H World Group Limited Menetapkan Tarikh Keluaran Kewangan Suku Pertama 2024 Pada 17 Mei 2024

(SeaPRwire) –   SINGAPURA dan SHANGHAI, China, Mei 06, 2024 — H World Group Limited (NASDAQ: HTHT dan HKEX: 1179) (“H World”, “kami” atau “kami”) pemain utama dalam industri hotel global, hari ini mengumumkan bahawa ia akan menetapkan untuk mengeluarkan laporan kewangan suku tahunan pertama 2024 pada Jumaat, Mei 17, 2024 (waktu Hong Kong), selepas waktu perdagangan Bursa Saham Hong Kong dan sebelum pembukaan pasaran Amerika Syarikat.

Pengurusan H World akan menganjurkan sebuah persidangan panggilan pada pukul 9 malam (Masa Timur Amerika Syarikat) pada Ahad, Mei 19, 2024 (atau pukul 9 pagi (waktu Hong Kong) pada Isnin, Mei 20, 2024) berikutan pengumuman itu.

Untuk menyertai melalui telefon, semua peserta mesti mendaftar terlebih dahulu persidangan panggilan ini menggunakan pautan Pendaftaran Peserta . Sebaik sahaja didaftarkan, setiap peserta akan menerima butiran untuk persidangan panggilan, termasuk nombor sambungan, kata laluan persidangan panggilan dan PIN unik akses.

Siaran langsung web persidangan panggilan boleh diakses di atau laman web Syarikat di https://ir.hworld.com/news-and-events/events-calendar.

Ulang tayang persidangan panggilan akan tersedia selama dua belas bulan dari tarikh persidangan panggilan di laman web Syarikat, .

Mengenai H World Group Limited
Bermula di China, H World Group Limited ialah pemain utama dalam industri hotel global. Setakat 31 Disember 2023, H World mengendalikan 9,394 hotel dengan 912,444 bilik operasi di 18 negara. Jenama H World termasuk Hi Inn, Elan Hotel, HanTing Hotel, JI Hotel, Starway Hotel, Orange Hotel, Crystal Orange Hotel, Manxin Hotel, Madison Hotel, Joya Hotel, Blossom House, Ni Hao Hotel, CitiGO Hotel, Steigenberger Hotels & Resorts, MAXX, Jaz in the City, IntercityHotel, Zleep Hotels, Steigenberger Icon dan Song Hotels. Selain itu, H World juga mempunyai hak sebagai master francais untuk Mercure, Ibis dan Ibis Styles, dan hak pembangunan bersama untuk Grand Mercure dan Novotel, di kawasan pan-China.

Perniagaan H World termasuk model sewaan dan milikan, manachised dan francais. Di bawah model sewaan dan pemilikan, H World mengendalikan hotel secara langsung yang biasanya terletak di hartanah yang disewa atau dimiliki. Di bawah model manachise, H World mengurus hotel manachised melalui pengurus hotel tapak yang dilantik oleh H World, dan H World mengumpul fi daripada francais. Di bawah model francais, H World memberikan latihan, tempahan dan perkhidmatan sokongan kepada hotel francais, dan mengumpul fi daripada francais tetapi tidak melantik pengurus hotel tapak. H World mengaplikasikan piawaian dan platform yang konsisten di seluruh hotelnya. Setakat 31 Disember 2023, H World mengendalikan 11 peratus bilik hotelnya di bawah model sewaan dan pemilikan, dan 89 peratus di bawah model manachise dan francais.

Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web H World: .

Kenyataan Selamat Berpandu Di Bawah Akta Pembaikpulihan Liabiliti Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995: Maklumat dalam pengeluaran ini mengandungi kenyataan prospektif yang melibatkan risiko dan ketidakpastian. Faktor dan risiko sedemikian termasuk pertumbuhan yang dijangka strategi kami; keputusan operasi dan kewangan kami yang akan datang; keadaan ekonomi; persekitaran peraturan; keupayaan kami untuk menarik dan memanfaatkan pelanggan serta memanfaatkan jenama kami; trend dan persaingan dalam industri penginapan; pertumbuhan yang dijangka permintaan untuk penginapan; dan faktor dan risiko lain yang terperinci dalam penyataan kami dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat. Mana-mana kenyataan yang tidak merupakan kenyataan sejarah boleh dianggap sebagai kenyataan prospektif, yang mungkin dikenal pasti oleh istilah “mungkin,” “hendaklah,” “akan,” “diharapkan,” “dirancang,” “berniat,” “menganggarkan,” “meramalkan,” “berpotensi,” “ramalan” atau “terus,” negatif istilah-istilah tersebut atau istilah berbanding yang lain. Pembaca tidak harus bergantung kepada kenyataan prospektif sebagai ramalan kejadian atau keputusan masa depan.

H World tidak menanggung sebarang kewajiban untuk mengemas kini atau menyemak semula sebarang kenyataan prospektif, sama ada disebabkan maklumat baru, peristiwa masa depan atau lain-lain, melainkan diperlukan oleh undang-undang yang berkuat kuasa.

Maklumat Hubungan
Hubungan Pelabur
Tel: +86 (21) 6195 9561
E-mel: ir@hworld.com

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.