Futu akan Lapor Hasil Kewangan Suku Pertama 2024 pada 28 Mei 2024

(SeaPRwire) –   HONG KONG, 15 Mei 2024 — Futu Holdings Limited (“Futu” atau “Syarikat”) (Nasdaq: FUTU), sebuah broker online terkemuka dan platform pengurusan kekayaan berasaskan teknologi, hari ini mengumumkan bahawa ia akan melaporkan keputusan kewangannya untuk suku tahun berakhir 31 Mac 2024, sebelum pasaran AS dibuka pada 28 Mei 2024.

Pengurusan Futu akan mengadakan sesi temubual keputusan kewangan pada hari Selasa, 28 Mei 2023, pada jam 7:30 pagi Waktu Timur AS (7:30 petang pada hari yang sama, Waktu Beijing/Hong Kong).

Sila ambil perhatian bahawa semua peserta perlu mendaftar terlebih dahulu untuk sesi temubual, menggunakan pautan

https://register.vevent.com/register/BId660c7b39e644d93a175d1316d925493.

Ia akan secara automatik membawa ke halaman pendaftaran “Futu Holdings Ltd First Quarter 2024 Earnings Conference Call”, di mana butiran untuk RSVP diperlukan.

Setelah mendaftar, semua peserta akan diberikan melalui e-mel pengesahan butiran nombor panggilan dan PIN peribadi untuk mengakses sesi temubual. Sila sertai 10 minit sebelum permulaan sesi dengan menggunakan maklumat capaian sesi temubual.

Selain itu, siaran langsung dan arkib web untuk sesi temubual ini akan tersedia di .

Tentang Futu Holdings Limited

Futu Holdings Limited (Nasdaq: FUTU) adalah syarikat teknologi maju yang mengubah pengalaman pelaburan dengan menawarkan perkhidmatan kewangan sepenuhnya digital. Melalui platform digital miliknya yang unik, Futubull dan moomoo, Syarikat menyediakan julat perkhidmatan pelaburan lengkap, termasuk pelaksanaan dan penyelesaian urus niaga, pembiayaan margin dan pinjaman sekuriti, dan pengurusan kekayaan. Syarikat telah memasukkan alat media sosial untuk mewujudkan rangkaian berpusat di sekitar penggunanya dan menyediakan sambungan kepada pengguna, pelabur, syarikat, penganalisis, media dan pemimpin pendapat utama. Syarikat juga menyediakan perkhidmatan korporat termasuk pengedaran IPO, hubungan pelabur dan penyelesaian ESOP.

Hubungan Pelabur

Hubungan Pelabur
Futu Holdings Limited

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.