EHang Fail Laporan Tahunan pada Borang 20-F untuk Tahun Kewangan 2023

(SeaPRwire) –   GUANGZHOU, China, 15 April 2024 — EHang Holdings Limited (“EHang” atau “Syarikat”) (Nasdaq: EH), platform teknologi terkemuka dunia untuk pergerakan udara bandar (“UAM”), hari ini mengumumkan bahawa ia telah memfailkan laporan tahunan dalam Borang 20-F untuk tahun kewangan berakhir 31 Disember 2023 dengan Suruhanjaya Sekuriti dan Bursa Amerika Syarikat ( “SEC”) pada 15 April 2024. Laporan tahunan boleh diakses di laman hubungan pelabur Syarikat di dan di laman web SEC di .

Syarikat akan menyediakan salinan keras laporan tahunan yang mengandungi penyata kewangan konsolidasi yang diaudit, percuma, kepada pemegang saham dan pemegang ADSnya atas permintaan. Permintaan harus dialamatkan kepada Jabatan Hubungan Pelabur Syarikat di .

Mengenai EHang
EHang (Nasdaq: EH) adalah platform teknologi terkemuka dunia untuk pergerakan udara bandar (“UAM”). Misi kami adalah untuk membolehkan pergerakan udara selamat, autonomi dan mesra alam yang boleh diakses oleh semua orang. EHang menyediakan sistem dan penyelesaian UAV (“kenderaan udara tanpa pemandu”) kepada pelanggan dalam pelbagai industri: pergerakan udara (termasuk pengangkutan penumpang dan logistik), pengurusan bandar pintar dan penyelesaian media udara. EH216-S EHang telah memperoleh sijil jenis, sijil pengeluaran dan sijil kelayakan penerbangan standard pertama di dunia untuk kenderaan eVTOL yang membawa penumpang yang dikeluarkan oleh Pentadbiran Penerbangan Awam China. Sebagai perintis teknologi dan penyelesaian komersial UAV terkini dalam industri UAM global, EHang terus meninjau sempadan langit untuk menjadikan teknologi penerbangan memberi manfaat kepada kehidupan kita di bandar pintar. Untuk maklumat lanjut, sila lawati .

Kenyataan Selamat
Kenyataan-kenyataan ini mengandungi pernyataan yang mungkin merupakan “pernyataan prospektif” mengikut “perlindungan selamat” bagi Akta Pembaharuan Litigasi Sekuriti Swasta Amerika Syarikat 1995. Pernyataan prospektif ini boleh dikenal pasti dengan istilah seperti “akan”, “dijangka”, “mengantisipasi”, “bertujuan”, “berhasrat”, “merancang”, “percaya”, “anggaran” dan kenyataan serupa. Pernyataan yang bukan fakta sejarah, termasuk pernyataan mengenai kepercayaan dan jangkaan pengurusan, adalah pernyataan prospektif. Pernyataan prospektif melibatkan risiko dan ketidakpastian dalaman. Beberapa faktor boleh menyebabkan keputusan sebenar berbeza secara material daripada apa-apa pernyataan prospektif, termasuk tetapi tidak terhad kepada pemberian sijil, jangkaan kami mengenai permintaan untuk, dan penerimaan pasaran terhadap, produk dan penyelesaian kami dan komersialisasi perkhidmatan UAM, hubungan kami dengan rakan kongsi strategik, dan litigasi semasa dan potensi litigasi yang melibatkan kami. Pengurusan telah berasaskan pernyataan prospektif ini kepada jangkaan, anggapan, anggaran dan projeksi mereka yang semasa. Walaupun mereka percaya jangkaan, anggapan, anggaran dan projeksi ini adalah munasabah, pernyataan prospektif ini hanyalah ramalan dan melibatkan risiko dan ketidakpastian yang diketahui dan tidak diketahui, banyak daripadanya di luar kawalan pengurusan.

Hubungan Pelabur:
Hubungan Media:

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain.