JIADE LIMITED Umumkan Penetapan Penawaran Awal Saham Awam

(SeaPRwire) –   Chengdu, China, 15 Mei 2024 — JIADE LIMITED (“Syarikat” atau “JDZG”), sebuah syarikat yang mengkhususkan dalam menyediakan perkhidmatan pendidikan sokongan menyeluruh secara satu paket kepada institusi pendidikan dewasa, hari ini mengumumkan penetapan penawaran awam permulaan (the “Penawaran”) 2,000,000 saham biasa pada harga penawaran awam AS$4.00 setiap saham biasa. Saham biasa telah diluluskan untuk senarai di Pasaran Modal Nasdaq dan dijangka akan memulakan perdagangan pada 15 Mei 2024 di bawah tanda JDZG.

Syarikat menjangkakan akan menerima agihan kasar keseluruhan sebanyak AS$8 juta daripada Penawaran, sebelum menolak potongan pengendali dan perbelanjaan berkaitan lain. Selain itu, pengendali telah memberi kuasa kepada pengendali untuk membeli sehingga 300,000 saham biasa tambahan pada harga penawaran awam, kurang potongan pengendali. Penawaran dijangka akan ditutup pada atau sekitar 17 Mei 2024, tertakluk kepada pemenuhan syarat penutupan biasa.

Hasil daripada Penawaran akan digunakan terutamanya untuk meluaskan pasukan jualan dan operasi serta meningkatkan usaha pemasaran, memperoleh institusi pendidikan dan latihan vokasional yang diberi kuasa oleh kerajaan Republik Rakyat China dan menubuhkan 8 hingga 10 pusat peperiksaan, dan melabur dalam penyelidikan dan pembangunan teknologi, dan untuk modal kerja dan tujuan korporat amnya.

Penawaran ini dilaksanakan atas dasar komitmen tetap. WestPark Capital, Inc. bertindak sebagai Pengarah Utama Buku untuk Penawaran. Webull Financial LLC bertindak sebagai pengendali bersama. Hunter Taubman Fischer & Li LLC bertindak sebagai peguam undang-undang AS kepada Syarikat, dan MagStone Law, LLP bertindak sebagai peguam undang-undang AS kepada WestPark Capital, Inc. berhubung dengan Penawaran.

Pendaftaran kenyataan berkaitan Penawaran pada Borang F-1 telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat (the “SEC”) (Nombor Fail: 333-276283), sebagaimana dipinda, dan telah diluluskan oleh SEC pada 14 Mei 2024. Penawaran ini hanya dilaksanakan melalui prospektus, membentuk sebahagian daripada pendaftaran. Salinan prospektus muktamad berhubung Penawaran, apabila tersedia, boleh diperolehi daripada WestPark Capital, Inc. melalui emel di , melalui pos biasa ke WestPark Capital, Inc., 1800 Century Park East, Suite 220, Los Angeles, CA, 90067, atau melalui telefon di (310) 843-9300; atau daripada Webull Financial LLC, melalui emel di , melalui pos biasa ke Webull Financial LLC, 44 Wall Street 2nd Floor, New York, NY, 10005, atau melalui telefon di (917) 725-2448. Selain itu, salinan prospektus muktamad berhubung Penawaran, apabila tersedia, boleh diperolehi melalui laman web SEC di .

Sebelum anda melabur, anda perlu membaca prospektus dan dokumen lain yang telah atau akan difailkan oleh Syarikat dengan SEC untuk maklumat lanjut mengenai Syarikat dan Penawaran. Kenyataan akhbar ini tidak menggangap sebarang tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli sekuriti Syarikat, dan sekuriti tersebut tidak akan ditawarkan atau dijual di Amerika Syarikat tanpa pendaftaran atau pengecualian yang berkenaan daripada pendaftaran, dan juga tidak akan ada tawaran, rayuan atau jualan sebarang sekuriti Syarikat di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang di mana tawaran, rayuan atau jualan itu akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelulusan undang-undang sekuriti negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

Mengenai JIADE LIMITED

JIADE LIMITED mengkhususkan dalam menyediakan perkhidmatan sokongan pendidikan menyeluruh secara satu paket kepada institusi pendidikan dewasa, melalui spektrum perisian platform dan penyelesaian tambahan, untuk memenuhi keperluan pelanggan yang sentiasa berubah dalam industri pendidikan dewasa. Perkhidmatan Syarikat terutamanya ditawarkan melalui Platform Pentadbiran Pendidikan Teknologi Kebiao (KB Platform), yang memudahkan pengurusan maklumat dan data secara lancar sepanjang kitaran pengajaran perkhidmatan pendidikan dewasa, daripada pra-pendaftaran hingga selepas tamat pengajian. KB Platform menyokong pelbagai fungsi seperti perundingan pendaftaran, pengumpulan maklumat pelajar, pengurusan status pendaftaran, pengurusan kemajuan pembelajaran, penyiasatan gred, dan pengurusan tamat pengajian. Syarikat juga menyediakan penyelesaian tambahan kepada institusi pendidikan dewasa, yang merangkumi perkhidmatan sokongan pengajaran sepanjang kitaran pengajaran dan perkhidmatan berkaitan pentadbiran peperiksaan. Syarikat memberi tumpuan besar kepada penyelidikan dan pembangunan teknologi.

Kenyataan Prospektif

Beberapa kenyataan dalam pengumuman ini adalah kenyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada cadangan Penawaran Syarikat. Kenyataan prospektif ini membabitkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui dan berasaskan jangkaan masa depan Syarikat mengenai peristiwa yang mungkin mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan, termasuk jangkaan bahawa Penawaran akan berjaya diselesaikan. Pelabur boleh menemui banyak (tetapi bukan semua) kenyataan ini dengan menggunakan perkataan seperti “anggaran”, “percaya”, “berharap”, “menjangkakan”, “menganggarkan”, “merancang”, “akan”, “sepatutnya”, “boleh”, atau ungkapan serupa dalam kenyataan akhbar ini. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas atau perubahan dalam jangkaan, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangkakan dan menggalakkan pelabur memeriksa faktor-faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat dalam pendaftaran dan penyataan lain dengan SEC.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:

JIADE LIMITED
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:

Ascent Investor Relations LLC
Tina Xiao
Telefon: +1-646-932-7242
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.