FLJ Group Limited Mengfailkan Laporan Tahunan dalam Borang 20-F untuk Tahun Kewangan 2023

(SeaPRwire) –   SHANGHAI, China, 16 Februari 2024 — FLJ Group Limited (NASDAQ: FLJ) (“Syarikat”), hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F untuk tahun kewangan berakhir 30 September 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa (“SEC”) pada 9 Februari 2024.

Laporan tahunan boleh diakses di laman hubungan pelabur Syarikat di serta laman web SEC di . Syarikat akan menyediakan salinan cetak laporan tahunan yang mengandungi penyata kewangan disatukan yang diaudit, secara percuma, kepada pemegang sahamnya atas permintaan. Permintaan hendaklah dialamatkan kepada Jabatan IR Syarikat di .

Mengenai FLJ Group Limited

FLJ Group Limited, melalui anak syarikat dan entiti minat berkaitan konsolidasi, mengendalikan perniagaan agensi insurans dan teknologi insurans. Agensi insurans adalah berlesen PRC dan beroperasi di seluruh negara PRC dengan pelbagai produk insurans yang ditandatangani oleh syarikat insurans utama dan/atau milik negara dalam bidang harta dan liabiliti serta syarikat insurans harta dan liabiliti serantau tertentu di China. Perniagaan teknologi insurans memberi tumpuan kepada pengendalian dan pembangunan teknologi insurans di PRC, termasuk membangunkan platform SaaS untuk menghubungkan pengguna dan sokongan penandaan.

Untuk pertanyaan pelabur dan media, sila hubungi: FLJ Group Limited

E-mel:

Christensen
Di China
Encik Rene Vanguestaine
Telefon: +86-10-59001548
E-mel: rene.vanguestaine@christensencomms.com

Di Amerika Syarikat
Puan Linda Bergkamp
Telefon: +1-480-6143004
E-mel: linda.bergkamp@christensencomms.com

FLJ Group Limited

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.