EFE bekerjasama dengan RestoringVision untuk Mempertingkatkan Rawatan Penglihatan Global

(SeaPRwire) –   New York, 22 Dis. 2023 — EFE, jenama kacamata bersejarah dari Belanda, bangga mengumumkan kerjasama pertamanya dengan RestoringVision, sebuah pertubuhan bukan untung global.

Visi untuk Dunia yang Lebih Baik
Perjalanan EFE, berakar umbi dalam etos memberikan tidak hanya kualiti kacamata tetapi juga visi untuk diri yang lebih baik, sentiasa bersilang dengan usaha-usaha amal. “Walaupun kami komited menawarkan produk dan perkhidmatan terbaik, inti jati diri jenama kami adalah aspirasi membantu orang di seluruh dunia mencapai kesihatan penglihatan dan melihat versi diri mereka yang lebih baik,” kata wakil EFE.

Kesan Langsung melalui Dermaan Langsung
Buat kali pertama, EFE memilih untuk secara langsung menderma kacamata, langkah direka untuk menawarkan bantuan segera dan nyata. “Kerjasama kami dengan RestoringVision adalah tonggak. Ia bukan hanya tentang kacamata; ia tentang memberdayakan individu untuk mengalami dunia dalam kejelasan sepenuhnya,” tambah wakil itu.

Komitmen Berterusan untuk Penglihatan Global
Kerjasama EFE dengan RestoringVision lebih daripada tindakan tunggal derma; ia merupakan langkah penting dalam menguatkan komitmen jangka panjang terhadap penjagaan penglihatan global. Perkongsian ini mencerminkan dedikasi bersama untuk mencapai komuniti yang kurang tersedia, membawa tidak hanya penglihatan, tetapi harapan dan peluang kepada mereka yang memerlukan.

Memperluaskan Jangkauan, Mengubah Kehidupan
Dengan bergabung tenaga dengan RestoringVision, EFE secara signifikan memperluaskan jangkauannya melampaui usaha masyarakat sedia ada. Perkongsian ini memanfaatkan kepakaran dan rangkaian RestoringVision, membolehkan EFE membuat kesan yang lebih mendalam dan meluas dalam penjagaan penglihatan global.

Melihat Ke Hadapan dengan RestoringVision
“Perkongsian ini membuka laluan untuk mencapai lebih banyak komuniti yang kekurangan bantuan penglihatan,” kata wakil RestoringVision. “Bersama, kami bertujuan membina penyelesaian penjagaan penglihatan yang mampan dan berterusan di seluruh dunia.”

Tentang EFE
EFE, ditubuhkan pada tahun 1960-an oleh keluarga Van Basten di Belanda, merevolusikan industri kacamata dengan menggabungkan fesyen dengan fungsian. Hari ini, EFE berdiri sebagai obor gaya hidup moden, menawarkan pelbagai julat kacamata berkualiti tinggi dan mampu, secara atas talian.

Dari kacamata ubat, kacamata baca, cermin mata hitam hingga kacamata sukan, EFE merangkumi semangat “to see the better me” merentasi pelbagai kategori produk. Terokai lebih di .

Tentang RestoringVision
RestoringVision adalah pertubuhan bukan untung yang ditujukan untuk memberikan perkhidmatan penglihatan dan kacamata kepada mereka yang tidak mempunyai akses. Sejak penubuhannya, RestoringVision telah memberi kesan kepada jutaan kehidupan dengan memulihkan penglihatan mereka. Untuk maklumat lanjut, lawati

Artikel ini disediakan oleh pembekal kandungan pihak ketiga. SeaPRwire (https://www.seaprwire.com/) tidak memberi sebarang waranti atau perwakilan berkaitan dengannya.

Sektor: Top Story, Berita Harian

SeaPRwire menyampaikan edaran siaran akhbar secara masa nyata untuk syarikat dan institusi, mencapai lebih daripada 6,500 kedai media, 86,000 penyunting dan wartawan, dan 3.5 juta desktop profesional di seluruh 90 negara. SeaPRwire menyokong pengedaran siaran akhbar dalam bahasa Inggeris, Korea, Jepun, Arab, Cina Ringkas, Cina Tradisional, Vietnam, Thai, Indonesia, Melayu, Jerman, Rusia, Perancis, Sepanyol, Portugis dan bahasa-bahasa lain. 

HUBUNGAN: Chris : brand@efeglasses.com