Ecuadorian Rainforest Mencapai Skor 96 Mata dalam Audit Pembekal NSF, Mengesahkan Kecemerlangan Berterusan

Tonggak Utama: Keselamatan Makanan, Kecekapan, Kepercayaan, dan Perspektif Yang Diberi Maklumat

Clifton, New Jersey Nov 10, 2023  – Ecuadorian Rainforest, pengedar terkemuka yang terkenal dengan penawaran bahan asli semula jadinya, baru-baru ini telah cemerlang dalam Audit Jaminan Pembekal NSF dengan mendapat skor 96. Ini menunjukkan komitmen syarikat terhadap pemeliharaan piawaian tertinggi dalam keselamatan makanan dan integriti rantai bekalan.

Audit Jaminan Pembekal NSF mengakui komitmen Ecuadorian Rainforest terhadap garis panduan dan prinsip-prinsip yang ditetapkan oleh NSF dalam menilai produk syarikat. Audit ini secara berkesan menunjukkan pematuhan kepada peraturan dan pematuhan dengan keperluan pasaran, memastikan pembekal bahawa Ecuadorian Rainforest komited terhadap kepentingan terbaik pengguna. Ia memupuk hubungan yang kukuh dan membina lapisan kepercayaan yang mendalam, kerana syarikat ini terkenal dengan kebolehpercayaannya dalam memelihara piawaian keselamatan makanan.

Steve Siegel, Naib Presiden Ecuadorian Rainforest, menekankan, “Komitmen kami untuk menyediakan bahan asli berkualiti tinggi adalah inti segala sesuatu yang kami lakukan. Nombor 96 itu bermakna segala-galanya bagi kami kerana kami terus memaksimumkan usaha. Kenyataan Komitmen NSF berfungsi sebagai penyataan kuasa komitmen pasukan kami terhadap pemeliharaan piawaian tertinggi dalam keselamatan makanan.”

Ecuadorian Rainforest sentiasa memperoleh markah tinggi, dan Kenyataan Komitmen NSF mengukuhkan kedudukannya sebagai pilihan utama untuk bahan asli berkualiti.

Mengenai NSF

NSF, National Sanitation Foundation, memastikan keselamatan makanan dengan menetapkan dan mengaudit piawaian yang ketat. Dengan asas yang kukuh di lebih 180 negara, para juruaudit pakar menilai kemudahan pembekal, mengesahkan pematuhan dengan peraturan dan garis panduan NSF.

Mengenai Ecuadorian Rainforest

Ditubuhkan oleh Marlene Siegel pada tahun 1997, Ecuadorian Rainforest menawarkan pelbagai produk semula jadi dan organik, termasuk bahan botani dan bahan yang digunakan dalam pelbagai industri seperti makanan, kosmetik dan suplemen.

Untuk maklumat lanjut mengenai Ecuadorian Rainforest, LLC, lawati mereka di https://www.intotherainforest.com/nsf-assurance-audit-statement-of-commitment

Hubungan Media

Ecuadorian Rainforest

info@intotherainforest.com

(973) 759-2002

222 Getty Ave. Clifton, NJ 07011

http://www.intotherainforest.com

Sumber :Ecuadorian Rainforest