Folio.YVR Luxury Lifestyle Magazine Menutup Tahun 2023 dengan Isu Ganda Gaya Hidup Pantai Barat

ISSUE 21 OCT NOV COVER

(SeaPRwire) –   EcoLuxLuv Marketing & Communications Inc (ELL Comms), penerbit pelbagai majalah gaya hidup ekologi dan ekologi mewah di barat Kanada, melancarkan isu akhir 2023 Folio.YVR Majalah Gaya Hidup Mewah.

Vancouver, British Columbia Nov 13, 2023  – EcoLuxLuv Marketing & Communications Inc (ELL Comms), penerbit pelbagai majalah gaya hidup ekologi dan ekologi mewah di barat Kanada, telah melancarkan isu akhir 2023.

, CEO ELL Comms, melancarkan majalah digital 164 halaman menampilkan 16 cerita dalam format hibrid yang memanfaatkan penawaran pengalaman cetak melalui format yang boleh diselip-selip tanpa iklan. Satu yang majalah antarabangsa seperti Ocean Drive, Robb Report, dan Forbes Small Report gemari. Selain itu, majalah ini tersedia tanpa bayaran dan boleh dimuat turun dari platform issuu dalam format .pdf.

Folio.YVR Majalah Gaya Hidup Mewah memberikan gambaran gaya hidup orang kaya dan terkenal yang tinggal di, melawat, atau berurusan di ‘teater pantai barat’ Vancouver, BC.

Penerbit dan Pengarang Eksekutif Helen Siwak memberikan dunia dengan penerbitan gaya hidup mewah yang tinggi yang mengabdikan sekurang-kurangnya 80% kandungan untuk mempamerkan Vancouver – bandar yang berulang kali menduduki senarai ‘tempat terbaik untuk hidup’ dan ‘kos sara hidup tertinggi’ setiap tahun.

“Saya bangga dengan YVR dalam tajuk majalah kami. Walaupun huruf YVR segera membawa kepada lapangan terbang antarabangsa, inilah sebabnya saya memilih mereka. Lapangan Terbang Antarabangsa Vancouver adalah hab yang membawa peluang, inovasi dan kemeriahan ke bandar kami. Dari sana, penduduk berlepas dalam pengembaraan di seluruh dunia dan kembali dengan kisah untuk diceritakan dan pengalaman untuk dikongsi. Sama ada untuk fesyen, perniagaan dan pelaburan, seni dan budaya, hiburan atau makanan, Vancouver benar-benar bandar yang perlu dialami, dihargai dan dikongsi.”

Dalam isu ini, dua jurugambar terkenal antarabangsa mengambil alih ciri utama. Jurugambar seni bina Vancouver yang berpiala Ema Peter mendahului komersial dan fesyen Benjamin Rosemberg, yang baru-baru ini tiba dari Paris untuk hidup dengan keluarga muda mereka.

Rachel Naomi Kudo yang diiktiraf secara antarabangsa, sangat dipuji dan pemenang anugerah berbilang, dipersembahkan oleh Showcase Pianos (pengedar rasmi Fazioli di Kanada) di Alberni’ Westbank milik Kengo Kuma dan penari utama Ballet Negara Kanada, Siphe November, terbang merentasi negara untuk mempersembahkan pelancaran Omega Seamaster di sebuah restoran mewah di West Vancouver, manakala Kumpulan Dilawri melancarkan Lamborghini Revuelto hiper-prestasi elektrifikasi di acara eksklusif undangan sahaja, dan Beijing Mansion sedang mempersiapkan untuk melancarkan Kelab Ahli Persendirian VVIP di Richmond, BC.

Siwak bertujuan untuk meningkatkan kehadiran mereka di bandar pada 2024 dan terus menyajikan dunia dengan perspektif yang lebih besar tentang bandar ketiga terbesar Kanada, selepas Toronto dan Montreal. Dengan pangkalan data terkurat lebih 35,000 orang dan program pengedaran afiliasi, majalah ini tanpa iklan kandungan disponsori memperoleh sokongan dari eselon atasan bandar perniagaan, hospitaliti, kewangan, filantropi dan hiburan.

Tentang EcoLuxLuv Marketing & Communications
Dilancarkan pada 2017, ELL Comms diketuai oleh Helen Siwak dan merangkumi portfolio penerbitan majalah digital dengan fokus ekologi. Tajuk kini termasuk Folio.YVR Majalah Gaya Hidup Mewah, , , dengan setiap tajuk tersedia dalam pelbagai format (boleh diselip-selip, digital, cetak) terdiri daripada kandungan disponsori, terkurat dan editorial khas.

Tentang Helen Siwak, CEO & Penerbit
Seorang pencerita bersemangat dan pencipta kandungan digital yang obsesif dengan kemahiran mengulang guna, Helen tiba di Vancouver pada 1989 dan dengan cepat melancarkan majalah seni bawah tanah seminal ‘In Hell’s Belly.’ Majalah seni, budaya dan aktivisme bandar pertama. Dua tahun kemudian, beliau telah benar-benar terlibat dalam penerbitan bawah tanah, pengurusan artis dalam muzik, TV / filem dan kontrak dalam undang-undang hiburan. Pada 1998, selepas menulis, menghasilkan, melantik, mengarah, menyunting dan mengurus muzik untuk TV / filem dengan ikon Kanada, beliau melawat NA sebagai pengurus kumpulan dan berjalan di karpet merah di VIFF, TIFF, Cannes dan SXSW. Pada 2015, beliau memperoleh majalah BLUSHVancouver dan memulakan sebagai penyumbang untuk VancityBuzz (kini DailyHive), editor untuk Boulevard Magazine (Inggeris & Cina) dan editor pantai barat untuk Retail Insider. (Profil penuh di authory.com). Pada 2017, beliau menyelia pembangunan majalah ekoluxyang pertama di Kanada Folio.YVR Majalah Gaya Hidup Mewah telah bekerjasama dengan jenama mewah terkemuka seperti Stefano Ricci, Rolls-Royce, Fairmont dan Four Seasons Hotels, OMEGA Watches, dan Fazioli Pianoforti.

Media Contact

Folio.YVR Majalah Gaya Hidup Mewah

7788473011

1511 Commercial Drive, Suite 2

Sumber :Folio.YVR Majalah Gaya Hidup Mewah

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa (Hong Kong: HKChacha , BuzzHongKong ; Singapore: SingdaoPR , TodayinSG , AsiaFeatured ; Thailand: THNewson , ThailandLatest ; Indonesia: SEATribune , IndonesiaFolk ; Philippines: PHNewLook , EventPH , PHBizNews ; Malaysia: BeritaPagi , SEANewswire ; Vietnam: VNFeatured , SEANewsDesk ; Arab: DubaiLite , ArabicDir , HunaTimes ; Taiwan: TWZip , TaipeiCool ; Germany: NachMedia , dePresseNow )