HYFI 2024 Singapura: Melampaui Sempadan: Web3, AI, dan Masa Depan Teknologi

(SeaPRwire) –   Singapura , 31 Jan. 2024 — , satu acara teknologi masa depan eksklusif satu hari, dijadualkan akan berlangsung pada 7 Mac 2024 di tempat yang berprestij ONE°15 Marina. Dengan slogan “Beyond Boundaries: Web3, AI, and the Future of Technology,” konferensi ini bertujuan untuk menyatukan pemimpin dan pereka cipta dalam bidang AI, fintech, kewangan tradisional, dan Web3 untuk membincangkan masa depan industri.

Konferensi ini menawarkan persekitaran rangkaian yang unik di mana peserta boleh berinteraksi dengan pemimpin industri, memperoleh wawasan mendalam, dan membina hubungan jangka panjang. Dengan fokus kepada inovasi, rangkaian, dan pengalaman suai buatan, HYFI 2024 Singapura janji akan menjadi momen luar biasa yang menggabungkan kecanggihan dengan teknologi puncak.

Agenda untuk hari itu termasuk pelbagai aktiviti yang direka untuk menggalakkan pembelajaran, kerjasama, dan inspirasi. Peserta akan mempunyai peluang untuk mengambil bahagian dalam perbincangan panel, mendengar ucapan utama, menjelajah pameran produk, menyaksikan sesi pembentangan startup, dan rangkaian di parti rangkaian yang dinamik. Selain itu, makan malam bintang Michelin peribadi dan parti yacht akan menyediakan pengalaman eksklusif bagi peserta untuk bersantai dan berhubung dengan rakan sejawat industri.

Kami gembira untuk menyatukan pemimpin fikiran dan visionari dalam bidang teknologi masa depan untuk HYFI 2024 Singapura,” kata Christopher Low, Pengerusi Kumpulan Novum. “Acara ini akan menjadi platform untuk pertukaran pengetahuan, rangkaian, dan penjelajahan kemungkinan tak terhingga yang terletak di hadapan dalam Web3, AI, dan masa depan teknologi. Kami menjemput semua profesional industri untuk menyertai kami ketika kami menakrifkan semula sempadan teknologi masa depan.”

HYFI 2024 Singapura dijangka akan menarik kira-kira 500 peserta, termasuk pakar industri, entrepreneur, pelabur, dan peminat teknologi. Dengan lokasinya yang terletak di ONE°15 Marina Sentosa Cove, acara ini janji memberikan pengalaman luar biasa di latar belakang pantai yang menakjubkan.

Untuk menjadi sebahagian daripada momen luar biasa ini dan menjelajahi masa depan teknologi, lawati www.hyficonference.com untuk pendaftaran dan maklumat lanjut. Tempat terhad, jadi pastikan tempat anda hari ini dan sertai kami ketika kita memulakan perjalanan untuk menakrifkan semula sempadan landskap teknologi masa depan.

Tentang HYFI:
HYFI ialah konferens tahunan yang menyatukan pemimpin dan pereka cipta dalam ruang AI, fintech, kewangan tradisional, dan Web3 untuk membincangkan dan menjelajahi masa depan teknologi. Melalui perbincangan panel, ucapan utama, peluang rangkaian, dan pengalaman suai buatan, HYFI bertujuan untuk mewujudkan platform untuk pertukaran pengetahuan dan kerjasama di antara profesional industri.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGAN MEDIA:
Hubungan Media:
Phuong Nguyen
phuong@hyficonference.com
Telegram: @phuongnguyen08012