Global Mofy Metaverse Limited Mengumumkan Penawaran Tambahan $10 Juta

Beijing, CHINA, 29 Dis. 2023 — Global Mofy Metaverse Limited (“Syarikat” atau “Global Mofy Metaverse”) (NASDAQ: GMM), pembekal penyelesaian teknologi yang terlibat dalam pengeluaran kandungan maya, pemasaran digital dan pembangunan aset digital untuk industri metaverse, hari ini mengumumkan bahawa ia telah menandatangani beberapa perjanjian pembelian saham dengan dua pelabur institusi untuk penawaran tambahan $10 juta saham biasa, nilai $0.000002 setiap saham ( “Saham Biasa”) dan waran yang disertakan pada harga $7.25 setiap saham dan waran yang disertakan. Dalam penempatan institusi ini, Syarikat akan menerbitkan jumlah 1,379,313 Saham Biasa dan waran biasa (“Waran Biasa”) untuk pembelian sehingga 2,068,970 Saham Biasa pada harga pelaksanaan $8.00 setiap saham, yang Waran Biasa akan mempunyai tempoh tiga tahun dari tarikh penerbitan.

(SeaPRwire) –  

Hasil bersih daripada penawaran ini akan digunakan untuk modal kerja dan tujuan korporat am. Penawaran dijangka ditutup pada atau sekitar 3 Januari 2024, tertakluk kepada pemenuhan syarat-syarat penutupan yang biasa.

FT Global Capital Inc. bertindak sebagai agen penempatan utama dan Prime Number Capital LLC sebagai agen penempatan untuk transaksi ini.

Sekuriti ini ditawarkan melalui prospektus yang terkandung dalam penyata berdaftar berkesan Syarikat di Form F-1 (No. Pendaftaran 333-276277) yang telah difailkan dengan dan diisytiharkan sah oleh Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa ( “SEC”) pada 28 Dis. 2023. Prospektus akhir berkaitan dengan penawaran akan difailkan dengan SEC dan boleh diperolehi melalui laman web SEC di . Kenyataan akhbar ini tidak mengandungi tawaran untuk menjual atau permintaan untuk membeli, dan sekuriti ini tidak boleh dijual di mana-mana negeri di mana tawaran, permintaan, atau jualan ini akan menyalahi undang-undang sebelum pendaftaran atau kelayakan di bawah undang-undang sekuriti mana-mana negeri tersebut. Sebarang tawaran hanya akan dibuat melalui prospektus, termasuk tambahan prospektus, membentuk sebahagian daripada penyata berdaftar berkesan.

Untuk butiran lanjut mengenai transaksi ini, sila lihat Formulir 6-K yang akan difailkan dengan SEC.

Mengenai Global Mofy Metaverse Limited

Beribu pejabat di Beijing, Global Mofy Metaverse Limited adalah pembekal penyelesaian teknologi yang terlibat dalam pengeluaran kandungan maya, pemasaran digital dan pembangunan aset digital untuk industri metaverse. Dengan menggunakan platform teknologi eksklusifnya “Mofy Lab” yang terdiri daripada teknologi pembinaan semula tiga dimensi (“3D”) terkini dan teknologi interaktif AI, Syarikat mencipta versi maya berdefinisi tinggi tiga dimensi bagi pelbagai objek fizikal seperti watak, objek dan adegan yang boleh digunakan dalam pelbagai aplikasi seperti filem, siri TV, AR / VR, animasi, pengiklanan dan permainan video. Global Mofy Metaverse adalah salah satu bank aset digital terkemuka di China, yang terdiri daripada lebih daripada 7,000 aset digital berdefinisi tinggi. Dengan platform teknologi dan rekod prestasi industri yang kukuh, Global Mofy Metaverse mampu menarik pelanggan berprofil tinggi dan memperoleh perniagaan berulang. Untuk maklumat lanjut, sila lawati: /, .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan akhbar ini mengandungi kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif termasuk kenyataan mengenai rancangan, objektif, sasaran, strategi, peristiwa masa depan atau prestasi, dan andaian asas lain yang bukan kenyataan fakta sejarah. Apabila Syarikat menggunakan perkataan seperti “mungkin,” “akan,” “bertujuan,” “seharusnya,” “yakin,” “menjangka,” “meramalkan,” “menganggarkan” atau ungkapan serupa yang tidak berkaitan semata-mata dengan perkara sejarah, ia membuat kenyataan prospektif. Kenyataan prospektif ini termasuk, tanpa had, kenyataan Syarikat mengenai tarikh penutupan yang dijangka untuk Penawaran. Kenyataan prospektif tidak menjamin prestasi masa depan dan membabitkan risiko dan ketidakpastian yang mungkin menyebabkan keputusan sebenar Syarikat berbeza secara material daripada jangkaan Syarikat yang dibincangkan dalam kenyataan prospektif. Kenyataan-kenyataan ini tertakluk kepada ketidakpastian dan risiko termasuk, tetapi tidak terhad kepada, ketidakpastian berkaitan dengan keadaan pasaran dan penyelesaian awam pada syarat-syarat yang dijangka atau langsung, dan faktor-faktor risiko yang dibincangkan dalam bahagian “Faktor Risiko” penyata pendaftaran yang difailkan dengan SEC. Untuk sebab-sebab ini, antara lain, pelabur dinasihatkan untuk tidak menumpukan kepercayaan berlebihan terhadap sebarang kenyataan prospektif dalam kenyataan akhbar ini. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam penyata SEC Syarikat, yang boleh ditinjau di . Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk menyemak semula secara awam kenyataan prospektif ini untuk mewujudkan peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh ini.

Untuk maklumat lanjut, sila hubungi:
Syarikat
Global Mofy Metaverse Ltd.
Jabatan Hubungan Pelabur
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

Hubungan Pelabur
WFS Investor Relations Inc.
Janice Wang, Rakan Kongsi Utama
E-mel:
Telefon: +86 13811768599
+1 628 283 9214