Zhibao Technology Inc. Mengumumkan Penutupan Pilihan Pembiayaan Peluang Penjualan Berlebihan dalam Perhubungan dengan Penawaran Awal Sahamnya

(SeaPRwire) –   Shanghai, China, 15 Mei 2024 — Zhibao Technology Inc. (Nasdaq: ZBAO) (“Zhibao” atau “Syarikat”), syarikat InsurTech terkemuka dan berkembang pesat yang terutamanya terlibat dalam menyediakan perkhidmatan broker insurans digital melalui entiti operasi di China, hari ini mengumumkan bahawa ia telah menerbitkan tambahan 23,765 saham biasa Kelas A Syarikat mengikut pelaksanaan sebahagian pilihan pengembangan pelabur-pelabur dalam penawaran awam permulaan Syarikat pada harga $4.00 sesaham, menghasilkan kasar tambahan $95,060.

Jumlah hasil Syarikat daripada penawaran awam permulaan, termasuk pelaksanaan pilihan pengembangan pelabur-pelabur, adalah $6,095,060, sebelum perbelanjaan penawaran dan potongan pengurusan.

EF Hutton LLC bertindak sebagai pengurus buku tunggal tunggal untuk penawaran itu.

Satu pendaftaran bentuk-F1 (Nombor Fail: 333 -274431) berkaitan dengan penawaran itu, seperti yang diubahsuai, telah difailkan dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat ( “SEC”) dan telah diisytiharkan sah oleh SEC pada 29 Mac 2024. Satu prospektus akhir berkaitan dengan penawaran itu difailkan pada 2 April 2024, dan dibuat tersedia di laman web SEC di http://www.sec.gov. Penawaran itu hanya dibuat melalui prospektus, membentuk sebahagian daripada pendaftaran sah. Salinan prospektus akhir berkaitan dengan penawaran itu boleh diperolehi daripada EF Hutton LLC, 590 Madison Avenue, 39th Floor, New York, NY 10022, Perhatian: Jabatan Sindiket, atau melalui e-mel di syndicate@efhutton.com atau telefon di (212) 404-7002. Selain itu, salinan prospektus akhir berkaitan dengan penawaran itu boleh diperolehi melalui laman web SEC di .

Kenyataan akhbar ini tidak boleh dianggap sebagai tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli sekuriti ini, dan tidak ada jualan sekuriti ini akan berlaku di mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang di mana tawaran, permintaan atau jualan itu akan menjadi tidak sah sebelum pendaftaran atau kelayakan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri atau bidang kuasa undang-undang tersebut.

Tentang Zhibao Technology Inc.

Zhibao Technology Inc. (“Zhibao” atau “Syarikat”) adalah syarikat InsurTech terkemuka dan berkembang pesat yang terutamanya terlibat dalam menyediakan perkhidmatan broker insurans digital melalui entiti operasi (“Kumpulan Zhibao China”) di China. Model perniagaan inovatif 2B2C (“kepada perniagaan kepada pelanggan”) insurans digital terbenam adalah model perniagaan inovatif Syarikat yang diperkenalkan oleh Kumpulan Zhibao China di China. Kumpulan Zhibao China melancarkan platform broker insurans digital digital yang pertama di China pada tahun 2020, yang dipacu oleh PaaS (“Platform as a Service”) milik mereka.

Zhibao telah membangunkan lebih daripada 40 penyelesaian insurans digital yang unik dan inovatif yang menangani pelbagai senario dalam pelbagai industri, termasuk tetapi tidak terhad kepada perjalanan, sukan, logistik, utiliti, dan e-dagang. Kumpulan Zhibao China memperoleh dan menganalisis data pelanggan, menggunakan data besar dan teknologi kecerdasan buatan untuk terus mengulangi dan meningkatkan penyelesaian insurans digitalnya. Proses pengulangan ini, selain terus meningkatkan penyelesaian insurans digitalnya, akan memastikan Syarikat mengikuti trend dan keutamaan pelanggan terkini di pasaran.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat di .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan dalam kenyataan akhbar ini mengenai jangkaan, rancangan dan prospek masa depan, serta sebarang kenyataan lain mengenai perkara-perkara yang bukan fakta sejarah, boleh merupakan “kenyataan prospektif” dalam maksud Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Persendirian 1995. Perkataan “menjangkakan”, “percaya”, “terus”, “boleh”, “menjangkakan”, “berpotensi”, “meramalkan”, “seharusnya”, “sasaran”, “akan” dan ungkapan serupa bertujuan untuk mengenal pasti kenyataan prospektif, walaupun tidak semua kenyataan prospektif mengandungi perkataan pengenalan ini. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak kenyataan prospektif untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan selepas tarikh ini, atau perubahan dalam jangkaan kami yang timbul selepas tarikh ini, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang. Kenyataan-kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, ketidakpastian berkaitan dengan keadaan pasaran, dan faktor-faktor lain yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” pendaftaran yang difailkan dengan SEC. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangkakan dan menggalakkan pelabur untuk melihat faktor-faktor lain yang boleh mempengaruhi keputusan masa depannya di pendaftaran dan penyataan lain Syarikat dengan SEC. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam penyataan Syarikat dengan SEC, yang boleh diperiksa di .

Maklumat Hubungan Media dan Pelabur

Untuk Hubungan Media dan Pelabur
Zhibao Technology Inc.
Pejabat Hubungan Pelabur
ir@zhibao-tech.com

Skyline Corporate Communications Group, LLC
Scott Powell, Presiden
Avenues Tower
1177 Avenue of the Americas, 5th floor
New York, NY 10036
Pejabat: (646) 893-5835
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.