Genius Group Mengambil MZ Group Untuk Memimpin Program Komunikasi Pelabur Strategik dan Pemegang Saham

(SeaPRwire) –   Singapura, 03 Mei 2024 — Genius Group Limited (NYSE American: GNS) (“Genius Group” atau “Syarikat”), penyedia terkemuka penyelesaian pendidikan digital pertama yang dikuasakan AI, hari ini mengumumkan pelantikan pakar hubungan pelabur antarabangsa MZ Group (“MZ”) untuk memimpin program komunikasi pelabur strategik dan pelabur di seluruh pasaran utama.

MZ Group akan bekerjasama rapat dengan pengurusan Genius Group untuk meningkatkan program hubungan pelabur dan komunikasi pemegang saham mereka yang direka untuk meningkatkan penglibatan Syarikat di kalangan komuniti pelaburan. Inisiatif ini akan menekankan pendekatan revolusioner Genius Group yang mengganggu laluan pendidikan tradisional melalui penggunaan kurikulum pembelajaran seumur hidup yang fleksibel dan peribadi yang dikuasakan oleh kecerdasan buatan (AI).

MZ telah membangunkan reputasi yang terkemuka sebagai sumber utama bagi pelabur institusi, broker, ahli analisis, dan pelabur persendirian. Syarikat mengekalkan pejabat di seluruh dunia dan baru-baru ini dianugerahkan kedudukan nombor 7 di dunia dalam komunikasi perniagaan.

Brian Prenoveau, CFA, Pengarah Urusan MZ Amerika Utara, akan membantu GNS dalam semua aspek komunikasi korporat dan kewangan, termasuk penyelarasan persidangan pelaburan di bandar-bandar utama dan membina kesedaran media kewangan. MZ telah membangunkan reputasi yang terkemuka sebagai sumber utama bagi pelabur institusi, broker, ahli analisis, dan pelabur persendirian.

Prenoveau berkata: “Model pendidikan tradisional telah diubah suai semasa wabak COVID-19 – menunjukkan bahawa pendekatan kaku, standard dan satu-saiz-sesuai-semua kebanyakan sekolah menghasilkan hasil pembelajaran yang kurang berkesan dalam persekitaran digital pertama moden hari ini. Oleh itu, platform pendidikan sebagai perkhidmatan Genius Group telah merevolusikan bilik darjah untuk era moden dengan pengenalan kurikulum interaktif, peribadi dan seumur hidup yang dikuasakan oleh AI.

“Penggabungan mereka terhadap aset FatBrain Ai membantu untuk mewujudkan ekosistem yang lebih menyeluruh di mana Genius Group boleh menyediakan penyelesaian pendidikan generasi seterusnya yang dikuasakan AI bukan sahaja kepada individu, tetapi pelanggan perniagaan dan kerajaan juga. Apabila digabungkan dengan panduan kewangan yang kukuh sebanyak $105-110 juta dalam pendapatan pada tahun 2024, kami mendapati Genius Group sebagai peluang yang menarik untuk rangkaian institusi pelaburan dan pejabat keluarga kami di seluruh dunia.”

Roger Hamilton, Ketua Pegawai Eksekutif dan Pengasas Genius Group, berkata: “Syarikat kami yang digabungkan kini berada dalam kedudukan yang baik untuk mengambil bahagian pasaran dalam sistem pendidikan digital pertama masa depan melalui Model Bandar Genius kami – menjana pendapatan secara berkesan bagi individu yang mencari kurikulum seumur hidup serta perniagaan dan kerajaan yang mencari untuk membina tenaga kerja yang lebih berdaya saing secara global. Kami tidak sabar untuk bekerjasama rapat dengan Brian dan pasukan MZ Group ketika kami berusaha untuk menyampaikan nilai jangka panjang yang berkekalan kepada pemegang saham kami.”

Tentang Genius Group

Genius Group (NYSE: GNS) adalah penyedia terkemuka penyelesaian pendidikan digital pertama yang dikuasakan AI, mengganggu sistem pendidikan yang sangat diselaraskan dengan kurikulum pembelajaran seumur hidup yang fleksibel dan peribadi untuk pelajar moden. Genius Group memberikan perkhidmatan kepada 5.4 juta pengguna di lebih 200 negara, menyediakan kurikulum peribadi untuk individu, perniagaan dan kerajaan. Platform yang komprehensif dan dikuasakan AI menawarkan program pendidikan pra-sekolah, kursus universiti berakreditasi dan kursus kemahiran untuk pengusaha. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Kenyataan Pandangan Ke Depan

Kenyataan media ini mengandungi maklumat pandangan ke depan tertentu mengenai Syarikat kami atau pengurusan kami, termasuk (tanpa had) kenyataan mengenai harapan, harapan, kepercayaan, niat atau strategi kami mengenai masa depan dan penyataan lain yang bukan penyataan fakta sejarah. Selain itu, sebarang penyataan yang merujuk kepada ramalan, anggaran atau watak lain bagi acara atau keadaan masa depan, termasuk sebarang anggapan asas, adalah pandangan ke depan. Kenyataan pandangan ke depan biasanya dikenal pasti oleh perkataan “percaya”, “projek”, “mengharapkan”, “menganggarkan”, “berniat”, “strategi”, “peluang”, “rancangan”, “mungkin”, “hendaklah”, “akan”, “akan terus”, “mungkin menghasilkan” dan ungkapan serupa, tetapi ketiadaan perkataan-perkataan ini tidak bermakna bahawa penyataan itu bukan pandangan ke depan. Ramalan pandangan ke depan adalah ramalan, projeksi dan penyataan lain mengenai acara masa depan yang berdasarkan harapan dan anggapan semasa, dan oleh itu tertakluk kepada risiko dan ketidakpastian.

Banyak faktor yang boleh menyebabkan peristiwa masa depan yang sebenarnya berbeza secara material daripada pandangan ke depan dalam kenyataan media ini, termasuk tetapi tidak terhad kepada: matlamat dan strategi Syarikat; pembangunan perniagaan masa depan Syarikat; perubahan dalam permintaan pembelajaran dalam talian; perubahan dalam teknologi; fluktuasi dalam keadaan ekonomi; pertumbuhan industri pembelajaran dalam talian di Amerika Syarikat dan pasaran lain yang Syarikat layani atau rancang untuk melayani; reputasi dan jenama; kesan persaingan dan penentuan harga; peraturan kerajaan; dan anggapan di sebalik atau berkaitan dengan mana-mana yang tersebut di atas dan risiko-risiko lain yang dinyatakan dalam laporan Syarikat kepada Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (SEC). Oleh itu, pelabur dinasihatkan untuk tidak menaruh kepercayaan berlebihan terhadap sebarang kenyataan pandangan ke depan dalam kenyataan media ini. Faktor-faktor tambahan dibincangkan dalam penyataan Syarikat kepada SEC, yang boleh ditinjau di . Syarikat tidak menanggung kewajipan untuk secara awam mengemaskini pandangan ke depan ini untuk mencerminkan peristiwa atau keadaan yang timbul selepas tarikh ini.

Hubungan Pelabur:
Brian M. Prenoveau, CFA
Pengarah Urusan
Kumpulan MZ – Amerika Utara MZ
(561) 489-5315

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.