Jiayin Group Inc. akan mengeluarkan keputusan kewangan tahun penuh dan suku keempat 2023 yang belum diaudit pada hari Khamis, 28 Mac 2024

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, 21 Mac 2024 – Jiayin Group Inc. (“Jiayin” atau “Syarikat”) (NASDAQ: JFIN), pemimpin platform fintech di China, hari ini mengumumkan bahawa ia akan mengeluarkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku keempat dan tahun penuh 2023 sebelum pembukaan pasaran AS pada Khamis, 28 Mac 2024.

Syarikat akan mengadakan sesi persidangan untuk membincangkan keputusan kewangannya pada Khamis, 28 Mac 2024 jam 8:00 pagi Waktu Timur AS (8:00 malam, Waktu Beijing/Hong Kong pada hari yang sama).

Apa: Persidangan Panggilan Kewangan Jiayin Group Suku Keempat dan Tahun Penuh 2023
Bila: 8:00 pagi Waktu Timur AS pada Khamis, 28 Mac 2024
Webcast:

Sila daftar terlebih dahulu untuk menyertai persidangan dengan menggunakan pautan yang disediakan di bawah dan sambung 10 minit sebelum persidangan dijadualkan bermula. Maklumat capaian persidangan akan disediakan selepas pendaftaran.

Pendaftaran Peserta Secara Dalam Talian:

Webcast langsung dan arkib persidangan akan tersedia di laman web hubungan pelabur Jiayin Group di .

Mengenai Jiayin Group Inc.
Jiayin Group Inc. ialah pemimpin platform fintech di China yang komited untuk menyediakan sambungan yang berkesan, telus, selamat dan cepat antara peminjam individu yang kurang terlayanan dengan institusi kewangan. Sejarah perniagaan Syarikat boleh dikesan kembali ke tahun 2011. Syarikat mengendalikan platform yang sangat selamat dan terbuka dengan sistem pengurusan risiko yang komprehensif dan model penilaian risiko yang berkesan dan eksklusif yang menggunakan analisis data besar lanjut dan algoritma canggih untuk menilai profil risiko peminjam berpotensi dengan tepat. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Untuk pertanyaan daripada pelabur dan media, sila hubungi:

Jiayin Group
Encik Shawn Zhang
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.