EngageLab Aurora Mobile Dipilih sebagai Pembekal Perkhidmatan Kualiti 2023 untuk Menyokong Perluasan Luar Negara Syarikat-Syarikat China

(SeaPRwire) –   SHENZHEN, China, Nov. 27, 2023 — Aurora Mobile Limited (NASDAQ: JG) (“Aurora Mobile” atau “Syarikat”) penyedia utama teknologi perkhidmatan penglibatan pelanggan dan pemasaran di China, hari ini mengumumkan bahawa platform perkhidmatan mesej luar negerinya, EngageLab, telah dipilih sebagai “Pembekal Perkhidmatan Berkualiti 2023 untuk Menyokong Ekspansi Luar Negara Syarikat-Syarikat Cina” kerana prestasi cemerlangnya di Persidangan Kerjasama Permainan Global GGCC ke-7 yang baru-baru ini diadakan di Beijing.

Persidangan ini dianjurkan oleh Kuaichuhai.com, platform kerjasama untuk syarikat-syarikat Internet Cina untuk meluaskan operasi luar negara. Ia menjemput syarikat-syarikat permainan, pembekal perkhidmatan menyokong ekspansi luar negara syarikat-syarikat Cina, serta pakar, ahli akademik dan profesional industri berkaitan dari seluruh dunia. Matlamatnya adalah untuk mewujudkan pentas yang sempurna untuk kerjasama, membantu syarikat-syarikat Cina menyesuaikan diri dengan kepelbagaian dan keunikan budaya pasaran global, dan menangani cabaran seperti pematuhan peraturan, kesukaran teknikal, dan kekurangan tenaga kerja, sambil menawarkan pelbagai idea dan arah tuju strategik untuk pembangunan dan ekspansi antarabangsa industri permainan.

Anugerah yang diterima oleh EngageLab sepenuhnya mencerminkan pengiktirafan industri terhadap keunggulan EngageLab dalam menyokong ekspansi global syarikat-syarikat Cina.

EngageLab komited untuk menawarkan penyelesaian pemberitahuan pelbagai saluran kepada syarikat-syarikat dan pembangun global. Penyelesaian ini membolehkan strategi capaian pengguna yang lebih halus, mengurangkan kos pemberitahuan, kadar penghantaran mesej yang lebih tinggi, dan kadar penukaran pengguna yang lebih baik. Dengan menyediakan perkhidmatan capaian dan teknologi pemasaran pelanggan yang stabil, cekap, dan pelbagai saluran kepada syarikat-syarikat secara konsisten, EngageLab telah meningkatkan secara berterusan bahagian pasarnya. Kini, EngageLab bekerjasama dengan ratusan syarikat terkemuka merentasi pelbagai industri, termasuk teknologi, Internet, telefon bimbit, video, media, automotif, kewangan, perubatan, dan e-dagang. Pelanggannya merangkumi 16 negara dan rantau di seluruh dunia.

Pada masa ini, EngageLab menyediakan lima perkhidmatan utama, termasuk AppPush, WebPush, WhatsApp Business API, perkhidmatan e-mel dan perkhidmatan SMS. Sementara itu, berdasarkan pengalaman produk dan perkhidmatan domestiknya yang matang, Aurora Mobile juga mengemaskini EngageLab secara global untuk menjadikannya lebih sesuai untuk skenario perniagaan syarikat-syarikat Cina yang meluaskan operasi ke luar negara dan pembangun tempatan luar negara.

Tentang Aurora Mobile Limited

Aurora Mobile (NASDAQ: JG) ditubuhkan pada tahun 2011 merupakan penyedia utama teknologi perkhidmatan penglibatan pelanggan dan pemasaran di China. Sejak penubuhannya, Aurora Mobile memberi tumpuan untuk menyediakan perkhidmatan mesej yang stabil dan cekap kepada syarikat-syarikat dan berkembang menjadi penyedia perkhidmatan mesej mudah alih terkemuka dengan kelebihan pertama. Dengan permintaan penggunaan dan pertumbuhan pemasaran yang semakin meningkat, Aurora Mobile telah membangunkan penyelesaian terkini seperti Pemberitahuan Awan dan Pemasaran Awan untuk membantu syarikat-syarikat mencapai capaian pelanggan pelbagai saluran dan interaksi, serta penyelesaian teknologi pemasaran berasaskan kecerdasan buatan dan data besar untuk membantu transformasi digital syarikat-syarikat.

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyediakan perkhidmatan pengedaran siaran akhbar kepada pelanggan global dalam pelbagai bahasa(MiddleEast, Singapore, Hong Kong, Vietnam, Thailand, Taiwan, Malaysia, Indonesia, Philippines, Germany, Russia, and others)