ITM akan Hadir di Persidangan Kesihatan Tahunan ke-42 J.P. Morgan

(SeaPRwire) –   Garching / Munich, Jerman, 21 Disember 2023 – (ITM), syarikat bioteknologi radiofarmaka terkemuka, hari ini mengumumkan CEO, Steffen Schuster dan CFO, Dr. Klaus Maleck akan menyertai Persidangan Kesihatan Tahunan ke-42 J.P. Morgan di San Francisco. Steffen Schuster akan membentangkan gambaran korporat pada hari Selasa, 9 Januari 2024, pada pukul 9:00 pagi PST.

– Tamat –

ITM Isotope Technologies Munich SE

ITM, syarikat bioteknologi radiofarmaka terkemuka, komited untuk menyediakan generasi baru terapi dan diagnostik radiomolekul kepada tumor sukar dirawat. Kami bertujuan untuk memenuhi keperluan pesakit kanser, pakar klinikal dan rakan kongsi kami melalui kecemerlangan dalam pembangunan, pengeluaran dan bekalan global. Dengan memperbaiki manfaat pesakit sebagai prinsip panduan untuk segala yang kami lakukan, ITM mengembangkan portfolio onkologi ketepatan yang luas, termasuk dua kajian fasa III, menggabungkan radioisotop berkualiti tinggi syarikat dengan pelbagai molekul sasaran. Dengan memanfaatkan hampir dua dekad pengalaman pionir radiofarma yang lama, kedudukan industri pusat dan rangkaian global yang mapan, ITM berazam untuk memberikan pesakit rawatan sasaran yang lebih berkesan untuk meningkatkan hasil klinikal dan kualiti hidup.

ITM Contact

Corporate Communications

Svenja Gärtner / Gerrit Siegers
Phone: +49 89 329 8986 1502
Email:

Investor Relations

Ben Orzelek
Phone: +49 89 329 8986 1009
Email:

Lampiran

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.