April 2024 — El Cato, projek meme yang dinanti-nantikan yang menampilkan watak kucing gangster bernama El Cato yang menggabungkan semangat Feline Swagger dan Pablo Escobar, telah mengumumkan bahawa mereka telah membuka prajualan token $ELCATO di Pinksale.

Dikenali sebagai salah satu jualan meme coin terbesar pada tahun 2024, El Cato telah mencipta keghairahan di kalangan peminat kripto yang jatuh cinta dengan kandungan yang menghiburkan dan menarik sejak projek El Cato diumumkan.

Binary Whiskers, Pembangun di sebalik El Cato berkata, “Dengan bulu mata yang memanipulasi cerita dan personaliti seberani sarung tinju, El Cato menguasai adegan seperti seorang gangster sejati.”

Disokong oleh pasukan berpengalaman yang menghasilkan pulangan 100 kali ganda untuk pelabur prajualan dan diasuh oleh pembuat pasaran tertinggi, $ELCATO dijangka menakluk dunia memecoin pada tahun 2024.

El Cato telah bekerjasama dengan PinkSale, DEXView, SOLSCAN, Raydium, Cyberscope, dan Jupiter.

Untuk membeli $ELCATO, ikuti langkah-langkah mudah berikut:

  1. Muat turun Phantom atau Solflare Extension
  2. Beli Solana di pertukaran dan pindahkan. Anda juga boleh membelinya dalam Dompet Anda.
  3. Beli $ELCATO dengan menyalin alamat kontrak dan menukarnya di Raydium.
  4. Import alamat kontrak ke dompet anda untuk melihat pegangan anda.

Berbicara kepada media, Paw-some Picasso, artis di sebalik projek itu, berkata, “Ini merupakan peluang besar bagi peminat memecoin untuk mendapatkan NFT El Cato. Kami juga menggalakkan ahli komuniti kami yang dinamik untuk mencipta meme yang menampilkan El Cato dan menyebarkan berita.

El Cato mempunyai peta jalan terperinci yang menggariskan rancangan pertumbuhan dan kelestarian projek kami.

  1. Dalam fasa 1, El Cato dilancarkan dan membina komuniti. Kontrak Pintar telah dibangunkan dan disahkan dan prajualan telah dimulakan di Pinksale
  2. Fasa 2 adalah mengenai pengembangan. $ELCATO akan disenaraikan di CMC/CG. Mereka akan menganjurkan pertandingan meme mingguan. Derma akan dibuat kepada rumah haiwan. Hadiah token untuk pertandingan meme akan diadakan, dan $ELCATO akan disenaraikan di CES.
  3. Fasa 3 adalah mengenai penglibatan komuniti dan menambah integrasi dunia sebenar. Acara di rumah haiwan akan dihoskan. DAO akan dilaksanakan. Kolaborasi lain akan diterokai sementara aplikasi meme dibangunkan

Sepanjang proses, maklum balas komuniti akan diberi keutamaan, dan projek akan dibangunkan berdasarkan apa yang dimahukan oleh komuniti.

Bersiap sedia untuk ketawa, kongsi, dan meme cara anda ke kerajaan serbuk kucing dengan El Cato.

Ambil bahagian dalam prajualan $ELCATO di Pinksale.

Sertai Kumpulan Kultus El Cato di:

Untuk kemaskini, ikuti El Cato di Twitter:

Mengenai El Cato
El Cato memasukkan dunia meme dengan tahap keyakinan kucing yang belum pernah dialami sebelum ini, mewujudkan semangat Pablo Escobar melalui kelakarnya dan sikap mengancam. Pemimpin kucing ini bersedia untuk menakluk internet sambil bersantai di istana yang dihiasi dengan serbuk kucing dan merancang perompakan yang sempurna.
Ketahui lebih lanjut di:

Penafian: Maklumat yang diberikan dalam kenyataan akhbar ini bukanlah satu jemputan untuk pelaburan, dan juga tidak bertujuan sebagai nasihat pelaburan, nasihat kewangan atau nasihat perdagangan. Disyorkan anda melakukan usaha wajar, termasuk perundingan dengan penasihat kewangan profesional, sebelum melabur atau perdagangan mata wang kripto dan sekuriti

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGI: Harry Hilton
ElCato
contact-at-elcato.vip