GigaCloud Technology Inc akan Menganjurkan Keputusan Kewangan Suku Keempat dan Tahun Penuh 2023 pada 15 Mac 2024

(SeaPRwire) –   EL MONTE, Calif., 11 Mac 2024 — GigaCloud Technology Inc (Nasdaq: GCT) (“GigaCloud” atau “Syarikat”) pengasas global penyelesaian e-dagang B2B “end-to-end” untuk barangan besar, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangan tidak diaudit bagi suku keempat dan tahun penuh berakhir 31 Disember 2023 sebelum pembukaan pasaran pada Jumaat, 15 Mac 2024. Syarikat akan menganjurkan sesi soal jawab untuk membincangkan keputusan kewangannya pada Isnin, 18 Mac 2024 jam 8:30 pagi Waktu Timur.

Untuk mengakses sesi soal jawab, peserta boleh mengakses pautan pendaftaran.

Setelah pendaftaran, peserta akan menerima nombor talian dan PIN unik, yang boleh digunakan untuk menyertai sesi soal jawab. Semua peserta digalakkan untuk menghubungi 15 minit sebelum masa permulaan.

Siaran langsung dan arkib siaran web bagi sesi soal jawab akan boleh diakses di laman web Syarikat.

Mengenai GigaCloud Technology Inc

GigaCloud Technology Inc merupakan perintis penyelesaian e-dagang B2B “end-to-end” global untuk barangan besar. Platform pasaran GigaCloud, yang dirujuk sebagai “Pasaran GigaCloud”, mengintegrasikan segala-galanya daripada penemuan, pembayaran dan alat logistik ke dalam satu platform mudah digunakan. Pasaran global Syarikat menyambungkan pembuat, terutamanya di Asia, dengan penjual borong, terutamanya di AS, Asia dan Eropah, untuk melaksanakan urusan lintas sempadan dengan keyakinan, kelajuan dan kecekapan. Syarikat menawarkan penyelesaian yang sebenar-benarnya menyeluruh yang mengangkut produk daripada gudang pembuat ke pintu pelanggan akhir, semuanya dengan harga tetap. Syarikat pertama kali melancarkan pasarannya pada Januari 2019 dengan memberi tumpuan kepada pasaran perabot global dan sejak itu telah meluaskan ke kategori tambahan seperti peralatan rumah tangga dan peralatan kecergasan. Untuk maklumat lanjut, sila lawati laman web Syarikat: .

Kenyataan Prospektif

Kenyataan media ini mengandungi “kenyataan prospektif”. Kenyataan prospektif mencerminkan pandangan kini kami tentang peristiwa masa depan. Kenyataan prospektif ini melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui serta berdasarkan jangkaan dan ramalan Syarikat tentang peristiwa masa depan yang Syarikat percaya mungkin mempengaruhi keadaan kewangan, keputusan operasi, strategi perniagaan dan keperluan kewangan kami. Pelabur boleh mengenal pasti kenyataan prospektif ini dengan perkataan atau ungkapan seperti “mungkin,” “akan,” “boleh,” “jangka,” “menganggarkan,” “berniat,” “merancang,” “percaya,” “adalah/mungkin,” “cadangan,” “berpotensi,” “berterusan” atau ungkapan serupa. Syarikat tidak menanggung sebarang kewajipan untuk mengemaskini atau menyemak kenyataan prospektif untuk memantau peristiwa atau keadaan selepasnya, atau perubahan dalam jangkaan kami, kecuali mungkin diperlukan oleh undang-undang. Walaupun Syarikat percaya bahawa jangkaan yang dinyatakan dalam kenyataan prospektif ini adalah munasabah, ia tidak dapat menjamin bahawa jangkaan tersebut akan menjadi benar, dan Syarikat memberi amaran kepada pelabur bahawa keputusan sebenar mungkin berbeza secara material daripada yang dijangka dan menggalakkan pelabur melihat faktor lain yang mungkin mempengaruhi keputusan masa depan Syarikat dalam penyataan pendaftaran dan penyiaran lain Syarikat kepada SEC.

Untuk pertanyaan daripada pelabur dan media, sila hubungi:

GigaCloud Technology Inc

Hubungan Pelabur
E-mel:

ICR

Ryan Gardella
E-mel:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.